Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מעל לשטיחים המקוריים ברכב (בד), שמתי שטיחי סיליקון ואני מעוניין להחיות אותם..

מעבר למעבר טוב עם שואב לשאיבת הלכלוך ושימוש אגרסיבי בגרניק, השטיחים נראים מעט דהויים וכבר לא כבעבר (שחורים),

האם יש איזשהו תכשיר מומלץ להחיות ולהחזיר את צבעם? 

*חשוב מאד שלא יהיה תכשיר סיליקון כלשהו שיגרום להחלקה וכו'

פורסם

אני בדרך כלל מנקה שטחים מגומי או סיליקון עם סבון כלים ומים חמים, יוצא כמו חדש

ואין שכבה מסוכנת של שומן.  פעולה זו לא "מחייה" את הגומי אלא רק מנקה. כלומר, אם הוא שחוק, הוא יישאר ככה.

פורסם

הגומי השקוף  מאבד מהשקיפות שלו לאורך זמן, אישית גם מנקה עם מים חמים, סבון כלים וסקוטש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שים באמבטיה, מים חמים, סבון כלים פיירי, מטאטא רגיל או רחוב - ולקרצף.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

בדיוק היום ניקיתי את השטיחים שלי. יצאו כמו חדשים.

כמו שמיכה מעליי כתב, אמבטיה - מים חמים - סבון כלים (אני השתמשתי בסבון גוף ששוכב בבית כבר תקופה) - מברשת שטיחים.

מקרצף 4-6 דקות, ואז שוב מים חמים להוריד את כל הסבון. 

היום שטפתי בפעם הראשונה ויצא כלכך הרבה מים שחורים וחול מהשטיחים, נראה לי שבשנתיים האחרונות לא חשבתי על לעשות את זה אפילו. והכי חשוב לדעתי לתלות בשמש יום-יומיים כדי שלא יהיה סיכוי אפילו קטן שיסריח את האוטו (לצערי מניסיון).

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...