Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר יצאתי מבולבל אז אשמח לעצתכם

הציעו לי טויוטה ספייס ורסו 2013 עם 35K קילומטר ב49K שקלים.

המחירון של הרכב הוא 42 ומשוקלל 47.

הגיוני לשלם הרבה מעל המחירון? בנוסף הרכב עבר תאונה לפני כמה שנים ללא פגיעה בשילדה או ירידת ערך שתוקנה - האם זה משהו שכדאי להיזהר ממנו?

תודה רבה.

נ.ב.

אם אני עושה ממש טעות לדעתכם אשמח לאופציה אחרת לרכב גבוה, אמין, עם צריכת דלק סבירה בסביבות 50K שקלים.

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

פורסם

את נושא המכה צריך לבדוק, אתה יכול לבדוק באתר הסליקה של חברות הביטוח:

http://www.slika-ins.co.il

לגבי המחיר, תבדוק בכמה נמכרים רכבים דומים ביד 2, אם מדובר מעט מעל המחירון והרכב באמת שמור מאוד, היסטורית טיפולים לדעתי זה כדאי.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק לישר קו עם מה שכתבת, הם מבקשים 2000 ש"ח מעל המחירון? לי זה לא נראה נורא,

אם אתה מקבל רכב שמור מטופל ותקין (ללא שום צורך בישור קו) נראה לי שווה.

ובאופן כללי רכב שווה מחירון ומה שמוכנים לשלם עליו...

פורסם

תודה על התשובות.

המוכר טוען שיש לו אישור שמאי על התאונה ושאין שום ירידת ערך או פגיעה. בכל מקרה אקח את הרכב לבדיקה.

כנראה אלך על הרכב.

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

פורסם

תסתכל על רכבים דומים באותו שנתון - אתה יכול למצוא ב-40 ומטה רכבים עם בסביבות 100,000 ק"מ. אם אתה לא הולך לנסוע המון, ואחד מהרכבים האלו במצב סביר ומתוחזק, לדעתי ההפרש בק"מ לא שווה 10,000₪. בסוף זו טויוטה, היא לא אמורה להתרגש מ-100,000 ק"מ.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כשאתה כותב המחירון הוא ... (מנהלים - 3 נקודות בשביל לא להעתיק הכול, אני יודע שלא כותבים ככה),

האם הכוונה למחירון יד 2 או מחירון יצחק לוי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מי זה "מבקשים"? מגרש? סוחר? אדם פרטי?. האם בדקת שהק"מ אמיתי? שיש תיעוד טיפולים מסודר בלי שום דילוג של טיפולים?.

יש פה בחור מלפני כמה ימים שקנה טויוטה קורולה עם 135000 ק"מ וגילה שהיא עברה מעל 500 אלף.

פורסם (נערך)

אם יש לו ניירת מלאה ומסודרת (טיפולים תאונות וכו) . האוטו מלוקק ועבר בדיקה מיכנית ללא רבב הייתי שוקל מחירון (לוי יצחק) אבל לא מעל מחירון. זה לא לנד קרוזר ולא הונדה s2000 . זה רכב דיי נפוץ.

אבל זה שוק של קונים . אתה תקבע בסוף את המחיר.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...