Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב 7 מקומות למשפחה.

אין דרישות מיוחדות, בעיקר אמינות וצריכה הגיונית של דלק.

התקציב הוא בטווח של החל מ 70 אלף ואפשר לעלות עד 100 וקצת בשביל שדרוג רציני (למרות שהשאיפה היא להישאר באזור ה 80 אלף)

באותו עניין - אני מכיר מישהו שקנה רכב באמצעות מי שזו ההתמחות שלו (משלמים לו כ 2000 שקל והוא דואג למציאת הרכב- האם במקרה כזה כדאי , או שמיותר לאור ההיצע הגבוהה ביד 2 וכדו' )

תודה ואחלה יום

פורסם

שלום. אם אתה קצת מבין בתחום ויודע לסנן מודעות ולוקח רכב לבדיקה, אז אפשר להסתדר לבד.

מבחינת תמורה למחיר, לעניות דעתי כדאי לחפש סיטרואן גרנד פיקאסו 2015-2016. רכב מוצלח, מפנק ומאובזר. מנועים חזקים הן בבנזין והן בדיזל. הדיזל גם חסכוני.

גרסת אקסלוסיב גם מאוד מאובזר כולל מערכות בטיחות מקוריות. יש גם מזגן ליושבים מאחור

והרכב אמין בסה"כ.

מיניואן יפני או קוריאני במחיר דומה יהיה בשנתון ותיק יותר, מרווח פחות, מאובזר פחות ועם מנוע חלש יותר...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

מעניין, כי קצת הלחיצו אותי שהסיטרואן יכולה לעשות הרבה בעיות ( ואגב, לכן גם מאוד זולה יחסית)

מה לגבי מאזדה 5 2015 . ראיתי באזורים של ה 80K

או להשקיע עד 100 ולחפש מיצובישי אווטלנדר טובה בתקציב...

שוב תודה

פורסם

הדגם הישן של הסיטרואן עד 2013 כולל היה באמת לא אמין, הן מבחינת המנוע והן מבחינת הגיר הרובוטי.

הדגם החדש טוב ואמין.

אני אישית מחזיק כזה דיזל 2015.

הרכב מאוד נוח, מפנק, מאובזר וחזק.

בזכות השם הלא טוב של המותג, יש פה הזדמנות לרכב מוצלח וזול.

המאזדה 5 ספרטנית ומיושנת. שותה יותר דלק וצפופה מאחור. בספסל האמצעי רק 2.5 מקומות ולא 3 מושבים מלאים.

האוטלנדר אמין, אבל יקר לשנתון, צפוף מאחור וללא מיזוג ליושבים מאחור.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בהנחה שאני לא מתחשב בנושא הכספי.

האם האוטלנדר לא עדיפה על הסיטרואן ?

וכמה משמעותי זה לקחת את האוטלנדר גירסת הפרימיום או שחבל על תוספת הכסף.

(בגדול הגישה שלי כרגע שעדיף כבר להשקיע עוד 20-25 אלף שקל, אני בונה על הרכב לפחות ל 5-6 שנים ואולי יותר..)

פורסם

האוטלנדר יותר צפוף במושב האחורי, ללא מיזוג ליושבים מאחור וצורך יותר דלק.

היתרון שלו זה סחירות טובה יותר, שמירת ערך גבוהה יותר ומוניטין אמינות טוב.

מבחינה פרקטית, כמוביל נוסעים הוא נחות יחסית לפיקאסו

פורסם

הכי הגיוני פיקאסו דיזל.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חייב לציין שמזגן מאחור בקיץ זה קריטי ביותר לאוטלנדר אין!! רק מ 2018 יש מזגן ליושבי השורה השניה. ליושבי השורה שלישית אין מזגן בשני הדגמים. לי אישית יש גרנדיס שעושה 1/7 אבל מאוד נוחה מבחינת מרווח פנימי אמינות ופונקציונליות

פורסם

רכב 7 מקומות עם צריכת דלק טובה - טויוטה פריוס פלוס.

תבדוק לגבי מרחב הפנים, האם הרכב מספיק לכם.

לא רשמת כמה אנשים נוסעים ברכב, מה הגילאים שלהם ומה כמות הנסיעות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
סהכ מאד "הגיוני": לסבול כמה שנים ברכב שלא מתאים לצרכים כדי שבבוא היום תוכל למכור אותו יותר בקלות

לא בטוח שזו ההחלטה שצריכה להתקבל בשל נתון ירידת הערך אבל אני מסכים שזה נתון שצריך להתייחס אליו כשמשווים את האופציות השונות בהיבט עלות העסקה.

ברמה הפרקטית למשל זה אומר שעדיף לקנות רכב שכבר ספג את רוב ירידת הערך.

לפותש: לא יודע לעזור ברמת הדגם הספציפי אבל לדעתי קפיצת הדרך המשמעותית ברכבים בשנים האחרונות הן מערכות הבטיחות. לו אני הייתי רוכש כעת רכב ל6 שנים זה הנושא שלא הייתי מתפשר עליו (או קונה באופן זמני רכב ללא מערכות כאלו מתוך כוונה לקנות, בעוד שנתיים נגיד, משומשת הכוללת את כלל המערכות).

• תוכן חדש...