Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד מתי???עד מתי??

עד מתי? בא אני אספר לך עד מתי ידידי בעל ה 106, זה יהיה כל עוד אתה תתעקש לעקוף מימין על 100 קמ"ש!!!

פעם הבאה בבקשה ספר לנו סיפור שמישהוא אחר אשם בו. כאן, אתה אשם!

חשבת אולי שהיא ראתה אותך מתקרב וניסתה לפנות לך את הנתיב שבו אנו,בני התמותה, עוקפים בו?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יום שישי, השעה בסביבות 4 לפנות בוקר, סמוי ביאריס לבנה כבר הספיק לעצור אותי ולבדוק רישיונות, הבין שאצלי הוא לא ימצא פרנסה ושיחרר אותי לדרכי. אני יורד לאיילון דרום לכיוון ביתי בראשל"צ. נוסע נסיעה רגועה. עד שלפתע מהירידה של בית-הקברות בחולון (50 מטר ממני!) מגיחה לה סובארו אימפרזה טורבו, שחורה , ובחריקת צמיגים נכנס (עם המון עשן) למסלול השמאלי ביותר (מסלול דו נתיבי). כאילו מינימום מצלמים עכשיו סרט מרדפים והוא מינימום ג'רמי קלרקסון.

הכביש היה ריק וחוץ ממני ועוד זוג חברים שנסע מאחרינו, שמעתי את הטורבו צורח עוד שהוא ירד את הירידה, אבל לא תיארתי לעצמי שהוא יתפרץ כך לכביש, שאני במהירות של 90~ כשאני במרחק 50 מטר ממנו!.

תעשה לי טובה אישית. תשמור את הסיפור הזה באיזה פייל, וכל פעם שיש פה איזה טאמבאל תורן שאומר שב4 בבוקר באיילון הוא נוסע 180 ולא מסכן אף אחד, תפרסם את הסיפור, כי לי נשבר מהם כבר.

בתודה מראש,יניב

פורסם

אתם צודקים שלעשות שטויות בכביש זה ממש דבילי ומסוכן...אבל אתם שוכחים דבר אחד שפעם גם אנחנו היינו עושים שטויות ומיתפרעים בכבישים ככה הראש עובד בתחילת הדרך ואחרי זה נירגעים ...לפחות ככה זה היה אצלי ואצל עוד אנשים שאני מכיר..... פשוט זה צעירות והורמונים ויש אנשים שזה לא עוזב אותם והם לא מתחשבים באחרים על הכביש ולא מבינים שיש להם נשק ביד ועושים שטויות אבל גם אנחנו היינו כאלה רק אנחנו ידענו מתי להפסיק והם לא..... פשוט צריך למזער את התופעה בעזרת הדברים שנאמרו בתרד כגון ענישה,מסלולים(עדיף),חינוך יותר נכון(לא ממש יעזור לדעתי).....

פורסם

אולי צריך לנקוט בפתרון דרסטי יותר ויסלחו לי כל החברה הצעירים. הפתרון הוא פשוט:

להעלות את גיל המינימום של מקבלי הרשיון. צר לי, אך ע"פ ההתנהגות של הנוער כיום, ואין ספק שהאשמה טמונה בהורים, במע' החינוך ובערכי עולמנו המודרני לא צריך לתת כלכך הרבה אחריות לילד בן 17 או 18. אין מה לעשות. בגיל הזה אתה פשוט לא בוגר מספיק, לא מודע מספיק והתוצאות בהתאם. כלמה שצריך זה פרובוקציה קטנה מצד נהג אחר ברמזור. מכה קטנה על הגז, אפילו מבט. וזהו. הפור נפל. היצר החייתי, התחרותי גובר על שיקול הדעת וכלום, כלום לא חשוב יותר מלצאת מזה כשידך על העליונה. גם אני , כמו הרבה אחרים,לא הייתי בוגר מספיק .בפוקס אני עוד כאן ! ומי יודע מי היה עלול ללכת יחד איתי?

