Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - סקודה אוקטביה 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שה לי לענות על זה כי לא באמת התרכזתי בזה, אז אכתוב על התחושה.

החלק הקדמי הרגיש די דומה, האחורי כמובן הרבה יותר מרווח, כאשר עיקר ההבדל הוא כמובן במרווח הרגליים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצטרפתי למבחן באוקטביה 2.0. נהגתי בלא מעט סקודות בחיי כנהג וממש הייתי עד למהפך שעבר על היצרן הצ'כי גרמני הזה ולכן, כל הזדמנות לבחון סקודה - אני בפנים.

אין יותר מידי מה לפרט על העיצוב שלה. גנרי ובנאלי לחלוטין עם פרונט שאני לא מתחבר אליו. מעבר לעיצוב יש כמובן רכב משפחתי. לדעתי, ולדעת רבים אחרים זהו הרכב המשפחתי האידיאלי - גדול מאוד מבפנים, מרווח עם תא מטען שהופך את כולם לקרימינלים (הידעתם שפתיחת תא המטען באוקטביה גורר אוטומטית שאלה - כמה גופות אפשר לדחוף לשם? אמיתי, מתוך ניסיון של כמעט 3 שנים בליסינג).

מעבר למרווח ישנה חבילת אבזור נדיבה עליה כבר מני פירט בכתבה.

הדבר הכי מעניין ומסקרן ברכב המבחן היה כמובן המנוע. המנוע ואיך הכל נוסע בהובלתו. ובכן, התשובה מעט מסובכת. המנוע הזה הוא פצצה, באמת חזק ומושך את המרכב הכבד היטב. צריכת הדלק שלו לא מפחות ממדהימה (מני פירט בפסקה שלמה כיצד הוא עובד) ונרא שיש כאן דיל מעניין למשפחתית חמימה.

מנוע 2 ליטר טורבו חייב להדליק נורה אצל חובבי הנהיגה. מיד שואלים האם זו בייבי vRS? בטח ובטח כאשר ה-vRS הראשונה הייתה מצויידת עם פחות סוסים (180 בדור הראשון ו-190 ברכב המבחן) את ההתלהבות כדאי להוריד כאן, מיד ומהר. אמנם האוקטביה 2.0 מאיצה יפה אך אין כאן שום פנייה לפן הכייפי של הנהיגה. בגירסא הזו מדובר במשפחתית חזקה ללא כל יומרות ספורטיביות.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הכל טוב (באמת) ויפה, אבל לא היה מזיק לה איזה שינוי קוסמטי מרענן.. היא יותר מידי.. רגילה\מונית\משעממת.

וכן אני יודע שיש את הסופרב וכו וכו, עדיין, נחוץ ואפשרי לעדכן אותה לדעתי.

חייבים להשאיר את העיצוב פושר, אחרת מי ייקנה VW/Audio?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...