Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן\ קומפקטי ב60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון רשמתי הרבה הודעות של יעוץ ברכישת רכב. בזמן האחרון התקציב השתנה(אבא בחליט לעזור) וכמובן שהוא החליט לערב את הדרישות שלו באוטו שלי.

התקציב עומד על כ60K מקסימון 70K אבל עדיף לא לחרוג בהרבה מה-60K

הדרישות הם

1. בטיחות עומד במקום ראשון- דרישה של אבא: הוא רוצה שאני יקנה ג'יפ קטן אבל לי זה לא מתאים.

אגב ג'יפים יותר בטוחים ממכוניות אחרות?

2. אמינות- לא חייב משהו ממש אמין אבל הוא השקיע הרבה בתקציב כדי שיהיה משהו שהוא לא יצטרך כל יומיים לקפוץ איתי למוסך.

3.חוזק- חשוב גם לי וגם לאבא, זאת אומרת מנועי 1400 לא מתקבלים.

4.התנהגות כביש- גם חשוב מאוד, זאת אומרת שלא תיהיה איזו שברולט קווליר.

גיר ידני יתקבל בברכה, אוטומט גם, אבל פחות.

צריכת דלק סבירה.

אני חשבתי לכיוון הגולף- עונה על הדרישה של בטיחות,חוזק ולגבי שני הסעיפים הבאים אין לי מושג.

בבקשה לפרט ולא סתם לזרוק איזה שם של מכונית.

צחי.

פורסם

מאזדה מיאטה - (הכי פוזה וגם תמורה טובה למחיר)

יתרונות: יפיפיה, יציבות כביש טובה, אמינה, אחזקה לא יקרה, ג ג נ י פ ת ח , הנאה אחורית, ידנית

חסרונות: לא בטוח לגבי הבטיחות, ביטוח יקר בגלל הגג ניפתח, יש רק 2 מושבים

ב.מ.וו סידרה 3 - (אגב זה הרכב הכי בטוח ברשימה הזאת)

יתרונות: יוקרתית, המון אופציות לגבי גג ניפתח מנועים ותוספות אוטו וידני, הנאה בה הידיעה אחורית,

אחיזת כביש מעולה, נוחות ורכב שמחזיק שנים רבות על הכביש.

חסרונות: $$$ י ק ר ה

סיאט איביזה - (רכב קליל זריז שעושה עבודה טובה ללא הוצאות יקרות)

יתרונות: לא יקר לקניה ואחזקה, שומרת על ערכה, יציבה, זריזה, די אמינה, יש הרבה ידניות

חסרונות: לא בטוח לגבי הבטיחות

רנו מגאן קופה - שילוב של כל הרכבים ברשימה זאת אומרת קצת מכל דבר שילוב מוצלח)

יתרונות: יפה (ענין של טעם בעיקרון), מהירה מנועים חזקים.

חסרונות: צרפתיה ולכן האמינות לא בשבמיים למרות שאני לא מתמצא ברכב הזה...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מאזדה מיאטה- רעיון נחמד אבל לא נראה לי שאבא שלי יאהב אותו, למרות שהעלתי את הרעיון הזה כבר מזמן, בכל זאת זה לא נראה לי מתאים כאוטו ראשון וגם ימשוך מלא צומת לב של קנאים.

ב.מ.וו- מה הקשר?

איך זה בדיוק קשור לשרשור?

סיאט איביזה אופציה נחמדה כמו כן גם הפולו.

אשמח אם מישהו ישפוך עליהם קצת מידע.

פורסם

כל עוד שהוא לא שלל אל תחרוץ את גורלה, ומה הקשר לרכב ראשון?

צומת לב כל הונדה מעפנה עם ציור יפה על הדלת יכולה למשוך...

תנסה להשנע אותו על המאזדה אם באמת לא ילך תבדוק גם את האפשרות של המגאן קופה

אל תשלול לפני שבדקת, ובקשר לאיביזה מנוע 1600 ידני יעשה את העבודה מצויין

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אין מנוע 1600 לסיאט איביזה משנתון 2002 בערך... יש רק 1400 או 1900 דיזל ממה שהבנתי מלוי יצחק.

