Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דקות שאני "נהנה" מחברתך בכביש, וכבר אני מתחיל להבין את כל המשטרות האלה (שאתה בטח זועק לעוול שהן גורמות לך) כשהן רואות אותך ואת חבריך בעין, בוא נאמר, רעה..רעה מאד.

כי אתה, נהג גרוע עם מכונית לוהטת, לא מבין שאם תמשיך להתנהג ככה בכביש, תכרות את הענף שבו אתה וחבריך ל"לוהטות" יושבים. אז מבחינתך, לאור ההתנהגות שלך הבוקר, זה בסדר גמור..אבל שוב נוכחתי שבגלל כמה אידיוטים כמוך, גם נהגים טובים ותמימים שאוהבים את כל הפיג'ואים האלה, סובלים.

כי אני לא מבין מה גרם לך, ברחוב משה סנה, כביש פתוח, דו מסלולי, תנועה קצת כבדה של יום ראשון בבוקר, לעקוף אותי מימין כשאני עומד באור אדום..כן? אדום, להתפרץ לצומת, להראות לכולם את האגזוז הגדול שלך, לחתוך שני נתיבים בלי לאותת ולנסות לדחוף את כל הרכבים מסביב. רק שכחת שבנוסף לכך שאתה נהג גרוע, אתה גם לא חכם כי אני, שהמתנתי בשקט לירוק, מצאתי את עצמי לפניך ברמזור הבא...

כל זה באמת לא חשוב, אני, אתה. מה שחשוב הוא שנהגים כמוך גורמים למשטרה לחשוב לא בצדק על אחרים שבאמת נהנים בנהיגה ובאמת באמת חושבים אחרת..(אם אתה מסוגל לחשוב..)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וזה מצטרף לנהג האיביזה האדומה שהחליט שהרמזור האדום שדולק מזה כחמש שניות ! בצומת כפר חב"ד הוא לא סיבה מספיק טובה להניח את הטלפיים על הברקס ועבר כאילו אין שם רמזור .

וגם לנהג הרנו מגאן קופה הכחולה כהה שעקף אותי ועוד שתי מכוניות בכביש 424 על פס לבן בתוך צומת .

שניכם נהגים ואנשים טיפשים - אין לי שום צורה אחרת להגדיר את זה. אתם מסכנים את החיים שלכם ושל האחרים בלי שום סיבה , ובלי שתבינו אפילו עד כמה החוליגניזם שלכם פוגע בחובבי הרכב באשר הם.

ובאשר למשטרה - זו לדעתי תוצאה ישירה של השיסוי המתמשך בנהגים שנוסעים מהר במקומות שאפשר בהם.

כאשר מפמפמים את המנטרה הזו כל הזמן - בסוף שוכחים שיש עבירות מסוכנות בהרבה - אותן כמעט ולא אוכפים (או שהניידות עומדות במקומות אחרים בהם יש אפס סיכון ,ומאפשרות לאותם טיפוסים להשתולל בלי להיתפס) והעונש עליהן אפסי עד לא קיים.:|

פורסם

אלא מעטים שאינם מעידים על הרוב השקט.

עצם זה שהודעות כאלה כאן כה מעטות מצביעות על כך.

שלא יובן לא נכון- אין לי דבר ולא חצי דבר נגד נהיגה ספורטיבית אבל בזמן ובמקום המתאים.

אוף דה רקורד אם מדובר בשגיאה - כל אחד זכאי למחילה על שגיאה אך מתיאור הסיפורים האלה משתמע שלא כך הוא.

המשטרה תמשיך בשלה - דבר לא ישנה זאת.

גם לא הממהפכה הנוכחית בצמרת.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

עם כל הכבוד , רוב הנהגים עם המכוניות הספורטיביות דווקא כן משתוללים.

כן , אני יודע שיש לא מעט כאלה שנוהגים טוב ו/או באחריות.

בכל זאת -

לאיזה אחוז מהספורטיביות יש שאסי כזה או אחר ?

לא יעזור - חלק גדול מהן נקנה ו/או עובר דרך כאלה שישתוללו איתן.

