Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרניייפת! (ארנבת מפרנוות עם פון פון) 

וכן - יהיה היום בערב עדכון קטן וגם עוד כמה שאלות טכניות 

5babfe21-de5e-436f-bca5-3f6e121ddc69.thumb.jpg.db88a27a2ae966ae7b5385627301dbf3.jpg

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בשביל מה שמתי תמונה של פונפוניירה - שתירגע ותרגיש נינוח. 

הרמתי טלפון לגבע בבוקר ודיברתי עם יוסי - בן אדם דוגרי ולעניין וסה"כ אני מרגיש מאוד בטוח אחרי השיחה איתו גם לא צופה שזה יהיה נוראי אלא אם כן יתגלו עוד כשלים פוטנציאליים שצריך לטפל בהם. 

הזמנתי מחו"ל צמה מתאמת לרדיו ואני כבר ננעל על סאב וופר מעניין למערכת סטריאו - נכון לעכשיו אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר פשוט וכמה שיותר טוב - יספק אותי נהדר - לא יספק, יהיה שלב שני להתקנה מתישהו והוא יהיה הרבה יותר גדול ויקר לביצוע. 

אבל השאלה שלי כאן לחובבי הצפרדעים היא - שאלות:

1. מצלמת רוורס - האם ברכב הזה ניתן למשוך כבל חשמל ישירות מהקו של נורת הרוורס או שזה ידליק לי תקלה של נורה שרופה? ואם כן - האם יש מתאם CAN BUS שאני צריך לקנות בכדי להיות מסוגל להרכיב מצלמת רוורס ברכב הזה? 

2. חיישני רוורס - התצוגה שלהם היא דרך המסך של המערכת הנוכחית ואני מבין שגם הפיקוד וגם הצליל מועבר דרכה - אני מבין שאם אני לא אתקין מערכת (רדיו, יחידת ראש) במקביל למערכת הקיימת אני מאבד את התצוגה - אך האם הצלילים עדיין יעבדו? האם זה גם משהו שמועבר במתאם CAN BUS או ישירות דרך הרדיו המקורי של הרכב הזה? 

אם אני אוכל להתקין מצלמת רוורס אוכל לחיות בשלום ושלווה עם אובדן של חיישני הרוורס או פעולה בצליל בלבד שלהם - אם לא אני כנראה אצטרך לשקול התקנה במקביל של שתי יחידות ראש - יש לי פתרון לזה שיעבוד נהדר אבל זו האופציה הפחות רצויה מבחינתי. 

נ.ב הזמנתי בולמי גז למכסה המנוע.

• מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל הכבוד שנשאר לך כוח כל פעם להתקנת מערכת חדשה. אני החזקתי מעמד 5 רכבים רצוף בהתקנות. הנוכחי כבר התאיישתי, שאפו.

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 2 שעות, lanosforce כתב:

בשביל מה שמתי תמונה של פונפוניירה - שתירגע ותרגיש נינוח. 

הרמתי טלפון לגבע בבוקר ודיברתי עם יוסי - בן אדם דוגרי ולעניין וסה"כ אני מרגיש מאוד בטוח אחרי השיחה איתו גם לא צופה שזה יהיה נוראי אלא אם כן יתגלו עוד כשלים פוטנציאליים שצריך לטפל בהם. 

הזמנתי מחו"ל צמה מתאמת לרדיו ואני כבר ננעל על סאב וופר מעניין למערכת סטריאו - נכון לעכשיו אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר פשוט וכמה שיותר טוב - יספק אותי נהדר - לא יספק, יהיה שלב שני להתקנה מתישהו והוא יהיה הרבה יותר גדול ויקר לביצוע. 

אבל השאלה שלי כאן לחובבי הצפרדעים היא - שאלות:

1. מצלמת רוורס - האם ברכב הזה ניתן למשוך כבל חשמל ישירות מהקו של נורת הרוורס או שזה ידליק לי תקלה של נורה שרופה? ואם כן - האם יש מתאם CAN BUS שאני צריך לקנות בכדי להיות מסוגל להרכיב מצלמת רוורס ברכב הזה? 

