Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים ברשות הפלסטינית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אני יכול לאתר פרטים על רכבים ברשות הפלסטינית?

מאיפה מיובאים? אילו רכבים? כמה רכבים?

אני יודע שרוב הרכבים הם יבוא של רכבי יד שניה. רק מיעוט הם חדשים דרך יבואן.

מה הכללים לגבי זה? אני חושב שניתן לייבא רכב עד 3 שנים מייצורו.

ניתן לייבא רכבים חדשים שלא דרך יבואן רשמי פלסטיני

כמה מס משלמים?

מגיעים דרך אילת/אשדוד או ירדן?

איזו תקינה מחייבת?

פורסם

אתה טועה ובגדול חבר. יש להם שם סוכנויות גדולות ומבוססות. כמי שגר בבית ונמצא במחסום ה-VIP שלהם כל יום כמה פעמים ביום, ורואה את המגוון שעובר שם - יש להם לא מעט סוכנויות. רוב הסוכנויות יושבות בראמללה, אבל יש גם בחברון, טול כרם וג'נין.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ייתכן שהחלוקה שונה אבל אני יודע שמייבאים לשם בצורה תדירה רכבים משומשים מאירופה ואסיה.

אני תוהה איפה אני יכול לברר פרטים אודות ייבוא זה.

מספרים? מיסוי? מה המגבלות אילו רכבים מותר לאסור לייבא?

פורסם

על זה אין לי מושג לענות לך. הרכבים היחידים שאני רואה הם רכבים חדשים, אולי כי אני גר ליד היציאה העשירה של רמאללה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש גם ייבוא של רכבים ישראלים לשעבר (בעיקר מוניות), גם ייבוא של כלי רכב חדשים וגם משומשות מאירופה (לרוב עד שנתיים).

http://www.facebook.com/tahhangroup/?tsid=0.08492258652431617&source=result

זה דף בפייסבוק של חברת מוביליות ממזרח ירושלים שמעבירה רכבים מהנמלים בארץ לרשות הפלסטינאית (וגם מובילה רכבים לחברת ייבוא מקביל בשם אוטומקס) תוכל לראות פה חלק מהכלים שעוברים לשטחים.

שגרתי באילת ראיתי פעם כמה את המשאיות שלהם עם רכבים מהנמל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עד לכניסת הרש"פ ניתן היה למכור רכבים ישראלים לשטחים, ולהחליף להם לוחית רישוי במשרדי המינהל האזרחי דאז.

עם כניסת הרש"פ נאסר הדבר. הדבר הביא לעלייה במחירי המכוניות המשומשות בשטחים (היצע מול ביקוש), ועקב כך לשימור של רוב הרכבים. מסתובבים שם רכבים צנועים משנות השמונים המוקדמות במצב נסיעה ומצב כללי טוב.

שיעור המכס על רכבים פרטיים עד 3,500 ק"ג, לפי אתר הרש"פ- 83%.https://www.paltrade.org/ar_SA/page/palestine-tariff-book

המחירים אינם זולים. מאזדה 3 חדשה נמכרת ב- 135,000 ש"ח, בדומה לישראל:

• תוכן חדש...