Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 16.7.2024 בשעה 10:23, vladclar כתב:

יש עכשיו מחסור מלאי של לא מעט דגמים.

אצלי באותה המידה יש סט של Hankook Kinergy Eco ( k425). הם החליפו מישלין פרימסי 4, ואני לא מרגיש ירידה בשום היבט. אחרי 60 אלף קילומטרים בשנתיים, ללא רוטציה,  אצטרך להחליף זוג קדמיים. האחוריים יוחלפו בעוד שנה בגלל הסדקים. 

ממליץ מחום, אם תמצא אותם, הם בתקציב.

אופציות נוספות שכן בתקציב:

Falken ZE310

Kleber HP4

Toyo r38

ניסתי לאתר שוב את  goodyear efficientgrip אבל ללא הצלחה. נאמר שהיבואן בינתיים לא מביא אותם והמחיר שלהם צפוי לעלות.

פאלקן גם אין במלאי

לבסוף הלכתי על רביעיית Kleber HP4 במחיר של 1780 ש״ח לרבעייה. היה לי אותם בעבר על רכב אחר והם סה״כ היו בסדר.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקרוב אצטרך להחליף רביעיית צמיגים לגולף דור7.

R16 205 55, עקבתי אחר ההמלצות בשרשור ונראה שאחליף להנקוק K125 בעדיפות ראשונה, אם לא יהיו במלאי אז Falken ZE310.

חייב לציין שהצמיגים הנוכחיים אכזבו אותי קשות מהיום הראשון ועד היום מבחינת אחיזה, גם בכביש רטוב וגם ביבש.

מדובר ב Goodyear Efficient Grip Performance.

נקודת הייחוס שלי היא Hankok S1 Evo K107 שהומלץ כאן בפורום לפני מספר שנים והיה מותקן ברכב השני, גולף דור6 עם אותה מידת צמיג.

20240727_131536.jpg

פורסם
לפני 34 דקות, fusion-x כתב:

חייב לציין שהצמיגים הנוכחיים אכזבו אותי קשות מהיום הראשון ועד היום מבחינת אחיזה, גם בכביש רטוב וגם ביבש.

זה כנראה כי הצמיגים אצלך הם תוצרת טורקיה, שבכל שרשור שנוגע לדגם הזה מוזכר להימנע מהם.

כמו כן, ה-K107 הוא עקרונית בקטגוריה מעל ומוכוון אחיזה יותר, בעוד הגודייר המדובר הוא צמיג נוחות.

פורסם

תודה תום, גם לי הייתה הרגשה שזה קשור לטורקיה.

בכל מקרה כשרכשתי אותם בתחילת 2021, כנראה שפספסתי את האזכורים להימנע מ-Goodyear מתוצרת טורקיה.

לגבי ההנקוק K107 אחדד את ההתרשמות שלי - אתה צודק הם מוכוונים אחיזה..

לא ציפיתי שה-Goodyear הנ"ל, יהיו עם אחיזה טובה יותר לעומת ה-K107 אבל לצערי הרב, יש להם אחיזה גרועה מאוד גם ביחס לצמיגים אחרים שהיו לי בעבר ולעומת ההנקוק הבדל של שמים וארץ.

פורסם

אגב, טכנית יש הנקוק K135 כבר, אבל טרם ראיתי איזכור שלו באתרים בארץ.

מציע להתעניין גם לגבי מישלין פרימסי 4+ (פער מחיר לא ענק לכאורה) וקונטיננטל פרימיום-קונטקט 7 (לא בטוח מיובא).

• רעיון טוב! 1
פורסם

"חדשים קדימה או אחורה"  או למה כדאי לבצע הצלבה, היבט נוסף.

הבדל במצב השחיקה של הצמיגים בין הסרן הקדמי לאחורי ישפיע על האיזון של הרכב.

ברכב ספורטיבי הנהג יחוש בכך מוקדם יותר מן הסתם.