2. חיישני רוורס - התצוגה שלהם היא דרך המסך של המערכת הנוכחית ואני מבין שגם הפיקוד וגם הצליל מועבר דרכה - אני מבין שאם אני לא אתקין מערכת (רדיו, יחידת ראש) במקביל למערכת הקיימת אני מאבד את התצוגה - אך האם הצלילים עדיין יעבדו? האם זה גם משהו שמועבר במתאם CAN BUS או ישירות דרך הרדיו המקורי של הרכב הזה? 

אם אני אוכל להתקין מצלמת רוורס אוכל לחיות בשלום ושלווה עם אובדן של חיישני הרוורס או פעולה בצליל בלבד שלהם - אם לא אני כנראה אצטרך לשקול התקנה במקביל של שתי יחידות ראש - יש לי פתרון לזה שיעבוד נהדר אבל זו האופציה הפחות רצויה מבחינתי. 

נ.ב הזמנתי בולמי גז למכסה המנוע.

תתחדש ותהנה מהרכב קודם כל, לדעתי לא תוכל שלא, גם ההרגשה שהרכב שלך יוצא מהמוסך זה הנאה.

בנוגע לשאלות שלך:

מצלמת רוורס שמקבלת מתח מאור רוורס אכן תדליק נורת סרוויס, הפתרון הוא להשתמש בממסר (או מתח קבוע למי שמתעצל ורוצה לחמם את המצלמה - בצחוק)

אם תאבד את החיישנים תאבד גם את הצליל, לדעתי פעם נתקלתי בפיתרון CAN bus סיני ייעודי לפי רכב.

• רעיון טוב! 1

ט.ל.ח

פורסם (נערך)
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני חושב שאם אני כל כך ארצה לשמור את החיישני רוורס אני אאלץ להתקין במקביל במידה ולא תישמר פעולתם. זה זול יותר וקל יותר כנראה. 

כשתראו איך זה יבוצע - תבינו. 

אבל זה יצריך ידי אמן וזה עלול להיות - לא פשוט. 

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

לפי מה שרשום בתיאור, מערכות האנדרואיד שנמכרות ע"י הסינים, תומכים בחיישנים האחוריים המקוריים (אך לא חיישנים קדמיים):
https://www.aliexpress.com/item/4000515020470.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.73f4748fygSijf&algo_pvid=222ae2aa-9a0f-4406-9225-10ed177a1cc7&algo_expid=222ae2aa-9a0f-4406-9225-10ed177a1cc7-0&btsid=0ab6fb8315873626285378297e5a06&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

המערכת הזאת נראית מתקדמת יותר, עם מעבד PX5/6 ואנדרואיד 9:
https://www.aliexpress.com/item/4000284516243.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.73f4748fygSijf&algo_pvid=222ae2aa-9a0f-4406-9225-10ed177a1cc7&algo_expid=222ae2aa-9a0f-4406-9225-10ed177a1cc7-3&btsid=0ab6fb8315873626285378297e5a06&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

עריכה אחרונה על ידי Opher
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 18.4.2020 בשעה 17:00, razi_pazi כתב:

במחילה.....
קראתי ההתחלה בסמוך לפרסום.

פתאום 300+ הודעות.

אפשר תקציר בראשי פרקים....?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

אין באמת סיבה להראות מופתע, ענין שגור כמעט כל פעם שמישהו מנסה לשתף באיזו רכישה מערבית שביצע, במיוחד כזו מצרפת או איטליה, ג'וליה לדוגמא גם התקבלה בשירשור עמוק לתוך הלילה שלא לומר שבועיים פלוס. והיא לא לבד כמובן.

• אהבתי 1
פורסם

טוב - סטטוס הזמנות 

הוזמנו תומכות למכסה מנוע דרך איביי מפולין. 

