Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שהחליפיים האיכותיים עולים כמו המקוריים ואולי אפילו יקרים יותר.

Sent from my PH-1 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

ועדיין, 250 שקל לפני מע"מ למסנן אוויר - תעשו לי טובה...

אני "מקפיד" לנהוג ברכבים מעל 10 שנים, כולל גם ג'יפ למשך תקופה מסויימת. יצא לי להחליף עשרות של מסננים מכל הסוגים והמינים ואין הצדקה לשלם את הסכום הזה על מסנן אוויר.

לא חייבים להסכים איתי, אבל ככה אני מטפל ברכבים שלי 'אנד סו פאר סו גוד'.

פורסם

אני לא מבין למה לא לקנות מאיביי ב 250 שקל פילטר סטוק KN ולא להחליף אותו יותר בחיים (ככה אני עושה בכל הרכבים מאז ועד היום).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
עשה לנו טובה ותחסוך מכולנו את העיצות תחזוקת שבר שלך.

התחזוקה של הרכבים שלי רחוקה מההגדרה 'תחזוקת שבר', ההיפך הוא הנכון. מה שהתכוונתי להגיד, וזה נכון גם לתגובה לגבי פילטר לכל החיים היא שעדיף להחליף פילטרים יותר פעמים מאשר לקנות פילטר אחד "איכותי" למשך זמן כפול. ברור שלא חייבים להשתמש באיכות הנמוכה ביותר אשר בנמצא.

פילטר פאסיבי טבעו להסתם עם זמן, זה נכון לרכב ונכון גם לפילטר של המזגן או המייבש בבית שלכם (אתם מקפידים לנקות? זה נכון שהמכונה יכולה להמשיך לעבוד לא מעט זמן גם ללא הניקיון).

ומכאן אני טוען שהאקסרה 200 ש"ח על פילטר מקורי, בניגוד אולי לחלפים מקוריים אחרים, לא קונה לכם יותר זמן.

זאת דעתי האישית בלבד.

פורסם

ההקבלה שלך בין מייבש או מזגן ביתי למנוע של רכב ועוד כזה שנעשה בו שימוש בתנאי אבק קשים, מצביעה על הבורות שלך בנושא.

מסנן אויר הוא המסנן החשוב ביותר למנוע, לשם משהו פחות איכותי מהמקורי זה לשם את את שרידות המנוע על קרן הצבי.

אם זה מרגיש למישהו יקר, אז הציעו פה פתרונות רכישה של מסנן מקורי או איכותי כמו מקורי, בפחות כסף מאשר אפשר להשיג אצל יבואן הרכב/חלפים.

• תוכן חדש...