Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הדבר האחרון שחשבתי שיקרה בת'רד הזה הוא שמישהו שאשכרה יש לו מושג מה הוא עושה גם יגיע לכאן וגם יטרח להגיב.

בד"כ במצבים האלו זה one or the other, לא שניהם 🙃

עשית אותי רעב, זז לקנות משהו שיעשה תיקון של אחרי שבועות.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • תגובות 348
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה אתם ממליצים לקנות מרכך בשר? האבקה הזו שמפזרים על הבשר שייצא רך. 

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 20 דקות, Pika007 כתב:

הדבר האחרון שחשבתי שיקרה בת'רד הזה הוא שמישהו שאשכרה יש לו מושג מה הוא עושה גם יגיע לכאן וגם יטרח להגיב.

בד"כ במצבים האלו זה one or the other, לא שניהם 🙃

עשית אותי רעב, זז לקנות משהו שיעשה תיקון של אחרי שבועות.

האמת שבהתחלה טרנספורטר נשמע מאוד משכנע אני חייב לציין, והתמונות שהעלה נראו לא רע בכלל, אבל אז falou הגיע ודי הפך את הקערה על פיה. עכשיו שאני מסתכל התמונות אצל טרנספורטר

באמת נראות די יבשות ופחות עסיסיות בהשוואה לאלו של falou.

מעבר לזה,  אני עוד לא ראיתי מישהו ש"ניצח" את falou   בדיון/ויכוח. פאלו תמיד מגבה את עצמו עם נתונים ויודע מאוד לפרט למה הצד השני לא לגמרי צודק/טועה. גם אותי. לדוגמא  בשרשור שפתחתי על  רצח של נשים, התפתח ביננו דיון באמת מעניין, ובסופו של דבר , לא הצלחתי למצוא תשובות מספקות  לנתונים שהוא הביא לי :)

. שמע, פאלו פשוט לא יוותר לך עד שתתקפל חח

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

פורסם

זה לא אותו דיון. הדיון של נשים הוא דיון דעות. אני יכול לקחת את הדעה ההפוכה ולהביא עובדות שתומכות גם בה. 

בענייני בשר אני לא מבין. אני הולך לקצב, הוא מבין. אח של חבר או יוז'י בכפר שמריהו או דוניה רוסה. לפעמים אמא שלי קונה אצל הקצב שלה (היא טרוריסטית, כי אם לא טוב לה המשלוחה, היא מחזירה לו...).

זה בשביל בשר על האש ברמה גבוהה.

(אכלתי גם בשר מצויין ממקומות אחרים)

אני יודע שאני רוצה נתח ואסיו. מאיפה לי לבחור אחד כזה, מה, אני יודע איזו פרה לשחוט?!

לעשות בשר לכמה עשרות אנשים למדתי מגרילמן מקצועי. עומד לידו, הוא מסביר, אני לומד. באמת זה לא כזה מסובך.

זו עבודה לא קלה, אבל לא כזה קשה, ויש ברכה בתוצאה. מי שלא אוהב את זה, מה לו ולבשר?

אני קורא, 900 ש"ח לקילו... WTF?!

בכסף הזה אני רוצה לשבת, אני רוצה שיגישו לי, אני רוצה שיהיה בשר מיושן, טופ. גם אז, אם להגיד את האמת, לא יודע אם שווה את ההפרש.

לשלם סכום כזה, בשביל סטייק מחומם על גז?!

אה, כן. הכי חשוב.

אני לא מבסוט מהבשר כשהוא בשקית והכסף בקופה של המוכר.

אני יודע איך הוא, אחרי שאכלתי אותו... 

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

900 שקל זה יותר ממה שעלתה לנו ארוחה זוגית בNG ולא משנה איזה וואגיו שיש איטלקי או מה שזה לא יהיה אפשר לקנות בכסף הזה, אין סיכוי שאני אכין אותו טעים יותר מהמטעמים שאכלתי שם.

תוסיף על זה את השירות וכל החוויה מסביב של מסעדה ובכלל אין טעם לשלם כאלה סכומים על חומר גלם איכותי ככל שיהיה אבל בלי הידע והכלים לטפל בו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מבין קטן מאוד בבשר והכנתו (יותר באכילתו), אבל כמה מהדברים שנאמרו בשרשור הזה פשוט גרמו לי לעשות tactical facepalm.

אין הבדל בין גריל פחמים לגריל גז? אפילו אני יודע שכן. וגם נראה שיש מספיק מידע בנושא:

image.png.d3fbc67bb8153d678666f68cdad17db9.png

900 שקל על קילו בשר (שנראה סביר, לא יותר) וכמה-שזה-לא-יהיה אלפי שקלים על גריל גז כדי להוציא בשר יבש?

