Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר-מיני יד ראשונה 0 ק״מ - i20 vs C3 vs Baleno

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתלבט בין 3 רכבי סופר מיני,

סיטרואן C3

יונדאי i20

סוזוקי באלנו

שלושתם עם בלימה אוטונומית,

נראה שלסיטרואן יש יתרון מבחינת רוב הפרמטרים - בטיחות, אבזור ומכניקה, אבל חסרון מבחינת סחירות...

כרגע מתלבט בעיקר בין יונדאי לסיטרואן.

מבחינת מבחני ריסוק, יודע שהגירסה עם הבלימה של סוזוקי לקחה 4 כוכבים, כמו השאר, אבל מבחינת מערכות בטיחות נראה שהc3 וה-i20 עם יתרון על הבאלנו.

הייתי שמח לשמוע המלצות... תודה!

פורסם

הI20 ב0 קילומטר(פריים) באה עירומה מכל מערכת בטיחות - רק עם מוביילאי בהתקנה מקומית.

דווקא לבלנו יש עכשיו רמת גימור שכוללת בלימה אוטונומית.

ממליץ על הC3 מ0 קילומטר, הרמת גימור החדשה נראית כמו אחלה אופציה בקטגוריה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אפס ק"מ לא מקבלות הרחבת אחריות, היבואן צריך להציג אטרקטיביות לרכבים החדשים.

סוזוקי ויונדאי עדיפות מבחינת מרווח פנימי.

סיטרואן ויונדאי עדיפות מבחינת ביצועים.

פורסם

חבל שאין לאפס ק"מ הרחבת אחריות כי עכשיו מפרסמים שיש ל c-3 חמש שנים אחריות

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

פורסם

את הסוזוקי תוריד, היא לא תחרותית, בין היונדאי לסיטרואן, המאבק קשה יותר כאשר לסיטרואן יש יתרון אוביטיבי ברוב התחומים, בעיקר עיצוב ותחושה, ליונדאי יש יתרון בסחירות. לדעתי, אתה תהנה משניהם.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

עד כמה שאני זוכר מבירור שעשיתי באחת מהסוכנויות הסיטרואן מגיעה עם 5 שנות אחריות, אבל כנראה כדאי לבדוק שוב...

אם היונדאי מגיעה ברמת גימור Prime באמת היא כנראה תרד מהשולחן, אבל אז אולי יש מועמדת נוספת, סקודה פאביה ברמת גימור Ambition - מגיעה גם עם בלימת חירום, אבל פה יש את הגיר המפורסם כנראה, לא?

פורסם

לסיטרואן יתרון של נוחוץ לעומת היונדאי, לי גם המושבים היו נוחים יותר הסיטרואן.

אבל היונדאי יותר דינמאית.

מבחינת מנוע שניהם זריזות, ודי שקטות.

פחות אהבתי את הגיר של היונדאי בבין עירוני עקב נטיה להעביר להילוך גבוה כול הזמן.

מנגד בסיטרואן במצב פקק/ תחילת תנועה היו רעידות ולא תמיד תחלית תנועה חלקה, גם ביונדאי היו רעידות בתחילת תנועה.

זה המבחן שלי על היונדאי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3257/מבחנים/יונדאי-i20-במבחן---טוויסט-בעלילה

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממה שבדקתי לפני כמה חודשים , סיטרואן יד2 0 קמ מגיעה עם 3 שנות אחריות ברמת גימור נמוכה שנמכרת לציי ליסינג .

עדיין גם ברמת גימור נמוכה לא נדרשת התקנת שום אביזר בטיחות בארץ .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
ממה שבדקתי לפני כמה חודשים , סיטרואן יד2 0 קמ מגיעה עם 3 שנות אחריות ברמת גימור נמוכה שנמכרת לציי ליסינג .

עדיין גם ברמת גימור נמוכה לא נדרשת התקנת שום אביזר בטיחות בארץ .

אתה צודק, גם ההצעה שקיבלתי... רמת גימור Feel, מה שכן, מבחינת אביזרי בטיחות רמת הגימור הזו בהחלט כמעט זהה לרמה הגבוהה יותר.

פורסם

בוקר טוב,

נסיעת מבחן ולאחריה קבלת הצעה מסודרת היא הדרך הנכונה על מנת לקבל החלטה.

אם תבקש את עזרתנו בתיאום נסיעת מבחן שלח לנו הודעה פרטית עם שם מלא וטלפון ונשמח לעזור.

להשתמע,

צוות הדיגיטל של כלמוביל

• תוכן חדש...