Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לקראת צביעה של כמה חלקים ברכב של אשתי, רציתי לדעת כמה זמן אחרי שכבת הלקה האחרונה כדאי לחכות עד לביצוע פוליש לאותו איזור.

בנוסף ראיתי בכמה סרטונים שאחרי הצביעה עוברים על האיזור עם ניירות שיוף 1500-2000-3000 ואז עושים פוליש לאותו איזור, אשמח לקבל המלצה לפוליש מתאים 

טיפים נוספים יתקבלו בברכה

פורסם

עדיף לפחות חודש לתת לצבע להתאחות סופית.

שלייף סבון זה במקרים שהצביעה יצאה עם מרקם תפוזי ( יש גם רכבים חדשים שמגעים ככה) אם זה לא המצב

אין צורך לעשות שלייף סבון, שגם ככה מחייב הבנה איך לבצע את זה במינימום נזק לצבע/לכה. 

מה לעשות? זה תלוי ברמת הצביעה. ראיתי כמה פעמים עבודות של צביעה ( אצלי ברכב) בצורה כל כך מושלמת

ללא גלים, אחידות צבע, ללא נזילות, שייף אחיד, שכבת לכה בשכבה זהה, מגע נעים בהעברת יד. כלומר, שיש ביצוע של צביעה בצורה מקצועית, אפשר לדלג על הפוליש ולעבור ישר ( לאחר ניקוי יסודי כולל IPA כמובן)  לאוטם צבע או ציפוי.

https://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=208081

קרא בנעוץ על סוגי פוליש יש הרבה דיונים כאן. תעשה חיפוש, קרא מעט כדי לקבל מעט מושג על התחום

וחזור עם שאלות ספציפיות.

דוגמה:

פורסם

השאלה מאוד ספציפית, את הצביעה אני עושה לרכב(רכב ישן אין לי רצון להשקיע בצביעה אצל פחח), ידוע לי שהמרקם לא יהיה מושלם ולכן אני רוצה לעשות פוליש כדי ליצור מראה יותר אחיד בין החלקים.

כל מה שביקשתי זה המלצה לפוליש מתאים ואולי עוד טיפים בנוגע לליטוש שאחרי הצביעה

פורסם

מלטשת, את המעבר עם הניירות שיוף אעבור ידנית כדי שתהיה לי שליטה מבלי לפגוע בצבע, את הפוליש אעשה עם מלטשת אורביטלית

פורסם

מעולה, תעבוד עם Scholl S30 שיש לו רמת חיתוך בינונית, אך רמת גימור בעלת ברק גבוה. 

או S3 ולסיים עם S40 שייתן לך שילוב של קומפאונד עם ברק גבוה בסיום. כל המוצרים שלהם מעולים

בכל מה שתבחר תקבל רמת פיניש/גימור כמו מראה אחרי ניקוי יסודי. ( חברת מצוינת שמתמחה בפולישים)

אפשר לקבל תוצאות טובות גם עם  Menzerna שיש להם מגוון מוצרים איכותיים. תתחיל עם  2400 שהוא קומפאונד עדין בעל רמת גימור טובה, סיים עם 3500 שייתן את הפיניש האחרון. כמובן שניתן לעבוד עם פוליש קומפאונד בודד ברמת גימור בינונית למשל, ובמעבר האחרון להפעיל לחץ מתון לקבל רמת פיניש. ( עניין של טכניקה)

יש סדרה חדשה לחברת SONAX אך לא מכיר את המוצרים האלה, מלבד את הישנים שהיו סבירים. ( לא באותה רמה)

• תוכן חדש...