Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW סדרה 2

Amiti2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי ... אני מתכוון להחליף את הרכב הנוכחי הונדה סיוויק האצבק ידנית 2012.

יש לי תקציב של 130 אלףואני מתלבט בין במו סדרה 2 שנת 2015 מנוע 2000, 50 אלף קילומטר (מצאתי כבר רכב פוטנציאלי) או בין הונדה סיוויק האצבק שנת  2018 מנוע 1500 טורבו.

בנוסף רציתי לדעת אם ההוצאות ואחזקה של הבמו משמעותיות הרבה יותר (טיפולים טסט ביטוח חלפים במידת הצורך) תודה !

בהודעה זו הוספו סימני פיסוק ע״י ההנהלה על מנת לאפשר קריאתה. להבא הודעות כאלו ימחקו.

פורסם

אלא אם כן מישהו פה מכיר גם את העלויות של הסיוויק שלך ויודע להשוות לב-מ-וו יהיה קשה לעזור לך.

מבלי לדעת מה העלויות שלך כרגע, אני יכול להגיד לך די בוודאות שמדובר בעלויות גבוהות יותר, אבל תעזור לנו לעזור לך בבקשה, וספר לנו על העלויות של הסיוויק שלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מצרף פה חשבונית של הטיפול האחרון (טיפול 90,000). זה הטיפול האחרון שעשיתי לרכב . האחרון והיקר ביותר שהיה לי בשנים האחרונות 

image.jpg

image.jpg

פורסם

אם נתמקד רק בעלויות התחזוקה ורק בין שתי האפשרויות שהעלית, ובהנחה שהסדרה 2 תקינה ולא זקוקה להשקעה ראשונית - אני חושב שהפרש העלויות זניח אם תטפל במוסך בימר בבת ים, בהשוואה למוסך היבואן של הונדה (כי הרכב באחריות).

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תוכן חדש...