Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 30-35 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- אוטומטי

- סופר מיני

- שתהיה זריזה וסוחבת

- הרכב ישמש כ15 אלף ק"מ בשנה לנסיעה בינעירונית בעיקר

- חסכון בדלק גם דבר חשוב אבל שלא ישפיע על הסחיבה והזריזות

תודה :wink:

פורסם

מזדה 2 ברמת איבזור דינמיק אופציה טובה, עקב משקל נמוך הרכב די זריז, וברמת איבזור דינמיק מגיע עם 6 כריות אוויר ותוספת איבזור לעומת אקטיב בעלת 2 כריות בלבד.

אופציה זריזה יותר היא הרנו קליאו, מדובר על רכב מאובזר יותר, איכותי יותר לדעתי ניראה הרבה יותר מודרני.

לרכב גיר רובוטי, בעיר לא הכי חלק אבל בבין עירוני מצוין, יש תלונות לבעיה במח גיר באזור 60 אלף, חבר של אבא שלי מחזיק בקליאו עם 120 אלף ק״מ ללא בעיות אבל צריך לקחת בחשבון.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חוץ מהתלונות על הגיר הרובוטי,היו גם תלונות על מזגן חלש:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?664076-רנו-קליאו-2013-טורבו-1-2-בעיית-מזגן.

התיבה האוטומטית של המאזדה צפויה להיות אמינה יותר מזו של הרנו

אם הבחירה בין שתיהן בלבד,המאזדה עדיפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...