Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחיצה על פונקשיין בכל מכשיר של פיוניר כמובן תכניס אותי לאפשרויות?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יוווווווווווווווווווהנושא הזה כל-כך נטחן ועדיין יש אנשים שמדברים שטויות... :\

הבחור מדבר על הגירסה האירופאית של ה-7700, שכוללת טיונר RDS וניראית בדיוק כמו בתמונה הנ"ל.

הנושא הזה כל כך נטחן שאתה אפילו לא הבנת למה הם התכוונו שאמרו שיש הבדל בדגמים, בסדרה 7700 יש שני צורות למכשיר 1 כמו שהעלו את התמונה והשני נראה כמו בתמונה וההבדל הוא גם במראה ולא רק בrds ובשאר הפונקיות כמו שאתה טוען (אז לפני שאתה יוצא בהצהרות כאלה של נטחן או לא נטחן תשים לב לשאלה)

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

מצטער לאכזב אותך, אבל הבנתי טוב מאוד למה הם התכוונו (ומזל שהבנתי, כי אחרת הייתי קונה את ה-7700 האירופי שלי בלי לדעת איך הוא הולך להיראות ומה ההבדל בינו לבין הגירסה האמריקאית..).

בוא נעשה קצת סדר, לטובת כולם. הת'רד הזה יוכל להיות תוצאת חיפוש אפקטיבית...

מפאת עצלנות אני מעתיק את רוב ההסברים (בחלקם, עם תוספות קטנות שלי) מאתר אודיו-נט

============================================

פיוניר מחולק לכמה חלקים בעולם אמריקאים, ארופאים ואסייתים.

אני הולך להציג לכם את כל הסוגים אתם תחליטו מה בדיוק אתם רוצים.....

רדיו דיסקים אמריקאים:

הבעייה העקרית עם קניית רדיו דיסקים אלו היא שהטיונר של רדיו דיסקים אלו אינו קולט תחנות באסיה כלומר הוא אינו יכול להתייצב על תחנות זוגיות כגון (100.00 91.80 ) ועוד...

הוא נתפס על תחנות בקפיצה של 5 כלומר (91.85 100.05) ואז מה שקורה זה שאי אפשר לקלוט תחנות בישראל.

כל מי שמביא את הסוג הזה של הרדיו דיסקים מצא פיתרון לעיניין ומה שעושים זה "כיול" זה אומר מחליפים את הג`וק האלקטרוני במכשיר בטיונר אשר קולט תחנות זוגיות שמתאימות לארץ.

דגשים לזיהוי רדיו דיסק אמריקאים:

סיומת הדגם של הרדיו דיסק תיגמר ב- "00" דוגמא: DEH-P7700MP

דגם זה יהיה בעל 3 ספרות בלבד: דוגמא - DEH-770MP PRIMIER

לא יהיה למכשיר סיומת של "50" בסוף הדגם

לא יהיה למכשיר טיונר RDS

הסבר קצר על PRIMIER:

רדיו דיסקים אלו גם הם אמריקאים, יש טוענים שבסוג זה ישנם רכיבים ודברים יותר טובים. אני עד היום לא מצאתי שום הבדלים בינם לאחרים.

הערה שלי: ההבדלים הם בעיקר בתכונות כדוגמת pre-out חזק יותר, והבדלים במגבלות כמות הקבצים והסיפריות הנתמכות בדיסק MP3.

רדיו דיסקים אסייתים:

סוג רדיו דיסקים אלו מיוצרים עבור יבשת אסיה ומתאימים לארץ.

הטיונר שלהם קולט את כל סוגי התחנות ואין שום בעיה לקנותם אלו מכשירים חדשים לחלוטין אשר לא נפתחו.

דגשים לזיהוי רדיו דיסקים אסייתים:

הדבר היחיד אשר מזהה רדיו דיסק שהוא אסייתי הינו: סיומת בדגם של "50"

כלומר: DEH-P7750MP , DEH-P2750MP וכו`....

