Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בעקבות קפיצות בטורים בבוקר שהרכב קר ופעם ב שהרכב נכבה בסיבוב ,ממש כמה שניות לאחר הנעה,

החלטתי להחליף פלאגים . הייתה לי בעיה דומה לפני מס' שנים וההחלפה פתרה אותה .

רכשתי פלאגים ברשת.

כמה ייקחו לי על עבודה בלבד ? והאם כדאי לנסות להחליף ? ( לא נראה מסובך ביו טיוב )

תודה

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

100-150שקל

קנית פלאגים מתאימים? פלאגים אירידיום?

לבד אפשר אבל עדיף עם ידית מומנט, שלא תהדק חזק/חלש מידי, במיוחד פעם ראשונה. חזק אתה הורס את ההברגה, חלש הוא יכול לעוף.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

ההחלפה ברכב הזה מאוד פשוטה ולוקחת כרבע שעה ויש מצב שאפילו לא ייגבו ממך על זה במוסך. גם אם מחליטים לגבות אז סביב ה 50 שח אני מאמין לא יבקשו יותר. הציעו לך גם החלפה פה בחינם החבר outnex אז קפוץ על הרעיון, אני מיתרשם ממנו שהוא גם בחור דיי מבין בתחום כך שתוכל ללמוד ממנו יותר מהחלפת פלאגים ובמידה ואתם מחליפים יחד תעלו מצולם למען הדורות הבאים.

פורסם

מאור, לא חולק עליך מקצועית אבל לגבי מחירים אני כן.

אף מוסך לא יתעסק עם החלפת פלאגים בלי לגבות מחיר מלא.

אם תיהרס הברגה מי ישלם? אם ישבר פלאג מי יטפל ? אף מוסך לא יחליף לא בחינם ולא 100 שח.

אם יחליף לבד יחסוך כסף וילמד משהו.

צריך לקחת בחשבון שנזקים נגרמים וצריך לקחת בחשבון, למרות שהסיכוי לנזק הוא מזערי...

פורסם
ההחלפה ברכב הזה מאוד פשוטה ולוקחת כרבע שעה ויש מצב שאפילו לא ייגבו ממך על זה במוסך. גם אם מחליטים לגבות אז סביב ה 50 שח אני מאמין לא יבקשו יותר. הציעו לך גם החלפה פה בחינם החבר outnex אז קפוץ על הרעיון, אני מיתרשם ממנו שהוא גם בחור דיי מבין בתחום כך שתוכל ללמוד ממנו יותר מהחלפת פלאגים ובמידה ואתם מחליפים יחד תעלו מצולם למען הדורות הבאים.
רבע שעה זה הרבה זמן

יש שם מנועים שמגיעים עם חוטי הצתה ןלא קוילים כך שמפרקים אפילו יותר מהר.

המכסה פלסטיק תפוס עם גומיות ולא ברגים כך שזה עבודה של חמש דק במקרה הרע

פורסם
מאור, לא חולק עליך מקצועית אבל לגבי מחירים אני כן.

אף מוסך לא יתעסק עם החלפת פלאגים בלי לגבות מחיר מלא.

אם תיהרס הברגה מי ישלם? אם ישבר פלאג מי יטפל ? אף מוסך לא יחליף לא בחינם ולא 100 שח.

אם יחליף לבד יחסוך כסף וילמד משהו.

צריך לקחת בחשבון שנזקים נגרמים וצריך לקחת בחשבון, למרות שהסיכוי לנזק הוא מזערי...

שמע קטע...

בחור עם i30 שהלך לו מנוע. הורכב מנוע קומפלט במוסך מסודר הכל טוב ויפה. הגיע לטיפול רגיל לאחר ההחלפה...3 פלאגים לא מוכנים לצאת. תגובת המוסך , אל תיגע כי אם ניגע וייקרה משהו אז תתכונן עם הפפלינוס...

אז אתה באמת שואל מי ישלם אם תיהרס ההברגה?

ושוב...עם החינם אולי הייתי קיצוני למרות שאני מאמין שיהיו כאלה כסוג של נותן שירות על מנת לצוד את הלקוח להמשך וזה לגיטימי אבל לגבות 100 שח ויותר על עניין של מיספר דקות? שלא לדבר שלא צריך ליפט כלל..

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

WhatsApp Image 2019-04-05 at 13.58.46 (1).jpegWhatsApp Image 2019-04-05 at 13.58.47 (1).jpgWhatsApp Image 2019-04-05 at 13.58.53.jpegWhatsApp Image 2019-04-05 at 13.58.51 (1).jpegWhatsApp Image 2019-04-05 at 13.58.51.jpegWhatsApp Image 2019-04-05 at 13.58.49.jpgWhatsApp Image 2019-04-05 at 13.58.48.jpeg

הגיעו הפלאגים , הוזמנו באיביי ב 65 שקלים.

לפני 4 שנים עלו לי 300 שקל במוסך ( אירידיום ) .

מה אומרים? מקורי ( מוכר עם מוניטין גבוה מסין )

פורסם (נערך)

photo7.jpgלפי כמות ההשוואות באיביי, יש הרבה זיופים של הפלאגים האלה . אחד הסימנים זה שייבה שיוצאת מהמזוייף או לא קיימת בכלל.

בפלאגים שקיבלתי אין..

עריכה אחרונה על ידי shay90030
פורסם
באמת הזוי שאין שייבה שם..לא הייתי מתקרב אליהם!

יש סרטון באיכות גבוהה באיביי שמראה איך להחליף את הפלאגים בדגם הזה של הרכב , ואין בפלאגים לא הישן ולא החדש את השייבה הזו :

פורסם

לא לכל מצת יש טבעת אטימה ומקום יש סגירה עם כתף זוויתית (קונוס), כמובמקרה של המצתים בתמונה.

בכל מקרה, זיופים למצתים יש למכביר, במיוחד בהזמנות מחו"ל במחיר "מציאה".

• תוכן חדש...