Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצטרפה למשפחתנו פיאסטה ידנית 2014. הרכב במצב מצויין עם קילומטראז' נמוך.

התגעגעתי לרכב ידני אז אני 'משאיל' אותו לנסיעות בכל הזדמנות :-)

עדיין מוקדם לי לסכם את ההבדלים בין הפיאסטה לאיביזה הוותיקה במשפחה (2016) אבל דבר אחד מאוד ברור: הפיאסטה רועשת בכל מהירות מעל 80 קמ"ש.

אני לא מצליח למקד את מקור הרעש, נשמע כמו שילוב של רעש צמיגים, מנוע ועוד משהו (אולי מיסב כלשהו רועש). אין שום פעולה שמשנה את כמות הרעש בצורה דרמטית. העברה לניוטראל, לחיצה על הקלאצ', העלאת הטורים....

התקנתי בטלפון sound meter ובזמן שבאיביזה נמדדים 65-68 דציבלים במהירויות של 100-130 קמ"ש בפיאסטה נמדדים 69-71 דציבלים. זה הבדל משמעותי !!!

אשמח לשמוע מבעלי פיאסטות דומות מה חוויות הרעש שלהם.

אם יש מישהו באיזור חדרה/זכרון/כפר סבא/הוד השרון אשמח לנסיעת השוואה בשביל להבין האם הבעייה אצלי או כללית לפיאסטות.

תודה

יאיר

פורסם

תתפלא בכמה אתה יכול להוריד את כמות הרעש כאשר הצמיג הוא איכותי.

וזה מורגש בתא הנוסעים.

קיים הבדל, בכמות הרעש, בין חברות צמיגים שונות.

כמות הרעש שהצמיג מייצר, כתובה בדרך כלל על הצמיג עצמו, במדבקה, כשאתה קונה אותו.

ויש עוד הרבה גורמים שמשפיעים על זה.

פורסם

בוא תעשה סיבוב איתי .

תביא את הטלפון נמדוד אצלי ברכב.

אני על הקו של כפר סבא הוד השרון פתח תקווה.

אני אומר לך מראש,זה מאוד תלוי בכביש,ואני עם צמיגים די שקטים,מישלן פיילוט ספורט 3.

דבר איתי בפרטי.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...