אולי כדאי להתחיל להקשיב יותר לאנשים שיודעים מה הם עושים ופחות לכאלה שמנסים למכור דברים.

אה, וסיזלזון? באמת? מה רע בלשים יותר פחמים בצד אחד של המנגל, ופחות (או אפילו בכלל לא לשים) בצד אחר. אחלה סיזלזון + איזור צליה בחום נמוך יותר. נכון, זה דורש יותר מאשר מנגל תחנות-דלק ב-20 שקל, אבל אחד כזה קצת יותר גדול ב-100 שקל לגמרי גדול מספיק.

פאלו צודק במאה אחוז. בשר על האש זה כמו נהיגה. צריך לקחת חומרי גלם סבירים, ולמקסם את הפוטנציאל. בפרפרזה על מילותיו של מוטימיאטה (נראה לי שזה היה הוא) - אם אתה לא יודע לצלות נתח של 90 שקל לקילו, גם כזה של 900 שקל לקילו לא יעזור לך. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

הכל עניין של תאורה \ זווית צילום

מצחיק שאתה כותב כאן שהדרך זה "בישול איטי על מחבת", אחרי שאני נתתי כאן סו ויד בתור דוגמא, שזה בישול של מינימום שעתיים

ואנשים שאין להם מושג פשוט אומרים לך כן כן ברור...הזוי

אני לא לוחץ על הבשר שלי כדי להוכיח למישהו שהוא עסיסי וגם לא  מדביק את הטלפון לנתח כדי שיראו את זה.

מצלם את הבוצ'ר ולא צריך ראיה 6:6 בשביל לראות שכל הבוצר רטוב  מהמיצים של הבשר שיורדים ממנו

20200417_201117.thumb.jpg.fa805235cdfa0e4b836810dfda560ac5.jpg20200531_164256.thumb.jpg.391d7d53e6bf39257bbd21075f354e21.jpg

20200521_213927.jpg

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם (נערך)
לפני 1 שעה, פבל כתב:

אם אתה לא יודע לצלות נתח של 90 שקל לקילו, גם כזה של 900 שקל לקילו לא יעזור לך. 

לא מדוייק.

מאוד תלוי אם אתה מנסה להעצים את טיב הארוחה או להעצים את האגו שלך.

יש כאלה שתמורת כמה אלפי שקלים בוודאי מוכנים להסתפק באופצייה ב'.

עריכה אחרונה על ידי אורח לרגע
פורסם (נערך)
לפני 1 שעה, פבל כתב:

אני מבין קטן מאוד בבשר והכנתו (יותר באכילתו), אבל כמה מהדברים שנאמרו בשרשור הזה פשוט גרמו לי לעשות tactical facepalm.

אין הבדל בין גריל פחמים לגריל גז? אפילו אני יודע שכן. וגם נראה שיש מספיק מידע בנושא:

image.png.d3fbc67bb8153d678666f68cdad17db9.png

900 שקל על קילו בשר (שנראה סביר, לא יותר) וכמה-שזה-לא-יהיה אלפי שקלים על גריל גז כדי להוציא בשר יבש?

אולי כדאי להתחיל להקשיב יותר לאנשים שיודעים מה הם עושים ופחות לכאלה שמנסים למכור דברים.

אה, וסיזלזון? באמת? מה רע בלשים יותר פחמים בצד אחד של המנגל, ופחות (או אפילו בכלל לא לשים) בצד אחר. אחלה סיזלזון + איזור צליה בחום נמוך יותר. נכון, זה דורש יותר מאשר מנגל תחנות-דלק ב-20 שקל, אבל אחד כזה קצת יותר גדול ב-100 שקל לגמרי גדול מספיק.

פאלו צודק במאה אחוז. בשר על האש זה כמו נהיגה. צריך לקחת חומרי גלם סבירים, ולמקסם את הפוטנציאל. בפרפרזה על מילותיו של מוטימיאטה (נראה לי שזה היה הוא) - אם אתה לא יודע לצלות נתח של 90 שקל לקילו, גם כזה של 900 שקל לקילו לא יעזור לך. 

אין בעיה

כשתזמין אותי על האש אצלך נעשה על גחלים

אצלי לא מדליקים גחלים בבית

לא מתאים לי הריח ולא מתאים לחשק שלי 3 פעמים בשבוע גחלים

שגוגל יבוא לנקות לי את הבית ולהוציא את הריח מהבגדים

לפני 2 דקות, אורח לרגע כתב:

לא מדוייק.

