Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי חברה לאירועים. במסגרת העבודה אני זקוק לרכב מעל 4.5 טון לצורך הכרה בבלו ושאר מיסים. הרכב צריך להעמיס על הגב ציוד במשקל של 1.2 טון ובנוסף לגרור נגרר במשקל כולל של בערך 2 טון.

עד היום שכרתי את שירותיו של גרר שנשא הכול על גבו. אני רוצה לחסוך את העלויות שלו ולעשות זאת בעצמי.

אני מחפש רכב דוגמת ספריטנר/איווקו עם ארגז סגור ברוחב של 2 מטר וגובה של 2.4 מר שבתוכו יש כננת ולחבר לו סקטים שאוכל להכניס פנימה את הציוד (הציוד על גלגלים) ובעזרת תפוח גרירה לגרור גם את הנגרר. מצאתי איווקו וספרינטר העונות לדרישות של גודל הארגז

ורציתי לדעת האם איווקו/ספרינטר יהיו מסוגלות לבצע את המטלה כראוי?

חוץ מזה, כמעט ולא מצאתי מידע אודות האמינות וכו על הדגמים האלה.

שקלתי לרכוש סילברדו ודומיו אבל אז אוכל לקחת רק חצי מהציוד ואאלץ לעשות נגלות או להמשיך להשתמש בשירותי הגרר.

מה דעתכם? האם למישהו יש ניסיון עם הכלי רכב האלה? איך האמינות?

תודה

פורסם

האיווקו/ספרינטר לא רעות (איווקו קצת יותר עדין).

שקלת משאית קלה עם ארגז סגור ורמפה ולוותר על הנגרר?

משאית בסגנון איסוזו 7.5 טון לוקחת 3.5 טון ציוד נטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היי,

שקלתי משאית קטנה.

פחות אהבתי כי התחושה בנהיגה יותר משאיתית מאשר שאיווקו/ספרינטר בעלות תחושה יותר מסחרית.

אני מעדיף ביום יום בו זקוק לפחות ציוד להתנייד לאירועים עם רכב פחות ארוך...

פורסם
היי,

שקלתי משאית קטנה.

פחות אהבתי כי התחושה בנהיגה יותר משאיתית מאשר שאיווקו/ספרינטר בעלות תחושה יותר מסחרית.

אני מעדיף ביום יום בו זקוק לפחות ציוד להתנייד לאירועים עם רכב פחות ארוך...

לא בטוח שמבחינת אורך המשאית תהיה ארוכה יותר.

לגבי תחושות אני לא יכול להתווכח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בוקי ואני סיקרנו את השקת הספרינטר לפני כמה חודשים

ראינו שם מערכת גלגלות פניאומטיות להחלקת ציוד לתוך הארגז.

Plate1.jpg

לגבי התקנת כננת למשיכת הציוד לגובה הארגז (על מגלשות), תצטרך להתקין את הכננת על מגש בין שתי קורות רוחב בשלדה, כדי שתוכל להצמיד את הכננת כמה שיותר לקצה הפנימי של הארגז.

347510_2019_Mercedes-Benz_Sprinter.jpg

בנוסף לאיווקו דיילי ולמרצדס ספרינטר, בדוק גם פולקסווגן קראפטר (שבניגוד לשנים קודמות, הוא כבר לא התאום של הספרינטר).

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תודה רבה!

לגבי הפנאו' - פחות רלוונטי כי הציוד שלי גדול מידי כדי להיכנס לארגז כזה. צריך ארגז של לוי-שטראוס ואז השפה שלו יותר גבוהה וצריך סקטים יותר ארוכים כדי שהבטן של הציוד יצליח לעבור בנקודה הנמוכה והגג של הציוד יכנס במקום הגבוה.

אני מתכנן לרכוש משהו משומש ולכן רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם ספרינטר/קראפטר/איווקו מודלים 2007-2010? ממה להתרחק? איך האוטומט שלהם? אמינות? דלק?

פורסם

רכב עבודה בן 10 זה סוס מת. לא הייתי נוגע בו.

אם זה כלי עבודה בשימוש תכוף הייתי בודק גם ליסינג תפעולי.

פורסם

רכב מסחרי שעושה 15,000 בשנה?

קשה לי להאמין שזה אמיתי כי הרבה יותר זול להשתמש בחברות הובלה.

• תוכן חדש...