Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש קארספורום - 13.09.2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שנוהג בניטרו - קשה לי לאמר על המרצדס שהיא מזעזעת בפנים :roflmao: קצת "ערסית" כן אבל לא בקטע של בא לי לבוש גופיית סבא וכפכפים.

ועדיין - חולה על הנבלת קרייזלר הזאת במובן העיצוב :screwy:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עוד משהו שאהבתי ב308 הייתה העובדה שפטמת הניקוז מהקאליפר נגישה דרך הג'אנט! עוד לא נתקלתי בזה בשום רכב, למרות שאני מאמין שזה לא פטנט יחודי לפיג'ו.

:wink:

יש גם פיטמת ניקוז פנימית כי זה קאליפר עם 4 בוכנות.

a670117b5bd79f421b3c36253a86dc29.jpg

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום....

מה לגבי מפגש נוסף (אוקטובר - נובמבר) ???

טרם יחלו הגשמים הבאים עלינו לטובה..

או בצורה אבהית והורית יותר... חייב לחתוך מהילדים לכמה שעות אחרי כל החגים הללו....

תבואו עליכם ברכה..

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

רק חברים לא קרוב מידי לשבת בכדי שאוכל לבוא ולחזור

כניסת שבת בשעון חורף סביבות 4+-

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

רק חברים לא קרוב מידי לשבת בכדי שאוכל לבוא ולחזור

כניסת שבת בשעון חורף סביבות 4+-

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...