Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

ברצוני לשאול על הדגם הזה של הקרוז מספר שאלות. אני מעוניין לקנות את הרכב הזה וידוע לי שהייתה בעבר איזשהי בעיה עם המנועים והגיר.

האם הבעיה המדוברת על המנוע והגיר רלוונטית גם לדגם LTZ עם המנוע טורבו?

חוות דעת שלכם בנושא איכות הרכב וצריכת הדלק שלו?

הדרישות שלי מהרכב: שיהיה מאובזר, עדיף מושבי עור, ושלא יהיה מנוע אטמוספרי. פחות משנה לי הדינאמיות והרכיב של הספורט. הרכב משמש אותי בעיקר לנסיעות רגועות בכביש בין עירוני. אני אוהב להרגיש שהרכב עולה את העליות של כביש 1 בירושלים בלי להתאמץ יותר מידי כמו במנוע אטמוספרי.

ראיתי שמתפרסמות פה ושם אחלה מודעות ביד 2 לרכבים האלו שעשו מתחת ל 50,000 קילומטר.

רוצה לשמוע את חוות דעתם של אנשים שמכירים מקרוב את הרכב,

תודה

עריכה אחרונה על ידי MRCOHENN
פורסם

בשנים האלה ישנם בעיות עם הגיר(הוחלף בשנת 2013, רלוונטי עבור דגמי 2014) וככה גם יש בעיות עם מערכת הקירור במנוע אולי עוד כמה דברים

למי שמעוניין בשקט נפשי מבחינת מוסכים, לא מומלץ. הייתי אומר שגם מבחינת ירידת ערך וביקוש, אבל במחירי בדיחה שהרכב נסחר, זה כבר פחות רלוונטי.

פורסם

הבחור מתכוון לקרוז טורבו 2012 ltz ייצור ארה״ב

היה אותו לאח שלי כשנתיים +

שמורה מאוד, הסטוריה במורשה יבואן, קמ נמוך..

היה מאוד מבסוט, רכב מפנק מאוד ובכמה רמות מעל קרוז קוריאה.

נמכרה תוך שבוע לא רחוק ממחירון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בזמנו שברולט הרחיבה אחריות לגיר

http://www.gear.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/2016-12-13-N01-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%97%D7%91%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98

לא רואה אזכור לחריגה עבור קרוז המיוצרת בארה"ב לעומת קוריאה...

• תוכן חדש...