איתרתי את הסאב וופר שאני מעוניין להטמיע ברכב ומתכנן לרכוש השבוע. 

שלחתי את הVIN של הרכב למוכר בעליאקספרס והוא אישר שהחלק מתאים לרכב ושלח לי לינק גם באמת לצמה מתאמת שעולה 10 דולרים - עדיין מתחבט אם להזמין או לשלם את ה300-400 שקלים הפרש האלה ולקבל אחריות על החלק מגבע - כנראה שאזמין היום מאוחר יותר... 

לגבי המערכת אנדרואיד שתואמת לרכב - כן, זה בטוח יעבוד אבל למערכת הזו אין את היכולות שאני מחפש מבחינת אודיו ולכן אני לא רוכש אותה. 

רכשתי יחידת 1DIN עם מסך נשלף 7 אינטש של JOYING מסדרת הSPDIF שלהם ביחד עם DVR USB וביחד עם מצלמת רוורס אבל ביקשתי מהמוכר לצרף לשם גם כבל מסך באורך 1M במקום המקורי - זה יאפשר לי להתקין את היחידה עצמה במרחק של עד מטר מהמסך עצמו איפשהו בחלקו האחורי של הרכב - במקביל! למערכת המקורית - ולעשות התאמה למסך הנשלף של הג'וינג. 

אבל זה כבר ידרוש התקנה רצינית יותר וזה ידרוש תקציב שאין לי כרגע וגם לא הזמן - היעד - חודשי הקיץ.

לפני 13 שעות, 98civic כתב:

כל הכבוד שנשאר לך כוח כל פעם להתקנת מערכת חדשה. אני החזקתי מעמד 5 רכבים רצוף בהתקנות. הנוכחי כבר התאיישתי, שאפו.

כל כך מבין את זה - מרכב לרכב הסבלנות שלי לשגעון של תחביב האודיו יורדת ועדיין אני לא מתפשר על איכות הצליל ועושר הצליל 

בקורולה 96 היו כמה וכמה שלבים שנגמרו ברצפה צפה, בניה בדלתות ובקורות, שלושה מגברים ענקיים והתחלפו שם כל כך הרבה רמקולים וסאב וופרים ושאר ירקות

באוונסיס היה פרוייקט פסיכי עם בניות פיבר, דיבורית שעולה ויורדת על מעלית מתוך הדשבורד, מחשב בסדר גודל מלא... שהועתק מהקורולה 2007 שהיה בה קודם על בניות שאני עשיתי.

בסובארו כבר לא רציתי בכלל בניות פיבר והדפסתי פודים בתלת ממד ובניתי מערכת FULLDA בסדר גודל מלא - מגברים גדולים וכך הלאה. 

ברנו - היה פרוייקט קטן עם בניית קורות ושלושה מגברים.

במיצובישי - רק רדיו דיסק וזהו - האשה היתה מבסוטה (ושם כבר נפל האסימון)

בדודג' כבר רציתי תא מטען כמה שיותר מלא - אז היו שם שני סאב וופרים שטוחים, מגברים קטנטנים מתחת למושבים (שאותם חשבתי להעביר לDS) והתקנה מאוד מהירה שנמשכה 4 שעות בקושי בכפר קסם. 

בDS - אמרתי לעצמי שנעשה התקנה מיוחדת לסט שלושה חלקים, נעביר את המגברים מתחת למושבים ונתחבר למערכת המקורית ואוסיף שם מראה משולבת DVR ומצלמת רוורס. 

אבל הגעתי להבנה שזה לא מה שאני רוצה - אני רוצה פשוט לעשות את המינימום ולקבל את המקסימום - לפחות בשנה-שנתיים הקרובות 

רדיו טוב שחייב להיות בו DSP טוב

סט שני חלקים טוב מקדימה עם יכולת לכוון אותו בצורה מספקת 

סאב מוגבר 

אחוריים מקוריים או משודרגים גם כן 

הבעיה היא שהרכב בעייתי... וההתקנה המינימלית הזו בפני עצמה לא תהיה פשוטה - אבל זה הכוון. 

