Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 308 סטיישן שנת 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

משפחה עם שני ילדים (לא סופי...) וכלב גדול מחפשת רכב סטיישן. אחרי הרבה הצעות והתלבטויות, נראה לנו שהחלטנו על פג'ו 308 סטיישן - יש רכבים במצב יפה מאוד משנת 2015 במחיר סביר בהחלט.

במסגרת ההתלבטויות חיפשתי כמה שיכולתי בפורום, ונראה שכמעט כל פעם שמישהו מתלבט בין ה- 308 לסטיישן אחרת, המליצו לו על הפג'ו, וגם המדדים האובייקטיביים הולכים לכיוון הזה למיטב הבנתי.

אז איפה ההתלבטות?

בחלק מהמקומות (אדגיש: מחוץ לפורום) שדיברנו על הפג'ו, קפצו עלינו עם אמירות של "אבל בעיות חשמל", "אבל אין חלפים", "אבל לא אמין", "אבל טיפולים יקרים", "אבל אם יקרה משהו אתם בבעיה כי צריך להחליף חצי מנוע" וכן הלאה. מכל מה שהצלחתי לקרוא על המנוע החדש של הפג'ו, נראה שהוא דווקא אמין יותר מאחרים, וכל ה"אבל" שאנחנו שומעים נשמע כמו סיסמאות שלא בטוח שהן רלוונטיות לדגם הספציפי הזה.

השאלה שלי: האם אלו סטיגמות שנשארו ממקרי עבר, או שיש בזה משהו? האם העובדה שיש פחות פג'ו 308 על הכביש משנה משהו בהתלבטות מותל קיה סיד או יונדאי i30?

תודה לעונים!

פורסם

כל ה"אבל" שאתם שומעים הוא סיסמאות וסטיגמות מושרשות

שהן רלוונטיות לדגמי פיג'ו השונים ולדגם הספציפי הזה.

כל האבלים המוזכרים לא שייכים למציאות.

לאור מניסיוני האישי ומאחר וברשותי 2 רכבי פיג'ו:

1. פיג'ו 206 1.4 שנתון 2006.

2. פיג'ו 207 1.6 שנתון 2012.

סביר שבאם כל השמועות והסטיגמות היו נכונות,

לא הייתי רוכש את הפיג'ו 207 לפני 7 שנים.

עצם העובדה שאני עדיין מחזיק ברכבים למשך תקופה ארוכה,

מראה שהרכבים שברשותי הם רכבים אמינים.

פורסם

פיג'ו 308 מהדגם הזה, הוא טוב אמין ומומלץ. לפיג'ו בניגוד לטיוטה לדוגמא, יש מוניטין אמינות לא מושלם, לפעמים הייתה סיבה מוצדק, אבל בחלק השני, אתה מקבל אוטו אמין וטוב במחיר מצויין, ה308 הזאת בהחלט קנייה טובה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם (נערך)

מה ששמעת זה בעיקר סטיגמות על דגמים ישנים.

דבר אחד כן דורש תשומת ליבך וזו רצועת התזמון במנועי 1.2 ליטר. דורש בדיקה תקופתית. לא ברור היקף התופעה. יש על זה שרשור נפרד. החלפה מוקדמת פותרת את הבעיה.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5816018

308 מאד מומלצת למשפחה במיוחד במחירים בה היא נמכרת כמשומשת.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הבעיה ברצועת התזמון, שנפתרה, הייתה רק בארץ, מסיבה ממש הזויה, תוסף לשמן. בגלל שהרצועה טבולה בשמן, התוסף הוא זה שפורר אותה. עוד סיבה למה לא שמים תוסף לשמן. במקרה הטוב זה לא עושה כלום, במקרה הרע זה הורס את המנוע

פורסם

גאי, יש צילומים של רצועות יבשות כאלה גם באירופה. "רק בישראל" זו אגדה אורבנית.

לפעמים אני קורא שזה רק במדבריות אוסטרליה . אותה אגדה.

פורסם
הבעיה ברצועת התזמון, שנפתרה, הייתה רק בארץ, מסיבה ממש הזויה, תוסף לשמן. בגלל שהרצועה טבולה בשמן, התוסף הוא זה שפורר אותה. עוד סיבה למה לא שמים תוסף לשמן. במקרה הטוב זה לא עושה כלום, במקרה הרע זה הורס את המנוע

לא לא...אין קשר לתוספי השמן.

רצועות היו מתפוררות בלי שום תוסף.

פורסם

תודה לעונים. עזרתם לי להחליט סופית ללכת על הרכב.

ועכשיו למשוכה הבאה:

קיבלתי הצעה מחברת ליסינג גדולה מאוד לרכב משנת 2015 עם 51000 ק"מ, ב- 54000 מחיר ראשוני, ונאמר שכשאבוא לסגור ידברו עם מנהל כדי "להוריד קצת".

מצורפת בדיקה שלהם לרכב מנובמבר האחרון, נראית נקייה מאוד להבנתי. בנוסף יש פירוט מלא של כל הטיפולים של הרכב, ברמת איזה שמן הוחלף ומתי, גם שם נקי.

משהו אחד שלא ברור לי: אצל החברה מופיע שהוחלף מנוע, אבל אין לזה זכר ברשומות הטיפולים. לדברי הנציג, זה כי זה כנראה קרה בזמן אחריות היבואן.

מישהו מכיר דבר כזה? יש ממה לחשוש או שאפשר להזמין את הרכב לבדיקה עצמאית שלי?

ושאלה נוספת, האם המחיר טוב? קראתי פה על אנשים שקיבלו הצעות נמוכות משמעותית, מצד שני יש פה קילומטרז נמוך ובדיקה נקייה...

אשמח לעצותיכם המלומדות.

תודה!

פורסם

לדעתי, לך ללובנסקי טרייד, הם מפרסמים מכוניות מ40000 שקל, תחפש אחת עם ק"מ נמוך, תשלם עוד קצת, אבל בטח לא עוד 34 אחוז.

פורסם

דיברתי עם לובינסקי, סיפרו לי שה- 40000 זה למכוניות עם קילומטרז מיל 100000, ולמכונית עם 80000 דיברו על 52000

• תוכן חדש...