Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אשמח להמלצה לרכב 5 דלתות בתקציב עד 15 אלף, אוטומט בלבד.

הכייון הוא מנועי 1.5+

סגנון של קיה סיד/ פוקוס האצב'ק /I30.

קטנות כמו פיקנטו/גטס/סריון לא באות בחשבון.

אשמח לשמוע המלצות ומחלות של הרכבים בקטגוריה .

Suzuki Jimny

פורסם

בתקציב הזה,את הרכבים שאתה מבקש להשיג אתה עלול למצוא שחוטים (עבר של ליסינג/השכרה עם ק"מ של מונית).

הייתי מחפש בתקציב הזה,ניסאן טידה דגם VISIA בעלת 5 דלתות או בודק ביד 2,האם יש ניסאן נוט בשנתון מעט ישן יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

פורד מונדאו

Sent from my SM-G920V using Tapatalk

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

הייתה לנו בעבר פוקוס הצ'בק 1.6 מודל 2007 ועכשיו יש פוקוס הצ'בק 2.0, גם 2007.

בפחות מהתקציב תוכל לקנות את המודלים המאוחרים של פוקוס דור 2, שנים 2010-2011. שים לב שב 2011 יש גם דור 3 עם הגיר הרובוטי שנחשב לא מוצלח.

בדור 2 גיר אוטומטי פשוט 4 הילוכים, ביצועים של גירסת 1.6 מאכזבים, של 2.0 טובים.

מכונית נוחה, נעימה לנהיגה, איבזור טוב כבר בגרסת הבסיס, מרווח סביר אבל תא המטען בדגם הצ'בק לא גדול.

מחלות - בוקסת כבל הילוכים, נזילות מאטם מכסה שסתומים, אלטרנטורים, רעידה עקב בלאי הציריות, תושבת מנוע ימינית, בדגמים שאחרי מתיחת פנים של אמצע 2008 קילוף הציפוי הכסוף בפנל של הרדיו.

ב 1.6 חפש את הדגם Trend X, שיש לו בקרת אקלים ובקרת שיוט.

ב 2.0 כולם Giha שזו רמת האיבזור הגבוהה.

צריכת הדלק של שני הדגמים גבוהה מאוד יחסית.

• תוכן חדש...