עריכה - אפרופו 

הסאונד בDS בפני עצמו חביב למדי - אם רק היה ניתן לחסום עם המערכת הנוכחית בHPF את הסט הקידמי ופשוט להוסיף סאב יכול להיות שבזה זה היה נגמר - יש למערכת הזאת יכולת להגדיר את הסאונד כך שהוא יהיה מכוון כלפי הנהג (יש מרכז ברור במצב הזה) הגבוהים בסדר גמור, הפירוט לא רע בכלל ויש מידריינג' וגם באס שהם בסדר אבל בגלל שלא ניתן לבצע חיתוך נכון לסט הצליל לא נקי מספיק והבאס לא מסוגל לספק ביצועים אמיתיים בתדרים נמוכים מאזור בין 60-80 

זה בעצם הרכב השני שלי כבר שהרכב בפני עצמו מספק כל כך הרבה הנאה מהשהיה בו - שהמערכת כבר לא נדרשת להיות סופר דופר על חלל. 

Pioneer TS-X150

פורסם

זה לא הרכב שמספק את הצליל אלא הייאוש שך ההתקנה. אומנם הוספתי מגבר למערכת והחלפתי רמקולים ובידוד לדלתות , דברים הכי מינימאליים . אבל מעבר לזה פשוט אין סבלנות למרות שנשאר ציוד טוב וחלקם פשוט חדשים בקטפסאות. אבל אחרי בירור עצמי של אני עם עצמי הגעתי למסקנה ונגמר לי הדלק לזה. כנראה הגיל עושה את שלו.

• אהבתי 1

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

מתי שהוא מתחיל להמאס לפרק חצי אוטו ולהזדחל תחת הדש. האידיאלי הוא להוציא את המושבים ועבוד על הרכב מורם על ליפט לגובה שולחן עבודה כלאמר עד 75 ס"מ , מכיוון שזה לא אופציה זמינה (לי כן הייתה בעבר) פרוייקטים ננטשים, אחד מהם היה אחרי ש ה רדיו-דיסק בלאופונקט שסחבתי איתי מגרמניה נגנב פחות משבוע אחרי שהרכבתי אותו ברכב ונותרתי עם אביזר נוסף שהבאתי מארצות הברית 😏

עדיין אצלי הדבר הזה, חדש באריזה כולל הכבילה.

IMG_0599.thumb.JPG.5bebf20a1392c8c311f622fdbae8ffc8.JPG

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

פעם הייתי צוחק אנשים עם רכבים גרמניים שבהם תוספת של מערכת איכותית עולה הון קטן. .היום בעצמי הייתי מוכן לשלם את זה רק כדי לא לפרק את כל האוטו.

• אהבתי 1

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אחד הדברים היפים אצל Lanos זה כמות האנרגיה שיש לו להתעסקות הכוללת עם העניין, והסבלנות לפתוח ולתחזק שרשור כזה שעלה על מטען גחון. 

בגילנו (40+) אכן ה passion מתבטא יותר בתשוקה עזה לבירה ב 9 בלילה אחרי שהילדים הורידו קצת דופק...

אני חושב שדווקא הוא - נותן השראה להרבה משתמשים שאולי יושבים עכשיו בבית וטוחנים במבה, ומראה שכשאתה אוהב משהו, לך עליו. וזה כולל את הצפרדע, הראשנים וגם את הבאגט ללא חמאה שאולי יגיע בהמשך...(;-

בסוף ימי הקורונה, אולי נראה אותו ואת הצפרדע באיזה מפגש פורום, נקשיב לשאנסונים / אדית פיאף במערכת פלצת שהוא יתקין שם, יהיה כיף!

• אהבתי 1
  • מעניין 2

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...