Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב על פחות מ100 אלף קמ ומתוחזק לפי הספר.TSI 105HP שלום לכולם. ברשותי פולקסוואגן קאדי 1.2

שמתי לב שלרכב לוקח זמן רב להגיע לטמפרטורת עבודה (ממצב עמידה ניוטרל לוקח 23 דקות כפי שמופיע בתמונות) האם זה הגיוני? במצב נהיגה לוקח כשבע דקות לפחות. אשמח אם בעלי רכב עם מנוע דומה יכולים לעזור. האם לדעתכם יש צורך להחליף טרמוסטט

תודה רבה למגיבים

20200205_222026.jpg

20200205_221850.jpg

20200205_221355.jpg

20200205_220917.jpg

20200205_220541.jpg

20200205_220049.jpg

עריכה אחרונה על ידי Avremale

עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה.

פורסם

התשובה הקלסית תהיה שאולי הטרמוסטט תפוס במצב פתוח.

אבל אני יודע שבמנועי tsi יש צינורית ווקום שמחוברת למשאבת המים ומכנסת את להבי הפרופלור של המשאבה כך שהיא מסתובבת אבל לא מזרימה מים כשהמנוע קר.

זה מפוקד ע"י מחשב המנוע, לשכן שלי יש ג'טה tsi ולאחר החל9ל מצבר המנוע היה מתחמם יתר על המידה, איפוס המחשב פתרה את זה.

פורסם

אכן האפשרות הקלאסית להחליף טרמוסטט אבל החלק עצמו מאוד יקר. מקורי 1300 שח לא בחברה... חליפי מאוד לא מומלץ 600 שח...יש לציין שהשעון לא נופל בירידה ונשאר קבוע על 90

פורסם

בנסיעה זמן סביר בחורף שלנו. בסרק לוקח יותר זמן. סתם לצורך השוואה - ברכב שלי, גולף מנוע 2000 לוקח יותר מחצי שעה עד שתי כניסות מאוורר - שזה סימן הגעה לטמפ של 90 מעלות בנוזל קירור בכל המערכת.

הזול עולה ביוקר

פורסם
בנסיעה זמן סביר בחורף שלנו. בסרק לוקח יותר זמן. סתם לצורך השוואה - ברכב שלי, גולף מנוע 2000 לוקח יותר מחצי שעה עד שתי כניסות מאוורר - שזה סימן הגעה לטמפ של 90 מעלות בנוזל קירור בכל המערכת.
האם כניסות מאוורר הכוונה שהנוזל נהיה כבר חם מדי ויש צורך להוריד לרמות העבודה הנכונות?

פורסם
הרכב על פחות מ100 אלף קמ ומתוחזק לפי הספר.TSI 105HP שלום לכולם. ברשותי פולקסוואגן קאדי 1.2

שמתי לב שלרכב לוקח זמן רב להגיע לטמפרטורת עבודה (ממצב עמידה ניוטרל לוקח 23 דקות כפי שמופיע בתמונות) האם זה הגיוני? במצב נהיגה לוקח כשבע דקות לפחות. אשמח אם בעלי רכב עם מנוע דומה יכולים לעזור. האם לדעתכם יש צורך להחליף טרמוסטט

תודה רבה למגיבים

תקין לחלוטין.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...