Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם יש בעברית זה יהיה מצוין.

מה שיש לי כרגע זה אליס להזמנת טיסות, וסקייסקאנר.

והוטלקומביינד להזמנת מלונות, יש לכם עוד המלצות טובות?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

סקייסקנר הוא לא אתר להזמנת טיסות, גם הוטלסקומביינד (אם אני זוכר נכון) הם מנועי חיפוש שמפנים אותך לאתרים שדרכם אפשר לסגור.

מלונות לרוב אני סוגר באתר הרשמי של המלון/בוקינג/הוטלס.קום/אגודה/אקספדיה תלוי איפה יוצא הכי זול.

טיסות אליס סגרתי פעם אחת, לרוב סוגר ישירות באתר של חברת התעופה גם אם זה עולה עוד כמה דולרים בודדים עבור כל כרטיס.

פורסם

Booking.com

Airbnb

טיסות skyscanner, google flights, אתרים של חברות תעופה עצמן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

טיסות מזמין בדרך כלל באתרי חברות התעופה עצמן.

מלונות מזמין בעיקר ב-Booking, לעתים ב-Hotels ובאתרי רשתות.

סה"כ רוב החברות האלה שייכות לשתי קבוצות. האחת היא Priceline והאחרת היא Expedia. תכנס לויקיפדיה ותגלה שכמעט כל האתרים האמינים שייכים לשתי קבוצות אלה. אין לי מושג איך הם מחלקים את העוגה בין כל המתחרים הפנימיים שלהן.

לגבי מלונות - אם מדובר ברשת מלונות אין לי בעיה להזמין באתר של הרשת, כיון שאם תהיה בעיה יהיה למי לפנות. לעומת זאת, כאשר מדובר במלון בודד או רשת קטנה אני מעדיף את booking ששירות הלקוחות שלו מסוגל לפתור בעיות גם כאשר מוקד השירות של המלון סגור. והיה לי ניסיון כזה בפינלנד - מלון שפועל בשיטת מנעולי הקוד, שמוקד השירות שלו פתוח 4 ימים בשבוע (סגור ששי עד ראשון) - המוקד של בוקינג פתר לי בעיה של קבלת קוד כניסה לחדר שלא נשלח אלי.

רוב האתרים מספקים תרגום אוטומטי לעברית. אל םא - יש שרותי תרגום של גוגל ושל בינג\מיקרוסופט. אישית אני מעדיף את המקור באנגלית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אישית מכור לגוגל פלייטס, מנוע החיפוש טיסות הכי רחב ונוח ביי פאר ומאפשר לך לרכוש ישירות מחברות התעופה את הכרטיס(תהליך רכישת הכרטיס הוא דרך חברת התעופה ותלוי בשפה שהאתר שלהן נתמך בה) - אבל הפלייטס עצמו דובר עברית.

אבל אתה יכול לראות גם דרך מפה עלות יעדים, גם דרך מחירים לפי חודשים מסויימים בלי תאריכים מוקשחים(לפי לדוגמא סופש בחודש יוני) וגם עם אחלה מסננים.

2 חסרונות לפלייטס:

1. הוא אוהב בחלק מהמקרים לבנות בדיפולט כל מיני קונקשנים שבורים דרך תתי חברות תעופה ולבלגן קצת את ההזמנה - לא אוהב שהוא עושה את זה

2. החברות תעופה מידיי פעם לא שולחות אליו מחיר מדוייק, לדוגמא עם פינאייר ולופטנזה קרה לי פעם פעמיים שהמחיר עלה בעשרות דולרים בשניה שנכנסתי ללינק להזמנה באתר שלהם למרות שבפלייטס הוא נשאר נמוך יותר - מרגיז.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני התחלתי להזמין מלונות רק דרך hotels.com, מצאתי שלרוב הוא אותו מחיר או זול יותר מבוקינג ובנוסף לאחר שהייה של 10 לילות מקבלים לילה חינם.

אני גם נותן לו לבצע את ההמרה לשקלים ולחייב אותי בשקלים, בדקתי ושער ההמרה היה ממש אחלה.

פורסם

נוקנוק - גם סקייסקאנר מייצר לא מעט קונקשנים הזויים לחלוטין.

PHP - נושא המחירים לא עקבי, בכל פעם אתר אחר עדיף. לפעמים הנוח ביותר הוא לבדוק ב-TA, שנותן לך את 3 ההצעות הזולות ביותר. לגבי שערי המרה - זו צרה גדולה, בדרך כלל שער ההמרה הטוב יותר הוא זה של חברת האשראי. במיוחד אם מדובר בדולר ארה"ב או באירו וכרטיס האשראי שלך מקושר לחשבון מט"ח באותו מטבע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אישית, לא ניסיתי להזמין דרך האתרים שסקייסקאנר מפרסמים, מכיוון שעל חלקם מצאתי גם ביקורות לא משהו ברשת.

לרוב זה נראה כאילו שהזמנה דרך חברת התעופה עצמה יוצאת הכי משתלמת (מה שלא תמיד נכון בבתי מלון).

בשנה האחרונה התחלתי להשתמש יותר בtrivago כדי לחפש מלונות. רק צריך לשים לב שיש אתרים שמציגים את המחיר ללא מס, ולהשוות את המחיר הסופי לפני שמזמינים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...