Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישת SEAT LEON FR 1.8 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני בתהליכי גישוש ורכישת סיאט לאון FR PLUS 1.8 שנת 2018

הבנתי שלקראת סוף השנה הכניסו מערכת בלימה אוטונומית [מה שיוריד את הצורך של המובילאיי וכמובן יגביר את רמת הבטיחות]

אם מישהו פה יודע - מאיזה חודש הכניסו את הדגם הנ"ל ואיך ניתן להבדיל? האם היו עוד שינויים?

אגב לגבי הגיר, האם מדובר בגיר הידוע לשמצה DQ200? האם עבר שיפורים?

ואם למישהו יש המלצה לרכב זריז [150+ כ"ס] , מאובזר, נראה טוב [צעיר] עד 130,000 ושנתון [2018+] אשמח לקבל :)

פורסם

כן, הלאון עם מנועי 1.8 הגיעו עם הגיר היבש (DQ200).

רק הלאון החדשה עם מנוע 2.0 מגיעה עם הגיר הרטוב.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם
כן, הלאון עם מנועי 1.8 הגיעו עם הגיר היבש (DQ200).

רק הלאון החדשה עם מנוע 2.0 מגיעה עם הגיר הרטוב.

עוד יתרונות לדגם החדש? (לדוגמא אם יש הפרש של 10 אלף שקל, עדיף ?)

פורסם

רכבים עם בלימה אוטונומית התחילו להגיע מאמצע 2018, אפשר לזהות אותם לפי הידית של בקרת השיוט האדפטיבית שנמצאת משמאל מתחת למנוף האיתות, בנוסף בפגוש הקדמי מתחת ללוחית הרישוי נמצא הראדר של המערכת והוא דיי בולט.

בכל אופן בתקציב שלך אתה יכול לרכוש לאון 1.5 סטייל חדשה לגמרי שגם מגיעה עכשיו עם מערכת לתיקון סטייה מנתיב הנסיעה שבאמת פותרת אותה ממובילאיי.

פורסם

כל פעם שאני רואה את הכיתוב DQ200 (שזה בעצם DickYou200 כי זה כמות הבולילות ששם היצרן על הלקוחות) אני נרתע.

אם ובמידה הרכב מגיע עם הגיר הזה, למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה? במחיר כזה אתה קונה רכב חדש. הלאון כמו שאמרו למעלה היא בתקציב ואתה מקבל רכב חדש מהסוכנות עם אחריות. ולא יד 2.

Opel Adam S 2017

פורסם
כל פעם שאני רואה את הכיתוב DQ200 (שזה בעצם DickYou200 כי זה כמות הבולילות ששם היצרן על הלקוחות) אני נרתע.

אם ובמידה הרכב מגיע עם הגיר הזה, למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה? במחיר כזה אתה קונה רכב חדש. הלאון כמו שאמרו למעלה היא בתקציב ואתה מקבל רכב חדש מהסוכנות עם אחריות. ולא יד 2.

הרבה מהלאונים ביד2 מגיעות עם אחריות מורחבת [3 שנים] זאת אומרת שאם אני קונה עכשיו יש לי אחריות לעוד שנה וחצי +- שזה התקופה שאני מתכנן להחזיק ברכב. ל STYLE יש כמה חסרונות: מנוע איטי יותר [כמובן] אין FULL LED, אין את כל חבילת העיצוב של הFR, בלי מערכת BEATS , בלי FULL LINK, מושבים מכוערים..

• תוכן חדש...