Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

הרכב שלי אצלי מ2010 וכהרגלו זולל מצבר לאחר שנה וחצי עד שנתיים .

שלשום החלפתי מצבר כאשר ביקשתי שישימו גיבוי למניעת איפוס המחשב , שמו גיבוי ועדיין היה איפוס של החלונות רדיו קילומטראז'. מצרף תמונות של הגיבוי - חיברו אותו למחשב , פעם ראשונה שאני רואה את השיטה הזו .

זכור לי שהייתה פעם שהוחלף מצבר והרכב נכבה לאחר מכן פעמיים שלוש אבל לאחר מכן העסק הסתדר. הבנתי מקריאה בפורום שזה קשור ללמידה של המחשב של הסל"ד הנדרש

הפעם המצב שונה והרכבה נכבה לי ביומיים האחרונים המון פעמים .בעת בלימה הטורים יורדים , נדלקת נורת מנוע ונורת מצבר, ההגה נהיה קשה והרכב נכבה .

הייתי היום במקום שהחליפו לי , חיברו סריקת מחשב לרכב ולא זיהו בעיות .

מה דעתכם כדאי לעשות ? והאם ככה מבצעים גיבוי ? Picture1.jpg

פורסם

לפעמים לוקח עוד קצת זמן שמחשב הרכב ילמד את המצערת מחדש. לעיתים גם נידרש איפוס שוב מחדש על ידי ניתוק המצבר והחזרתו. אם לא עוזר אז ניקוי מצערת ואיפוס שוב.

פורסם (נערך)

אם הטורים יורדים בבלימה ונדלקת מנורת מצבר,ייתכן וקיימת בעיה בטעינה לפחות לפי תיאורך וצריך לבדוק בעזרת מד מתח טעינה של האלטרנטור.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אגש מחר לחשמלאי .באוטודיפו לא מזהים בעיה במצבר שהוחלף.

דבר נוסף,שאני עוצר אני מזהה שהאורות הקדמיים מהבהבהים,והרכב רועד.מה שלא היה לפני החלפת המצבר

פורסם (נערך)
אגש מחר לחשמלאי .באוטודיפו לא מזהים בעיה במצבר שהוחלף.

דבר נוסף,שאני עוצר אני מזהה שהאורות הקדמיים מהבהבהים,והרכב רועד.מה שלא היה לפני החלפת המצבר

זה עוד סימן שמחזק את ההשערה שיש בעיה בטעינה.

מה שלא נורמלי זה שכל שנה וחצי -שנתיים מחליפים מצבר ואולי לא עולים על הבעיה האמיתית.

תעדכן בבקשה מחר מה מצאו.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
זה עוד סימן שמחזק את ההשערה שיש בעיה בטעינה.

מה שלא נורמלי זה שכל שנה וחצי -שנתיים מחליפים מצבר ואולי לא עולים על הבעיה האמיתית.

תעדכן בבקשה מחר מה מצאו.

המצב באותו הלילה היה מדאיג , נסעתי עם הרכב והטורים השתגעו ,רעידות , הרכב נכבה בכל עצירה והאטה .

נדלק נורת check engine

נסעתי בבוקר למחרת לאוטודיפו , חיברו סריקה לרכב והמכונאי אמר שהוא לא מצליח לעשות reset לנורה .

ראיתי אותו לאחר מכן ניגש למכסה מנוע , מכוון למצערת .

נבהלתי שיהרוס אותה במקרה ויגע בפרפרית ,שהיא אלקטרונית , עצרתי אותו לרגע ואז הוא אמר שככה מטפלים ,

פתח כמה ברגים שיחרר את צינור האויר שמחובר לצד החיצוני של המצערת .

ריסס ספריי קרבורטורים בזמן שאני לוחץ על הגז על מנת לפתוח את הפרפר , נתן ניקיון , וכמו בקסם !

הרכב שקט לחלוטין ! הכל הסתדר!

• תוכן חדש...