רוצה רשיון? רק לאחר השרות הצבאי!

פורסם

להעלות את גיל המינימום של מקבלי הרשיון. צר לי, אך ע"פ ההתנהגות של הנוער כיום, ואין ספק שהאשמה טמונה בהורים, במע' החינוך ובערכי עולמנו המודרני לא צריך לתת כלכך הרבה אחריות לילד בן 17 או 18. אין מה לעשות. בגיל הזה אתה פשוט לא בוגר מספיק, לא מודע מספיק והתוצאות בהתאם. כלמה שצריך זה פרובוקציה קטנה מצד נהג אחר ברמזור. מכה קטנה על הגז, אפילו מבט. וזהו. הפור נפל. היצר החייתי, התחרותי גובר על שיקול הדעת וכלום, כלום לא חשוב יותר מלצאת מזה כשידך על העליונה. גם אני , כמו הרבה אחרים,לא הייתי בוגר מספיק .בפוקס אני עוד כאן ! ומי יודע מי היה עלול ללכת יחד איתי?

איזה שטויות...

ראשית לא צריך להכליל, לא כולם כאלו, שנית, אחרי הצבא בגיל 20 וקצת לא עושים שטויות נכון, לא לוקחים סיכונים ונוסעים בדיוק כמו שצריך? מי שמטומטם ועושה שטויות ומסכן אחרים יעשה את זה אחרי הצבא...

לא רק אצל צעירים "היצר החייתי" כמו שאתה אומר גובר על שיקול הדעת, גם אצל נהגים אחרים שמבוגרים מהם בהרבה...

דרך אגב גם בארה"ב ובקנדה מקבלים רשיון בערך באותו גיל ואף לפני, ובעוד הרבה מדינות אחרות... הבעיה היא לא בגיל, הבעיה היא בחינוך ובהכשרה של הנהגים...

פורסם
ואם אנחנו כבר בנושא...

יום שישי בשעה 3:30 לפנות בוקר כביש ירקונים גלילות לכיוון אריאל סובארו אימפרזה חדשה כסופה (1.6L או 2.0L לא בטוח).

אני נוסע עם חברתי, היא נוהגת אנחנו בנתיב האמצעי והכביש די ריק, מאחורינו הגיחה הסובארו המדוברת ועברה לנתיב השמאלי לשם עקיפה, עד לכאן הכל בסדר...

בזמן שהנהג הסובארו עוקף אני קולט שהוא יותר מדי נצמד אלינו וממשיך להיצמד, אני אומר לחברתי במהירות שתקח את ההגה ימינה ולמזלנו הצלחנו להתחמק מפגיעה ע"י הנהג האדיוט בסובארו.

נהג הסובארו המשיך קדימה ומסתבר שהוא כנראה היה שתוי לגמרי, הוא נסע במסלול השמאלי בזיגזגים כמעט פוגע בגדר ההפרדה בכל מחזור.

לבסוף לפני הגשר ביציאה לכיוון רעננה/גהה הוא שבר את ההגה ימינה חתך את כל המסלולים עלה על האי תנועה ונסע לכיוון רעננה.

מה שהכי אני לא מבין איך זה שאותו נהג הצליח לעבור במחסום של המשטרה שעברנו לפני כן...

סליחה, אבל... מה עשיתם בנתיב האמצעי?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לדעתי, רק מעל גיל 30.

עובדה, זה הגיל בו הביטוח יורד דרמטית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לעניות דעתי,הצנועה, הדבר הייחידי שיעזור הוא נוכחות מוגברת של המשטרה בכבישים.

יותר סמויים, יותר ניידות,יותר אור ירוק,יותר משטרת תנועה.