מאוד תלוי אם אתה מנסה להעצים את טיב הארוחה או להעצים את האגו שלך.

יש כאלה שתמורת כמה אלפי שקלים בוודאי מוכנים להסתפק באופצייה ב'.

עזוב נו

הוא מסרב להבין שיש אנשים שפשוט לא מוכנים לבלאגן הזה בבית

עזוב רגע את העובדה שיש לי שכנים. גם אם לא היו

אף אחד לא ישב לי על הספות בבית או במרפסת עם ריח של מנגל

כשרוצים להיות בטבע זה משהו אחר 

מצחיק שהוא רואה נתחים שצלויים בול על המידה לפי הספר ונמדדים עם מדחום למנוע בעיות

והוא מנסה להציג את זה ככה שאני צריך נתח יקר בשביל להצליח להוציא אותו טוב

פורסם
Just now, Transporter כתב:

עם הסכומים שאתה מוציא עבור דברים לא מוצדקים אני מוכן לבוא.

כולל לזרוק זבל.🤣

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, אורח לרגע כתב:

עם הסכומים שאתה מוציא עבור דברים לא מוצדקים אני מוכן לבוא.

כולל לזרוק זבל.🤣

לי ולעוד אלפי אנשים בארץ זה נראה מוצדק מאוד

אנשים בונים מטבחים בעשרות אלפי שקלים בגינה ושמים גריל גז ולא פחמים

זה שהוא רוצה להסריח ממנגל כשיש אצלו אורחים זאת בעיה שלו

אצלי בבית לא מטנפים את הספות עם ריח או לכלוך של גחלים

מה שהוא עושה אצלו בבית זה שלו

פורסם
לפני 17 דקות, Transporter כתב:

אין בעיה

כשתזמין אותי על האש אצלך נעשה על גחלים

אצלי לא מדליקים גחלים בבית

לא מתאים לי הריח ולא מתאים לחשק שלי 3 פעמים בשבוע גחלים

לא לא לא. לטיעון הזה (נוחות) אף אחד לא מתנגד. אני בעצמי בשלבי גישוש מתקדמים לקראת קניה/ירישה של גריל גז. זה נוח יותר, בוודאי. 

מה שאמרתי היה תגובה לזה:

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

מי שמספר לך שהוא מרגיש הבדל מהותי בטעם מקשקש

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, פבל כתב:

מה שאמרתי היה תגובה לזה:

אני עושה גריל רגיל בטבע כי אין לי ברירה, לא כי אני נהנה

אני לא חושב שבמבחן עיוור אתה תבדיל

אפשר להשוות את זה לעשרות דברים בחיים

אבל זה משעמם

בסופו של דבר אף אחד יפתח גריל פחמים בבית  רק כי אמרת שזה יותר טעים

זה בלתי נסבל ואף אחד לא רוצה להתעסק עם זה. אולי מי שעושה על האש רק בחגים ואין לו בעיה  כמה פעמים בשנה לסבול את הבלאגן הזה

כל השאר ממילא יעדיפו גריל גז

אז אין פואנטה לדיון הזה

העסיסיות זהה כשיודעים להכין בשר

ואם הוא קשקש כאן על בישול איטי אז  אני משתמש לפעמים בסו ויד והבישול שלי הרבה יותר איטי מהבישול שלו על מחבת.

אז עזוב סתם טוחנים מים

אם אתה מבין כזה גדול בבשר תתרום מהידע שלך בכל מה שקשור לאיטליזים

פורסם

אתה לא חזק בלקרוא מה כותבים לך, אה? :)   

לפני 2 שעות, פבל כתב:

אני מבין קטן מאוד בבשר והכנתו (יותר באכילתו)

להגיד שבמבחן עיוור לא יבדילו בין גז לפחמים זה עובדתית לא נכון (כפי שיוכיחו לך עשרות סרטונים של אנשים שבודקים בדיוק את זה), וזה שבסופו של דבר אף אחד לא יעדיף גריל פחמים בבית זה קצת יומרני והרבה לא נכון. אני מכיר הרבה אנשים שמוכנים להתלכלך/להסריח ולחכות קצת יותר זמן לפני שמניחים את הבשר על הגריל בשביל לקבל את הטעם העדיף. 

רוב האנשים מעדיפים את המהיר, הקל, הפשוט, וזה שדורש פחות התעסקות, בתנאי שיהיה "מספיק טוב". בדיוק כמו שרוב האנשים נוסעים בקורולות/ספורטאז'ים ולא ב-205GTIים או S קלאס אספנות. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...