Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט/ספורטיבי ב100K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקאדילק והאינפיניטי בגרסאות הללו אינן ספורטיביות במיוחד אבל יכולות להפיק הנאה מנהיגה ולענות על חלק מצרכייך.

על פניו המנועים בריאים.

לאינפיניטי מנוע של מרצדס 2.0 טורבו 211 כ''ס והנעה אחורית.

לקאדילק מנוע 2.0 טורבו 272 כ''ס והנעה אחורית.

יש שוק אפטר מרקט רחב, עלויות האחזקה שפויות ב2 האקזמפלרים הללו.

פורסם

הרצתי בשבילך חיפוש אצל מתי עם הדרישות שלך ואם הולכים על רכבים בני עד 3 שנים האופציה הכי מתאימה היא אכן הקליאו ספורט מהדור הנוכחי. קח בחשבון שהמחירים שכתובים שם הם מחירי מחירון משוערכים ויכול להיות שבפועל המחירים יהיו אחרים.

אופציה נוספת שעלתה שם היא לאון 1.8, אבל שם מדובר ב-DSG7 יבש שגם מגביל את המומנט וגם, נו, DSG7.

לגבי הוולווים שהוצעו לך, ה-S60 למרות 245 כ"ס היא ממש, אבל ממש לא ספורטיבית, אפילו לא קרוב לזה. ה-V40 ר-דיזיין, כמו של אייל, קצת יותר קרובה למה שאתה מחפש (אם אני מבין נכון את מה שאתה מחפש) אבל כמו שאייל אמר, היא יותר GT ופחות GTI. אבל יכול מאוד להיות שזה יספיק לך ביומיום. גם אני נוהג על אוטו שנמצא באותה משבצת, אבל בקטגוריית גודל אחת למטה, ולי ביומיום זה די מספיק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

תודה לכולם עזרתם לי מאוד ולקחתי לעצמי עוד כמה אפשרויות.

לבינתיים אחפש:

GTI MK6 במצב טוב שמתאימה לדרישות שלי.

CLIO RS- מקווה שתופיע אחת בלוח ותענה על הדרישות שלי.

G37- השנתון והמנוע מעלים חשש ביחד עם הצריכת דלק אבל אין ספק שאעשה שיעורי בית אצל דוקטור גוגל.

Q50-אשמח לשמוע ממכם בהרחבה על הרכב מבחינת אמינות,עלות אחזקה(ביטוח,דלק ועלות טיפולים) והתנהגות.

V40 R DESING-גם כן תשקל אבל עלות האחזקה מעלה לי חששות.

אגב היום מצאתי באחד הלוחות לקסוס IS250 עם 26K קילומטר יד ראשונה במחיר שמשאיר לי עודף בכיס וכבר חשבתי לקחת לבדיקה ולרכוש אבל הקדימו אותי והרכב נמכר.

אשמח לשמוע גם אם יש מישהו שמוכר בפורום את הדגם הספציפי ואיך הרכב מבחינת כוח והתנהגות.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי NissanGTR
פורסם
אפשר למצוא אוקטביה RS בתקציב שלך אך הק"מ יהיה קצת גבוה מהממוצע וכנראה גם לא יד ראשונה. הסיכון הוא בתקלת מנוע בדגמים ראשונים .

מכיר את הרכב וששמעתי על בעיות במנוע ובגיר שאני לא מוכן לקחת אלא אם כן נשאר לי רזרבה בצד.

תודה בכל מקרה.

פורסם
אגב היום מצאתי באחד הלוחות לקסוס IS250 עם 26K קילומטר יד ראשונה במחיר שמשאיר לי עודף בכיס וכבר חשבתי לקחת לבדיקה ולרכוש אבל הקדימו אותי והרכב נמכר.

אשמח לשמוע גם אם יש מישהו שמוכר בפורום את הדגם הספציפי ואיך הרכב מבחינת כוח והתנהגות.

תודה.

כנראה הדבר הכי פחות ספורטיבי שאפשר לקנות ב-100K שקל. לקסוס מכוונים במובהק לצד השני של הסקאלה - נוחות, עידון, שקט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
כנראה הדבר הכי פחות ספורטיבי שאפשר לקנות ב-100K שקל. לקסוס מכוונים במובהק לצד השני של הסקאלה - נוחות, עידון, שקט.

אם כך טוב שנמכרה:lol:

פורסם

Q50 לא נוסעת חזק, ה G הרבה יותר קרבית ... אבל ישנה יותר..

דווקא הקליאו שחשבת עליה די מגניבה..

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

דווקא הלקסוס IS250 מוצלחת מאוד כרכב מנהלים ספורטיבי, האחזקה זולה, אמינות גבוהה.

אבל הן ישנות כבר, כנ''ל הG37 בשל פרמטר שנתון הרכב לא העלתי אותה, מצויינת, סעיף הדלק מעט כאוב.

את הקליאו אני מציע שתחפש בלוחות הפייסבוק, יש כאלו שעולות מדי פעם ונתקעות תקופה עד שמוכרים אותן

פורסם
תודה לכולם עזרתם לי מאוד ולקחתי לעצמי עוד כמה אפשרויות.

לבינתיים אחפש:

GTI MK6 במצב טוב שמתאימה לדרישות שלי.

CLIO RS- מקווה שתופיע אחת בלוח ותענה על הדרישות שלי.

G37- השנתון והמנוע מעלים חשש ביחד עם הצריכת דלק אבל אין ספק שאעשה שיעורי בית אצל דוקטור גוגל.

Q50-אשמח לשמוע ממכם בהרחבה על הרכב מבחינת אמינות,עלות אחזקה(ביטוח,דלק ועלות טיפולים) והתנהגות.

V40 R DESING-גם כן תשקל אבל עלות האחזקה מעלה לי חששות.

תודה.

לגבי ההבדלים בין עלויות הטיפול של GTI ו V40.

מבחינת טיפולים שוטפים, זה NON ISSUE לפי התרשמותי, הבדלים בעלויות של פילטרים לרעת הוולבו אבל תדירות החלפה שונה (פילטר אוויר כל 30K למשל) .

הבעיה לדעתי עשויה להיות (ואני מקווה שלא אתנסה בכך) הוא במקרה של תקלה ברכיב קריטי.

בניגוד לVAG שאלו רכבים נפוצים בארץ ובעולם בכמויות אדירות ויש ידע רב במוסכים מתמחים (כמו רון) וחלקי חילוף מקוריים או OEM זמינים בכל מקום במחירים סבירים, אני מתרשם שוולבו יותר נישתיים, קיים פחות ידע ברשת ובמוסכים שאינם מוסכי יבואן וחלקי חילוף מקוריים זה לא משהו נפוץ באותה צורה.

לכן במקרה של תקלה ברכיב קריטי זה עלול להיות יקר משמעותי.

אני אישית מנסה ליצור קהילה ושיתוף ידע בין חובבי רכב בעלי המותג כך שאני מאמין שזה ישתפר בעתיד אבל זה המצב כרגע.

בכל מקרה יתרון אחד בV40 שהוא גם חסרון - הרכבים נסחרים במחירים מפתים מאוד ובכך מספקים תמורה גבוהה מאוד למחיר.

בדרך כלל במחירון ומטה (האקזמפלר הספציפי שלי נקנה מעל מחירון יבש בגלל נתונים ומצב שאין שני להם אבל זו לא דוגמא לשוק)

יתרון נוסף הוא סוג המוכרים של הרכבים הללו...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...