בטיפול השנתי לרכב מסירים את הגלגלים לצורך בדיקת הבלמים, זו הזדמנות טובה לבקש מהמוסכניק

לבצע הצלבה.

Tyre_rotation-types.jpg

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

שלום אשמח לדעת מה טווח מחירים סבירים לצמיגים -
Falken ze310 185/60r15
בבקשה

ואם הם לא במלאי, איזה צמיגים אחרים  כדאי לבדוק שיהיו טובים ולא יקרים?

תודה מראש

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, fusion-x כתב:

בקרוב אצטרך להחליף רביעיית צמיגים לגולף דור7.

R16 205 55, עקבתי אחר ההמלצות בשרשור ונראה שאחליף להנקוק K125 בעדיפות ראשונה, אם לא יהיו במלאי אז Falken ZE310.

נקודת הייחוס שלי היא Hankok S1 Evo K107 שהומלץ כאן בפורום לפני מספר שנים והיה מותקן ברכב השני, גולף דור6 עם אותה מידת צמיג.

20240727_131536.jpg

שאלה מעניינת.

יש לי גם גולף דור 7 עם מידת הצמיג זהה לשלך. כשרכשתי אותה היא נעלה primacy +4 והתאכזבתי קשות מהאחיזה. ניסיתי להחליף לpilot sport 4, ועדיין אני לא מרוצה. בכל מהירות שנותנים לחיצה על הגז, הצמיגים הקדמיים יקפצו בצורה מאוד לא נעימה. או שהesp פשוט לא מכוון מספיק טוב.

צמיגים שאף פעם לא איכזבו אותי על הרבה מכוניות הם continental premium contact וsport contact, אבל לא מצאתי בארץ במידה הזאת. אם תמצא אשמח לשמוע.

לגבי הגודייר EGP2 אני מסכים איתך שמדובר בצמיג נוראי. הייתה לי רביעייה תוצרת צרפת על הBMW E30 במידה הנדירה 205/55R15, וכמוך הרגשתי שהם נוראיים מהיום הראשון. כמו לנסוע על חמאה, ולא במובן הטוב. החלפתי אותם ברביעיית הנקוק K125 שייבאתי באופן אישי מחו"ל. אין כמעט שום דבר איכותי במידה הזאת אצל היצרנים הגדולים, גם לא בחו"ל, והנקוק כנראה הצמיג הכי טוב שנשאר. אני ממש מרוצה ממנו.

לגבי הגולף, ממש אשמח לשמוע אם תמצא צמיג טוב.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

@amosbmw - אני חושב שאחליף לרביעייה של K125, מקווה שהאחיזה שלהם תהיה טובה יותר בפניות לעומת ה- EGP הנוכחיים.

עבורי זה The best VFM כנראה.

בגולף דור6 עם אותה מידת צמיג, רכשתי לפני כ-3 שנים Michelin Primacy 4 (בהמלצת חבר פורום יקר) וההבדל באחיזה מורגש מאוד לטובת ה-Primacy 4 לעומת ה- EGP בגולף דור7.

פורסם
בתאריך 28.7.2024 בשעה 01:40, the Batman כתב:

שלום אשמח לדעת מה טווח מחירים סבירים לצמיגים -
Falken ze310 185/60r15
בבקשה

ואם הם לא במלאי, איזה צמיגים אחרים  כדאי לבדוק שיהיו טובים ולא יקרים?

תודה מראש

https://autotire.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=900312
נראה יחסית זול 331 לצמיגים

תבדוק איתם אם יש מלאי
טלפון: 03-5511796
נייד:   054-7476080

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 23.9.2019 בשעה 21:51, Arik TG כתב:

, קומהו, טויו, פאלקן, קלבר.

פאלקן מיוצר כיום בתיאלנד

זה עדיין באותה רמה?

@Arik TG

עריכה אחרונה על ידי משה גל
פורסם

כן, דגם ze310 מוצלח למדי. הבעיה שיש חוסרים של פאלקן במגוון המידות.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...