Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האלן,

לאחר מבדק שעברתי וראיון שעברתי הגיע שלב מבדק אמינות - שלב אחד לפני האחרון.

מניח שרבים התנסו בכך.

מקום העבודה הנ"ל מאד חשוב לי ואני חושש מהמבדק עקב בעיית זיכרון שיש לי... יודעים איך זה עם השאלות שחוזרות בנוסח שונה.

אשמח לקבל טיפים איך רצוי לענות, למה להתכונן.

כל מיני שאלות כגון:

1. סמים (חצי מאיתנו התנסה בגראס...)

2. אם ראית את חברך לעבודה גונב משהו, האם היית מדווח למנהל...

3. האם עשית פעם Z... Y... X

ועוד מיליון שאלות כאלו ואחרות.

אודה מאד לעזרתכם.

נ.ב:

היום עשיתי את המבדק אך באמצע הרשת נפלה.

אצטרך לעשותו מחדש.

זו הסיבה שאני מתייעץ אתכם.

עריכה אחרונה על ידי shabydog
פורסם (נערך)

על סמים קלים אין בעיה לענות בחיוב. אף אחד לא נפסל כי גלגל סיגריה פה ושם עם החבר'ה.

חשוב להיות עקבי בתשובות שעונים, נכון שזיכרון טוב יכול לעזור, אבל גם אם אתה סובל מבעיות בזיכרון, בסופו של דבר אתה עונה על שאלה לפי הרגשתך ועמדתך, ולכן הגיוני שתענה אותה תשובה על שאלות בניסוח שונה (אם יש לך בעיה בזיכרון, אני ממליץ להפסיק לעשן :-D).

מקומות העבודה ומכוני הבדיקה יודעים שאנשים לוקחים מרקר או עט מהמשרד הביתה, או מצלמים/ מדפיסים מידי פעם לשימוש אישי, ולא מענישים אף אחד אם הוא עונה בחיוב על השאלות האלה.

חשוב להיות אמין והגון, אבל לא לנסות להיות יותר ישר מהאפיפיור

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כנראה כל אחד לקח או גנב עט פשוט ממקום העבודה, כנראה שרק בודדים מאוד לקחו או גנבו מחשב נייד ממקום העבודה.

הבעיה במבחן היא שלא שואלים אם נלקח משהו פעוט או משהו יקר, השאלה היא כללית האם לקחת משהו ממקום העבודה?

פורסם (נערך)

ואם לא מציינים במפורש "סמים קלים"?

ואם רק מציינים "ראית חברך גונב"? אי אפשר לדעת אם זה מרקר שעולה 3שח או כונן נייד שעולה 300שח

במקרה שלי, לצערי הרב, יש לי קצת קשיי זיכרון עקב פגיעת ראש.

המקום מיודע על כך...אך לא יודע עד כמה יכול "להחליק" גם אם יש נסיבתיות.

זה פשוט אבסורד שבשורה התחתונה צריך להיות לא כנה מידי

ממה שאני מבין: לענות בכנות - אך לא מידי.

והעניין שקשה לי להבין את קו התפר.

אגב: הגיוני שהמבחן עשוי להשתנות(והתשובות שמצפים) בהתאם למזמין המבחן?

ואז נגיד לבנק/חברת ביטוח ירצו תשובות שונות מחברת הייטק ולמורה בבי"ס ירצו תשובות שונות.

במקרה שלי - זו חברת ביטוח.

תודה (:

עריכה אחרונה על ידי shabydog
פורסם

עשיתי במהלך החיים בערך 5-6 מבחנים כאלו, ועברתי את כולם.

מה שאני הסתמכתי עליו- בכול הנוגע לגניבות וסמים- יותר ישר מאפיפיור. זאת אומרת לא גנבתי עט מהעבודה, ואם אני אראה חבר לעבודה גונב, אני מיד אלך ואדווח עליו. כמו כן, מעולם לא עשיתי סמים מכול סוג(אבל כן מכיר אנשים שעשו סמים...)

ועוד משהו שחשוב- זה להיות עקבי. הם שואלים מלא פעמים את אותו דבר, וחשוב לענות תשובות דומות במהלך המבחן.

פורסם

המון תודה על העזרה.

זה פראונואידי מצידי אך אני רק מקווה שמה שהספקתי לענות בשאלון עד שקרתה תקלת הרשת לא נשמר איכשהו והם רוצים לבצע השוואה בין התשובות שהספקתי לענות לשאלות...:roll:

• תוכן חדש...