אני חייב לדעת את נושא הבטיחות של הרכבים הנ"ל... איפה אני יכול לברר את זה?

פורסם

בטיחות של רכבים אתה יכול לבדוק פה. שים לב רק לבדוק לפי השנתון.

לפי הנתונים שלך הייתי לוקח קליאו 1.4 16V ידנית. אומנם 1.4 אבל 98HP, מאוד בטוחה, התנהגות חביבה (אם כי ההגה לא), ואמינות סבירה. גם פולו 16V יכולה להיות אופציה לא רעה.

את המיאטה תוציא, בתקציב שלך היא לא שיא הבטיחות. כנ"ל ג'יפים במחיר הזה, ולא הם לא יותר בטיחותיים מפרטיות, אבל כן יש להם נטיה להתהפך.

למי שרשם שBMW סדרה 3 זה הרכב הכי בטוח בתקציב הזה - טעות. בתקציב שלו תיכנס E36 כנראה, עם כוכב וחצי במבחן ריסוק, עלוב.

אם אתה רוצה רכב גדול יותר, ורוצה התנהגות, פוקוס 5 דלתות שנת 00 טובה מגולף בהתנהגות בצורה משמעותית, ובטוחה יחסית.

גיא

פורסם

אוקי... תודה גיא.

מה בנוגע לאמינות של הקליאו?

נגיד שנת 2002?

1400 16v כמו שאמרת...

יש ידניות?

והאם זה רכב נדיר?

והאם הגרסה של ה1600 יותר חזקה?

אהה ומה אתם חושבים על הגולף?

נכון שהיא קצת יקרה.. אבל היא שווה את המכיר?

פורסם

הקליאו 1.4 זריזה למדי, אני לא חושב שתצליח (אם יש בכלל) למצוא 1.6 ידנית. 1.4 ידנית יש בהחלט. לגבי האמינות, תבדוק את ההיסטוריה של הרכב. לא הייתי מצפה לאמינות מושלמת אבל הרכב לא בעייתי בטח שלא בגרסה הידנית.

אני לא יודע איזה גולף נכנסת לך לתקציב, לגולף יש בעיקר תא נוסעים מאובזר מאוד, ובטיחות טובה למדי. גם ממנה לא הייתי מצפה לאמינות מושלמת. אבל תצטרך לרדת בשנתון, בטח לשנת 00. נראה שאתה אוהב אותה מאוד אז תבדוק מחירים ותראה איזה דגמים נכנסים לך לתקציב. קח בחשבון שגולף 1.6 אוטומטית היא די עגלתית, אם תמצא אחת ידנית, עדיף משמעותית. ל1.8 יש צריכת דלק גבוה למדי, במיוחד עם רגל כבדה על הגז (מניסיון של שנה ומשהו עם אחת כזו).

גיא

פורסם

את האמת שאני מאוד אוהב את הגולף. אני יודע שאני יצטרך לרדת בשנתון,גולף 1600 סמ"ק ידני שנת 2001 נכנס בתקציב.

גולף 1.6 ידנית יהיה קשה למצוא?

והאם הוא יתפקד יותר טוב מקליאו 1.6(לפי המחירון יש ידנית)?

צחי.

פורסם
יהיה מאוד קשה למצוא גולף 1.6 ידנית!

שמע אני מכיר כמה אנשים שיש להם גולף 1600 גיר רגיל

מחפשים עד שמוצאים אם זה באמת האוטו שהוא רוצה...

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

מצאנו איזה עסקה טובה עם פולו 2005....

מה אתם חושבים על האוטו?

הכוונה למנוע 1400 אוטומאט קומפורטליין, כל התוספות: זה מה שהוא אמר , מישהו יודע לאיזה תוספות הכוונה?

• תוכן חדש...