הפתרון - לדעתי - אינו תלוי ב"ביעור הנגע" , כמו שאוהבים לכנות זאת במימסד , אלא ב:

א. חינוך - לימוד נהיגה אחר , הסברה נכונה.

ב. ענישה נקודתית - עבירות כאלה יזכו את העבריין בעונש כבד.

ג. דירוג ביטוחי - ביטוח למכונית ספורטיבית ונהג בעל עבר "מוכח" יעלה לו יותר מאשר נהג שלא מסכן את סביבתו , גם אם מדובר באותו רכב.

ד. מתן אפשרות פורקן לאנשים אלה - מירוצי מסלול וכו'.

אבל אם לא נעצום עיניים , חלק גדול מהספורטיביות משמשות לביצועים שלא כדרך הטבע...:idea:

פורסם

וכולנו יודעים שכל יום אפשר לרשום כאלו הודעות...

דברים שאני רואה בכביש לפעמים...

לא להאמין!!

ולא רק ילדים קטנים וערסים עשירים שאבא קנה להם

רכב " ספורט" (או מתיימר)

אלא גם נשים ומבוגרים ושאר ירקות שעוברים נתיבים במהירות ללא להסתכל

וללא איתות...

היה לי מקרה בכביש מהיר בלילה- נסיעה על 100 קמ"ש +-

בנתיב האמצעי מבין שלושה-ולפתע המאזדה שלידי מצד שמאלה(בחורה- שהשם יקח אותה!!)

החליטה שברגע זה היא חייבת לעבור לנתיב הימני ביותר

ופשוט חתכה- היא לא ראתה אותי והיתה בטוחה שהיא לבד בכביש!

ואני.... בלימה והגה שמאלה...

ובעודי מחליק על הצד על מהירות שואפת למאה

אני רואה את הנבלה בכיף-עוברת נתיב....

בx זוxx

אחרי זה עצרתי בצד והודתי לאלוהים על הראלי שלי(שעם כל רכב אחר

לפי דעתי הייתי מתהפך) ועל הבלמים המעולים!!

אז זה לכל המתפרעים בכביש ולבחורות שעברו טסט שמיני....

ואחרי זה אומרים שאני נהג פרוע כשרואים אותי נכנס מהר לסיבובים!

או..... הסטיגמה של צמיגים צורחים...

עד מתי???

עד מתי??

פורסם

כמה שאני מבין אותך..

יום שישי, השעה בסביבות 4 לפנות בוקר, סמוי ביאריס לבנה כבר הספיק לעצור אותי ולבדוק רישיונות, הבין שאצלי הוא לא ימצא פרנסה ושיחרר אותי לדרכי. אני יורד לאיילון דרום לכיוון ביתי בראשל"צ. נוסע נסיעה רגועה. עד שלפתע מהירידה של בית-הקברות בחולון (50 מטר ממני!) מגיחה לה סובארו אימפרזה טורבו, שחורה , ובחריקת צמיגים נכנס (עם המון עשן) למסלול השמאלי ביותר (מסלול דו נתיבי). כאילו מינימום מצלמים עכשיו סרט מרדפים והוא מינימום ג'רמי קלרקסון.

הכביש היה ריק וחוץ ממני ועוד זוג חברים שנסע מאחרינו, שמעתי את הטורבו צורח עוד שהוא ירד את הירידה, אבל לא תיארתי לעצמי שהוא יתפרץ כך לכביש, שאני במהירות של 90~ כשאני במרחק 50 מטר ממנו!

אומנם אני התעשתי דיי במהירות, אבל חברתי לחיים שגם ככה מלאת טראומת תאונות, התעוררה מרעש הצמיגים, והבהילה אותי יותר מהבן-זו.. הזה.

עצוב מה שקורה בארץ.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

בני לא מספיק באמצע. אם יש לך את כל המספר, יש להוקיע את הנהג האמור אצליכם בפורום עם שמו המלא.

פורסם
בני לא מספיק באמצע. אם יש לך את כל המספר, יש להוקיע את הנהג האמור אצליכם בפורום עם שמו המלא.