רדיו דיסקים ארופאים:

רדו דיסקים אלו מיוצרים עבור יבשת אירופה.

באירופה קיים תקן אשר מחייב כל מכשיר רדיו להיות בעל טיונר RDS.

טיונר זה בעל מספר תכונות אשר מיחדות אותו משאר הטיונרים בעולם:

רושם שמות תחנות רדיו על הצג.

עוקב אחר התחנה עד למציאת קליטה טובה ביותר.

שתי תכונות אלו קיימות אך ורק בטיונר הארופאי (RDS?)

דגשים לזיהוי רדיו דיסקים ארופאים:

הדבר היחיד אשר מזהה את הארופאים משאר המכשירים הינו התכונה של הטיונר שהוא RDS, אם לא רשום על המכשיר את האותיות RDS זהו אינו מכשיר אירופאי.

דגמי רדיו דיסקים לפי יבשות בעולם:

רדיו דיסקים ארופאים 2005 (להזכירכם כדי לזהות אם המכשיר ארופאי או לא תבדקו האם ישנו טיונר RDS שקיים רק באירופאי):

DEH-1700R

DEH-1730R

DEH-2700R

DEH-2700RB

DEH-3700MP

DEH-3730MP

DEH-4700MP

DEH-4700MPB

DEH-P5700MP

DEH-P5730MP

DEH-P6700MP

DEH-P7700MP

DEH-P8600MP

DEH-P9600MP

לשירותכם קיצור דרך לאתר האירופאי:

http://www.pioneer-eur.com/eur/product_overview.jsp?category_id=61&__QSUB=5&taxonomy_id=25-121

רדיו דיסקים אמריקאים (כולל את דגמי הפרימייר):

DEH-1700

DEH-2700

DEH-P3700MP

DEH-P4700MP/DEH-P470MP

DEH-P6700MP/DEH-P670MP

DEH-P7700MP/DEH-P770MP

DEH-P80MP/DEH-P8MP

DEH-P8600MP/DEH-P860MP

DEH-P9600MP/DEH-P960MP

אלו כל הדגמים האמריקאים של שנת 2005 שימו לב שהמספרי הדגמים מאוד דומים לספרי הדגמים האירופאים אך אלו מכשירים בלי טיונר RDS

קישור לאתר האמריקאי של פיוניר:

http://www.pioneerelectronics.com/pna/mec/category/two/0,,2076_4035,00.html

רדיו דיסקים אסייתים:

DEH-1750

DEH-2750

DEH-2750MP

DEH-3750MP

DEH-P4750MP

DEH-P5750MP

DEH-P6750MP

DEH-P7750MP

DEH-P8650MP

DEH-P9650MP

אלו כל דגמי 2005 של פיוניר אסיה.

קישור לאתר פיוניר אסיה:

http://www.pioneer.com.sg

שימו לב שיש דגמים בעלי אותו שם בדיוק גם במכשירים האירופים וגם באמריקאים.

הדרך ה"טכנית" היחידה להבדיל בינייהם היא בטיונר ה-RDS, כאשר ברוב המקרים יש גם שינוי חיצוני במראה המכשיר.

דוגמה מצויינת היא ה-7700 הנ"ל, שיכול להיראות גם כך (אמריקאי) וגם כך (אירופי) למרות שמדובר באותו מכשיר (שוב, חוץ מ-RDS).

וזהו, בזה תם השיעור חברים !

מספר קישורים נוספים בנושא פיוניר\פריימייר (נלקח מה-FAQ של הפורום):

אחד

שתיים

שלוש

אני רק רוצה להזכיר שרוב הקרדיט להסברים מגיע לאודיו-נט. לא כי הם חידשו משהו, אלא פשוט כי הם חסכו לי כתיבה רבה... :smile:

אז שוב תודה, וגם על השירות המצויין בעת קניית ה-7700 + מתאם AUX... (קצת התחנפות עוד לא הרגה אף אחד...) :wink:

• 9 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...