Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 CW - התנהגות הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

בדקתי היום יונדאי I30 CW 2013. לא נהגתי על הרכב מעולם, בעלת הרכב נראית לי אדם אמין (תשלח היסטוריית טיפולים ממורשה במייל).

האוטו הרגיש לי ספינתי ומתנדנד, וחוץ מזה ההאצה מעצירה מוחלטת הייתה איטית כאילו המנוע לא סוחב. לא הרגשתי משהו חריג בהעברת הילוכים. אופייני? אני בא מרכבים קשים וזריזים יותר.

תודה

עומר

פורסם

אם הרכב לא מוצא חן בעינך, עבור הלאה, הרכב לא זריז, מנוע אטמוספרי וגיר פשוט זה לא מתכון לביצועים

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

התנהות של מקרר ליסינג, מנוע עצלן, גיר מיושן ועצלן, בפנים הרכב מאוד פשוט ודי ספרטני... מחפש התנהגות ? תביא איזה מזדה מנוע 2 ליטר 2011.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

לא מחפש התנהגות, מחפש סטיישן שתהיה טובה לאישה ולילדים שעוד יבואו. בהשוואה לפיג׳ו המזדקנת שלי האוטו הוא קפיצת מדרגה מבחינת גימור, אבל זה לא העניין: כך מה שרציתי לדעת זה האם יש לרכב הזה בור בהאצה והאם הוא באמת מרגיש מתנדנד או שזה האקזמפלר הספציפי שבחנתי.

• תוכן חדש...