מצד שני, להקל את האכיפה ולהפסיק לעצור נהגים על עברות דביליות (נסיעה ב 110 קמ"ש,אי איתות בחזרה מעקיפה (אישית קיבלתי כזה דוח משוטר משועמם)) ואז כל כח השיטור יהיה פנוי ל אכיפה טהורה.

ילד בן 18 שלקח את האוטו מאבא לא יפחד במצב הנוכחי לעקוף על קו לבן(או לעקוף מהשוליים) כי הוא יודע שאין שוטרים על הכביש אז מה אכפת לו בעצם שהעונש הוא החרמה של הרכב?

אם הוא ידע שהסיכויים ממש גבוהים שיתפסו אותו........ הוא ינהג כמו שסבתא שלו נוהגת, לאט ובזהירות.

יניב

פורסם

הייתי צמוד אליה בשיוט של 100 קמ"ש +-

אם היא הייתה בנתיב השמאלי, ואתה בימני, אז עקפת מימין, מה צריך להבין כאן?

נכון שהיא עשתה עבירה (נסיעה בצד שמאל) ונכון שהיא בעצם הדיחה אותך לדבר עבירה (נאלצת לחלוף על פניה מימין (אני נזהר להגיד לעקוף) )אבל, על פי החוק היבש, היית אמור להעמד מאחוריה ולאותת לה שתפנה את הנתיב של העקיפה.

ברור שרובנו לא עושים את זה והרבה יותר קל לעשות את מה שעשית, אבל, הסיפור שלך הוא הדוגמא הקלאסית למה אסור לעשות את זה. כל מי שאתה מסכן במעשה כזה הוא את עצמך (ואת ה 106 היפה), וחבל על שניכם.

שלא תחשוב שאני מטיף לך מוסר או שאני כזה צדיק גדול וגם לי כל הנהגים שנדבקים לשמאל מביאים את הסעיף, אבל, אם הייתה פה חס וחלילה תאונה..... אתה האשם פה.נקודה.

ואל תתעצבן יותר, קח את החיים בקלות ותהנה מהם, זה יותר קל ויותר כיף.

יניב

פורסם

יניב....

שוב פעם....הבנת הנקרא-

בכל אורך הכביש המהיר הייתי צמוד לה!!!

מדגיש...צמוד לה!

אם זה לעקוף אז כנראה שאני צריך לגשת ולעשות תיאוריה מחדש...

אז אני מציע לך לקרוא פעמיים לפני שאתה מעלה תגובות חסרות בסיס

לפורום

וממהר לשפוט כאילו הייתי במקום האירוע...

ממממ....בחברות..

פורסם

שמר, תודה על התזכורת, אני אבקש מהעו"ד שיפקסס לי את זה עוד היום.

חןץ מזה שמר ידידי, יש לך הרגל מגונה לנסות להרגיע דיונים מתורבתים ונחמדים, לא אני ולדעתי גם לא BLUE-R במצב שאנחנו צריכים להרגע.

BLUE-R - you say potatoes and i say papatoes.

שכח מזה, הבדלים יותר מדי קרדינלים ביננינו.

אתה נקלע למצב של כמעט תאונה ומתלונן על זה, אני הייתי נוסע בנתיב הימני ומתרחק ממנה.

היא הייתה כזאת חתיכה שבמשך כל הדרך נסעת על 100 קמ"ש ליידה?

לפחות קיבלת מספר טלפון?

יאללה, שיהיה יום טוב.

יניב

פורסם

זה לא יעזור לתת רישיון רק לאחר השירות, בשירות נער בן 18 מקבל נשק ותגיד לו שהוא לא יכול לקבל רישיון. נשק זה דבר הרבה יותר מסוכן מרכב ויכול לגרום לנזק גבוה יותר אך בגלל שהצעירים מבינים את המשמעות שלו הם לא משתוללים איתו ומסכנים את עצמם.

לעומת זה הם לא מבינים מה הסכנה ברכב ולכן הם נוהגים איך שהם נוהגים וגורמים לתאונות.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...