Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת לוחית רישוי audi a3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

נשרפה לי אחת המנורות של הלוחית רישוי ב audi a3 2010 שיש ברשותי וקפצה לי אזהרה בצג של הרכב ורציתי לדעת האם המנורות led הלבנות שמוכרים באליאקספרס מתאימות לרכב שלי ולא יופיע לי האזהרה בצג? דוגמא :

https://www.aliexpress.com/item/car-license-plate-light-for-AUDI-tail-light-led-number-lights-for-A3-S3-04-09/32756892242.html

וגם יש לי קטע באחד האורות האחוריים ברכב שחסר שם פס של המנורה(הפס של האור חסר ממש ולא שרוף, הסתכלתי טוב חחח), רציתי לדעת איפה אפשר לתקן את זה כי במוסך רון אמרו לי שאין לו אפשרות לזה וכמה זה יעלה בערך

תמונה של החלק החסר בפנס האחורי

0_IMG-20190204-WA0019.jpg

תודה מראש :)

עריכה אחרונה על ידי Eliaho
פורסם
במוסך מורשה היבואן "מרכז שירות תושיה" שברח' האחים מסלאויטה 10 תל אביב,

טל' 03-5616825 או 03-5621131.

בברכה - רפי לין

ידוע לך כמה דבר כזה עולה בערך פחות או יותר? תודה

פורסם

אצלי בגולף 15' נשרפה אחת המנורות הללו, הלוגן רגילה, שמתי שם מנורת לד שנשארה לי בסטוק מהרכב הישן, האור נדלק בלי בעיה אבל ההודעה המשיכה להופיע על הצג. בסוף שמתי הלוגן רגילה במחיר של 10 יחידות ב4 שקל מאליאקספרס And called it a day...

יתקנו אותי אם אני טועה, אבל ממה שהבנתי מנורות לד פועלות על מתח אחר, נמוך יותר, לכן המחשב לא מזהה אותן וממשיך לזרוק את ההערה.

לא יודע לגבי המתקן הזה, יכול להיות שיעבוד. בעיקר גם לאור העובדה שרשום בתיאור של המוצר "No O.B.C error, no bulb-out warning message." הייתי לוקח את זה בעירבון מוגבל, אבל בשביל 10 דולר הייתי נכנס לחוויה.

פורסם

יש לי רכב דומה לשלך, עם לוחיות רישוי LED.

אני מכיר שני פתרונות:

1. ישנם רכבי A3 בהם אפשר לקודד את המחשב לא לבצע בדיקה מול נוריות לוחית הרישוי ואז התקלה תעלם. אתה כמובן צריך תוכנת Vagcom עם כבל מתאים. הנה צילום של המסך בו מבצעים את הקידוד:

vcds.jpg

2. אצלי הפתרון הראשון לא עבד. מסתבר שלמחשב קיימות מספר גרסאות ובגירסה האחרונה שלו, לאחר מתיחת הפנים האחרונה (8P3), הקידוד הזה כבר לא עובד. הפתרון במצב כזה הוא לרכוש כבל של Kufatec שפותר את הבעיה:

led cable.jpg

בהצלחה!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
יש לי רכב דומה לשלך, עם לוחיות רישוי LED.

אני מכיר שני פתרונות:

1. ישנם רכבי A3 בהם אפשר לקודד את המחשב לא לבצע בדיקה מול נוריות לוחית הרישוי ואז התקלה תעלם. אתה כמובן צריך תוכנת Vagcom עם כבל מתאים. הנה צילום של המסך בו מבצעים את הקידוד:

[ATTACH=CONFIG]515791[/ATTACH]

לא קיים שום קשר בין שינוי הפרמטר בשורה המסומנת באדום לבין בדיקה וניטור של מנורות שרופות ברכב.

השורה הזו מגדירה בקרת PWM לתאורת לד במידה וקיימת כזו. בקרת PWM היא שיטה מועדפת לבקרת עוצמת הזרם בתאורת לדים בכדי לשלוט על עמעום התאורה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הפרמטר החשוב שיש לשנות הוא "Lamp Monitoring Warm" וגם "Lamp Monitoring COLD" בכדי לנסות לבטל את ההתראה על מנורה שרופה.

הבחור שיחק עם פרמטרים שונים בכדי להבין איך המערכת עובדת אבל הוא שכח לציין דבר בסיסי אחד לכתוב שהמערכת לניטור מנורות רישוי שרופות עובדת רק במקרה ששתי המנורות שרופות (ככה היא מתוכננת) ולדעתי השינויים שהוא ביצע בפרמטרים הובילו אותו לתוצאות מוזרות.

איזה כייף לי :)

פורסם

חשוב שאציין שאני מחזיק ברכב כמו של פות"ש 8 שנים וחרשתי על ה-Vagcom מכל כיוון אפשרי.

הפרמטר החשוב שיש לשנות הוא "Lamp Monitoring Warm" וגם "Lamp Monitoring COLD" בכדי לנסות לבטל את ההתראה על מנורה שרופה.

אין פרמטרים כאלה בקידוד של ה-BCM או בכל מקום אחר ברכב הזה.

אבל הוא שכח לציין דבר בסיסי אחד לכתוב שהמערכת לניטור מנורות רישוי שרופות עובדת רק במקרה ששתי המנורות שרופות (ככה היא מתוכננת)

המערכת ב-A3 8P בוודאות מתריעה גם כשנורת רישוי אחת שרופה, כי זה משהו שקרה אצלי. כמו כן פות"ש מתלונן בדיוק על הבעיה הזאת - נורת רישוי אחת נשרפה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...