לא יכולתי לרשום את כל המספר...זה היה בנהיגה אז זכרתי את הספרות האמצעיות ורשמתי לי ברמזור הבא...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ואם אנחנו כבר בנושא...

יום שישי בשעה 3:30 לפנות בוקר כביש ירקונים גלילות לכיוון אריאל סובארו אימפרזה חדשה כסופה (1.6L או 2.0L לא בטוח).

אני נוסע עם חברתי, היא נוהגת אנחנו בנתיב האמצעי והכביש די ריק, מאחורינו הגיחה הסובארו המדוברת ועברה לנתיב השמאלי לשם עקיפה, עד לכאן הכל בסדר...

בזמן שהנהג הסובארו עוקף אני קולט שהוא יותר מדי נצמד אלינו וממשיך להיצמד, אני אומר לחברתי במהירות שתקח את ההגה ימינה ולמזלנו הצלחנו להתחמק מפגיעה ע"י הנהג האדיוט בסובארו.

נהג הסובארו המשיך קדימה ומסתבר שהוא כנראה היה שתוי לגמרי, הוא נסע במסלול השמאלי בזיגזגים כמעט פוגע בגדר ההפרדה בכל מחזור.

לבסוף לפני הגשר ביציאה לכיוון רעננה/גהה הוא שבר את ההגה ימינה חתך את כל המסלולים עלה על האי תנועה ונסע לכיוון רעננה.

מה שהכי אני לא מבין איך זה שאותו נהג הצליח לעבור במחסום של המשטרה שעברנו לפני כן...

Finger's gonna kill me.

פורסם

יום שישי השעה 17:00 רחוב קרן היסוד בהרצליה פיתוח, אני נוסע אחרי איזה רכב (לא משנה איזה)

והבחורצ'יק לפני נוסע ממש ממש לאט בסביבות 30 קמ"ש, מאוחרי נסע גם מישהו

אני מביט במראה השמאלית ואני קולט אימפרזה כחולה מתפרצת מהרכב שנסע מאחורי (לא נשכח שיש פס הפרדה רצוף בין שני הנתיבים)

הבחור'ציק עם האימפרזה לחץ כמו מטורף בק פאיירים בלי סוף

וכולו מבסוט...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אני חושב שאם נביא דוגמאות , זה לא ייגמר, כי בכל נסיעה למכולת יש איזה אדיוט שמסכן את כולנו.

אני רק אספר על מקרה שקרה לי לא מזמן, ובזכות הנסיון העגום שלי עם התאונה הקודמת שבה הושבת הרכב הקודם שלי , נחלצתי.

בוקר, כביש החוף מנתניה לת"א , תנועה צפופה, אחרי שפיים קצת משתחרר הפקק ,כולם מתחילים להאיץ ,

אני שם לב שאותה הקוואליר שדבוקה לי לזנב מאז שיצאתי מנתניה, עדיין דבוקה, ממולי אני שם לב שמגיעים לפקק חדש והקוואליר ממשיך להאיץ , אני כבר במהירות אפסית ורואה שאין מצב שהקוואליר יספיק לעצור , אני חותך לתוך השוליים במהירות, הקוואליר נכנס ברכב שלפני...

מה תגידו?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כתבתי..באמצע 758
מזל, זה לא הייתי אני... :shock:

וברצינות עכשיו,

הרבה נהגים מתפרעים, ללא קשר לספורטיביות (למרות שאני נוטה להסכים עם שמר בעיניין).

יש נהגים שלא מתפרעים אבל לא מצייתים לחוקים (כמו נסיעה בימין, איתותים). רב הנהגים מאותתים ביחד עם מעבר הנתיב או בככל לא (אחרת אף אחד לא יתן לך להכנס).

איך אנחנו יכולים בכלל להשפיע על תרבות הנהיגה בארץ? :?

ומסר לנהג ברכב הכחול שאמש המשיך ישר בצומת T בכפר סבא ונכנס במכונית חונה, נסע רוורס ופשוט המשיך לנסוע:

אם רק הייתי רואה את מספר הרכב שלך, תאמין לי שהייתי משאיר יופי של פתק לבעל הרכב... :x

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...