Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי mg3 2015 , אין ייבוא חלפים לרכב והיבואן דורש הון תועפות על מחירי החלפים ,למשל מחירי צלחות ברקס כ 300 ש''ח לפני מע''מ לצלחת . להזכיר מדובר באוטו סיני.

בדקתי באבי חלפים ואוטו סטור וגם להם אין חלפים,

יש עוד רעיונות מאיפה ניתן לקנות חלפים?

אייבי או חנויות מחול?

תודה

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

רכב סיני אז תקנה רק חלפים מקוריים....

תנסה באליאקספרס, אם יש להם רפידות ולצלחות לכל המכוניות אז בטוח שיש להם גם לרכבים סינים.

וטויוטה רוצים על צלחות מקוריות מעל 500 ש"ח, אז 300 זה לא נורא.

וסתם סיפור דומה..

לפני 3 שנים רכשתי חרמש בנזין סיני (גוזם דשא כזה), ב 800 ש"ח חדש..

אחרי 3 שנים הלך המנוע , צלצלי לחנות שמכרה לי אותו לשאול האם יש חלקי חילוף, הוא ענה לי

זה סיני .. לא מתקנים זורקים וקונים חדש... התשובה שלו הייתה , זה לא כלי של 4000 ש"ח ששווה לתקן.

חיפשתי ומצאתי באליאקספרס קיט שיפוץ מנוע, שכלל.. בוכנה , רינגים, בלוק מנוע קומפלט וכל האטמים שצריך,

וכל התענוג 60 ש"ח כולל משלוח מסין לפה (מנוע 26 סמ"ק 2 פעימות).

פורסם
רכב סיני אז תקנה רק חלפים מקוריים....

תנסה באליאקספרס, אם יש להם רפידות ולצלחות לכל המכוניות אז בטוח שיש להם גם לרכבים סינים.

וטויוטה רוצים על צלחות מקוריות מעל 500 ש"ח, אז 300 זה לא נורא.

וסתם סיפור דומה..

לפני 3 שנים רכשתי חרמש בנזין סיני (גוזם דשא כזה), ב 800 ש"ח חדש..

אחרי 3 שנים הלך המנוע , צלצלי לחנות שמכרה לי אותו לשאול האם יש חלקי חילוף, הוא ענה לי

זה סיני .. לא מתקנים זורקים וקונים חדש... התשובה שלו הייתה , זה לא כלי של 4000 ש"ח ששווה לתקן.

חיפשתי ומצאתי באליאקספרס קיט שיפוץ מנוע, שכלל.. בוכנה , רינגים, בלוק מנוע קומפלט וכל האטמים שצריך,

וכל התענוג 60 ש"ח כולל משלוח מסין לפה (מנוע 26 סמ"ק 2 פעימות).

אי אפשר להשוות את טויוטה ל mg מהסיבה שלטויוטה יש חלופות כגון צלחות חלופיות כמו ברמבו ואז זה זול יותר. ב mg באמת קיימת בעיה שאין חליפי ואז הכל נופל על מקורי. לפותח השירשור- מה הבעיה עם הצלחות? בדקת אופציה לחרוט אותם?

פורסם

כל דגם שנמכר בכמויות קטנות סובל מה"בעיה" הזאת.

לא נראה שיש הרבה מה לעשות - חוץ מתחפש חלפים בעלי אקספרס.

תכל'ס המחירים הנדרשים לא גבוהים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
והיבואן דורש הון תועפות על מחירי החלפים ,למשל מחירי צלחות ברקס כ 300 ש''ח לפני מע''מ לצלחת .

זה מחיר סביר. לא זול, אבל סביר.

מדובר ברכב נדיר שקיים בכמויות קטנות, לכן לא משתלם לייצר עבורו חלקים תחליפיים ובטח לא לייבא אותם לישראל גם אם קיימים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

אני לא חושב שזה הון תועפות, במורשה רגיל שילמתי ב2017 250 ש״ח לפני מ״ע על דיסקים לספייס סטאר.

במורשה יבואן שילמתי כ 200 לפני מע״מ לצלחת ב-2015.

אז לדעתי המחיר שנתנו לך לא מוגזם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

https://www.autozion.co.il/%D7%A7%D7%98%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA/%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%91%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D/%D7%A6%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%AA/%D7%A6%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%9D-%D7%92%D7%99/

פה יש צלחות ל MG - קדמי ב 111 ש"ח אחורי ב 58 ... האם זה ה MG 3?

בכל מקרה תרים אליהם טלפון, גם אם זה המקורי זה יהיה זול יותר.

פורסם

קשה לי להאמין שאין חנות אחת לרפואה של חלקי חילוף לרכב,שלא מחזיקה בחלפים לרכב הזה.

יש כאן את אבי חלפים- ג'אסטמוטור מרחובות- אתה יכול להתקשר אליו ובטלפון אחד לבדוק עמו הכל.

http://www.justmotor.co.il/

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הקשר בין ה-MG3 לרובר מקרי.

אני מניח שנעשה שימוש במכלולים מסויימים מרובר 25. אם כי באמת אין קשר ישיר.

הדור הקודם של MG3 היה למעשה רובר 25.

כל דגם חדש, אפילו שהוא חדש ותוכנן מ 0 משתמש בחלקים מסויימים של דגם קודם.

ומה לדעתכם הסיכוי שעבור MG3 במיוחד מייצרים דיסקי בלם במידה יחודית שלא קיימת בשום רכב אחר? לדעתי סיכוי נמוך שזה המצב. המידה סטנדרטית ואם יודעים את המידה אפשר (לדעתי) למצוא דיסקים תחליפיים.

פורסם
קשה לי להאמין שאין חנות אחת לרפואה של חלקי חילוף לרכב,שלא מחזיקה בחלפים לרכב הזה.

יש כאן את אבי חלפים- ג'אסטמוטור מרחובות- אתה יכול להתקשר אליו ובטלפון אחד לבדוק עמו הכל.

http://www.justmotor.co.il/

מנסיון של טיפול ברכבים האלה עניין החלפים שם פשוט סיוט ובאמת 99 אחוז מהחלקים זה רק אורגינל! בהחלט מבאס..הלוואי שיש באמת איזה עסק שיירענן את הרכב הזה בחלפים זולים יותר.

פורסם

בשביל כמות המכירות של הדגם בארץ, אף אחד לא יעשה את זה.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...