Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה ראפיד 1.4 tsi 2013 שקניתי לא מזמן לקחתי לבדיקה ליפני קניה והכול יצא בסדר רק המליצו להחליף שמן מנוע ,שמן גיר ,פלאגים ,מי רדיאטור פילטר אוויר. הכול הוחלף חוץ משמן גיר שחשבתי שזה מיותר. כשאני נוסע ואפילו שזה למרחקים ארוכים אין שום בעיה במים של הרדיאטור לאחר הנסיעה וגם האוטו לא מתחמם בכלל נוסע מושלם אבל לפעמים שהוא עומד לילה שלם (זה לא קבוע) בבוקר כשאני בודק את מיכל המים אני רואה שירדו כמה מ"מ של נוזל קירור ואני רואה אותם על המגן התחתון של המנוע. השאלה אם מישהו נתקל פעם בתקלה כזאת ?

פורסם

תבדוק את העניין לאורך זמן, כנראה שיש נזילה קטנה מאיפשהו, ואם אתה רואה שהמפלס ממשיך לרדת אחת לכמה ימים, כדאי שתקפוץ למוסך שיבדקו מהיכן הנזילה.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

צריך לבדוק מהיכן נובעת הנזילה, אצל היצרן לפחות במנועים האטמוספריים יש חלק שבארץ נתקלתי בו בהרבה שמות כמו:

פלאנג', מחליף חום, חליל קירור ועוד כמה מיני שמות שנראה ככה:

Capture.PNG

באנגלית הוא נקרא heater pipe, הוא יושב מאחורי הסעפת יניקה והמק"ט שלו הוא:

036121188B

צריך לבדוק האם גם אצלך קיים החלק הזה והאם ממנו הנזילה או שמה מאחד הצינורות.

אני בדיוק לקראת החלפה שלו כי הוא החל לנזול אצלי ברכב [מנוע 1.6 אטמוספרי] והוא נוזל בדיוק על המגן וכחלק מטיפול שגרתי שמנו לב לנזילה ממנו.

פורסם

במקום לנחש ובמיוחד אם רואים נזילה,יש לבצע בדיקת לחץ למערכת שלאחריה תדע בדיוק את מקור הדליפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ברכב של גיסי, צינור קירור מים לטורבו נזל. הוחלף O-ring ובא לציון גואל.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כשאני מסתכל על המשאבת מים היא כאילו נצבעה באדום בגלל המי רדיאטור אבל אני לא מבין איך היא נוזלת אם יורד מים רק כשהאוטו חונה ...

פורסם

סיפור די יקר אם אני זוכר נכון.

אם אתה בעניין של לבצע את ההחלפה בעצמך, אתה יכול לרכוש את המשאבה אצל "שיא יבואנים" - לרוב המחירים שלהם טובים והחלפים באיכות גבוהה.

אם אתה מעוניין לבצע את ההחלפה במוסך, צור קשר עם מוסך רון, גם אצלו המחירים מאוד הוגנים ועבודה מקצועית.

פורסם

אין לי בעייה בכלל לעשות את העבודה לבד זה נראה לי די פשוט רק ליתר ביטחון אשמח לקבל הדרכה של השלבים להחלפת המשאבה ותודה רבה רבה

• תוכן חדש...