Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שווה לשלם עוד קצת עבור דגמי פיוניר מקוריים מהיבואן עם 3 שנים אחריות?

הסיבה שזה מטריד אותי היא הנסיון הרע שיש לי עם הרדיו הנוכחי (kenwood) שאחרי שנה ומשהו כבר הלך למעבדה פעם ראשונה כי הפסיק לעבוד (בערך 200 שקל) ועכשיו הוא שוב מת (3 וחצי שנים) וצריך תיקון ב 250.

אם החיים של המכשירים הללו כלכך קצרים אולי עדיף לקנות מכשיר ב 400 שקל ולהחליף פעם בשנתיים במקום לתקן??

כל המכשירים הזולים יותר והלא מוכרים האם יש להם חסרון באיכות הצליל? בהנחה שאני לא משתמש במגבר שלהם... כי אם לא אז למה לי לשלם על הטוהים? אנימציה אני לא צריך כולה שינגן ולא יזייף... ושיהיו לו את היציאות המתאימות למגבר.

פורסם

לי יש קנווד דגם 2012 (בן בערך 6), שעבד ועבד ועבד ועדיין עובד - אפילו אחרי שהעברנו אותו רכב לרנו אקספרס וכרגע הוא עומד בזווית 45 מעלות בשנתיים האחרונות, ועדיין עובד בלי בעיות - יש מקרים ויש מקרים.

לדעתי שווה להשקיע כסף בדגם סביר ולא לקנות מכשירים מחברות סיניות זולות - כי אז אתה קונה עם הידיעה שהמכשיר הולך למות כל רגע.

לפיוניר יש אחלה מכשירים כמו גם לקנווד ואלפיין, אבל קורים מקרים שיש תקלות - מה לעשות.

ובמקרה כזה עדיף שתהיה אחריות.

לדעתי כדאי העניין של 3 שנים אחריות. אם החברה נותנת 3 שנים אחריות במקום שנה, זה גם יכול להגיד בעקיפין שהחברה יודעת שמכשיר יותר איכותי, ולכן נותנת לך תקופת אחריות יותר גדולה (אם מדובר על תוספת תשלום בעבור תקופת אחריות יותר ארוכה בלבד - לדעתי לא כדאי... אם התכוונת לדגמי פרימייר של פיוניר במקום הדגמים הרגילים - זה כן כדאי).

פורסם

דוגמא אישית-חבר שלי היה קצר בתקציב וקנה לפני 4 שנים פאנל של "אודיו טק" שנחשב למותג מדבקה סיני..הפאנל שלו עובד ועובד וניטחן בצרובים ובשרוטים ומה שאתם רק רוצים 4 עונות בשנה ועדין עובד וגם מותקן ב45 מעלות[אונו] ללא בעיות..יותר מזה יש לי פאנל של סילבר ליין בן 8 שנים שעדין עד היום עובד..וניפגשתי גם בפאנלים של חברות כמו פיוניר וקנווד[לא זוכר דגמים] שעשו בעיות גם בחצי שנה הראשונה שלהם..ככה שלדעתי זה לא מדד טוב האופן שבו אתם מציגים זאת.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

המצב של מכשיר גם תלוי מאוד כמה שימוש בכל יום. כמה אנשים שונים עובדים איתו. כמה הם עדינים. כמה האוטו והרדיו עומד בשמש ועובד (מתחמם). ולגבי מותגים ולא מותגים זה. רוצה המותגים (פיוניר , קנווד, אלפיין, קלריון, וסוני(בעבר היו להם הרבה בעיות עם העין, היום אני לא יודע)) הם אמינים, ובמיקרים חריגים, או מכשיר פגום מראש או התקנה לא נכונה. הם עושים בעיות.

ולגבי זבל סיני. זה נדיר שהם חיים יותר משנה שנתיים ועובדים בלי בעיות עם העין.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...