Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בשלב של חיפוש קריירה ובוחן אופציות שונות.

בחור עם ראש על הכתפיים, בן 21, בעתיד שואף להקים עסק עצמאי.

מאוהב בלימודים. מת על זה! ספרים מהבוקר עד הלילה, קורסים ספציפיים, מת על זה. באמת.

אבל כשזה מגיע לתואר וכד' אני מאבד את זה.

אני צריך את התכל'ס, בלי יותר מדי שטויות מסביב. לצורך העניין למדתי אלקטרוניקה וזה היה סיוט.

לעומת זאת בעבר עבדתי בבית דפוס וזה מקום העבודה היחידי בו נהנתי מהעבודה. גם להפעיל ראש, גם לזוז ולהשתמש בגוף... זה הדבר היחידי שעושה לי את זה.

בקיצור, הכיוון הוא כזה:

-עבודה שמערבת את הידיים

-להיות בתנועה

-לפגוש אנשים

-אחריות

-בתעשיה שיש בה ביקוש

תחומים שחשבתי עליהם:

-קבלנות שיפוצים

-מנעולנות

-אינסטלציה

אני גם פתוח לכיוונים יצירתיים יותר כמו גננות וכד'. או צורפות. או כל דבר שעונה על הרשימה מלמעלה...

מעריך את עצתכם!

פורסם

זגגות? נגרות? איש אלומיניום (חלונות קליל וכדומה)?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גיל 21 זה קצת צעיר בשביל להחליט החלטות מרחיקות לכת שישפיעו על המשך החיים למשך שנים רבות, הפרספקטיבה יכולה להשתנות עוד כמה פעמים לפני גיל 30. אבל נניח זאת בצד כרגע.

לדעתי הכיוון צריך להיות טכנאי מתמחה של ציוד בתעשיות עתירות ידע (Derish לקופה ראשית בבקשה). אני רואה כל הזמן משרות כאלה בלינקדאין, אחזקה של ציוד שעולה מיליונים אם לא עשרות מיליונים ודורש התמחות ברמה גבוהה. אני רק לא יודע איך בכלל מגיעים למצב של התקבלות להכשרה מתאימה.

עוד תחום קצת חדש בארץ: טכנאי שירות בתחום אנרגיות מתחדשות. מחפשים כאלה לתפעול בתחנות הסולאריות החדשות באשלים, ובעוד שנה-שנתיים תהיה דרישה גם בתחום אנרגיית הרוח.

חזיר דיזל

פורסם

משהו שצריך לימודי הנדסאות או הנדסה - טכנולוגיה רפואית. עבודה טכנית עם בעלי המקצוע בתחומי הבריאות. ראש על הכתפיים ונכנות ללמוד ולהתעדכן כל הזמן - חובה. עבודה מעניינת ועם אנשים - בהחלט. לא יודע לגבי משכורות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מבין במחשבים?

אינטגרטור בחברת הייטק.

זה יכול גם לפתוח לך את הראש לכיוונים אחרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לעומת זאת בעבר עבדתי בבית דפוס וזה מקום העבודה היחידי בו נהנתי מהעבודה.

תעשיית מכונות הדפוס הדיגיטלי בישראל מפותחת למדי ותשמח לקלוט אותך. בהיעדר נסיון רלוונטי מהצבא או תעודת הנדסאי, המסלול המתבקש הוא מפעיל מכונה בפיתוח -> טכנאי/אינטגרטור בייצור או בפיתוח -> טכנאי שירות, ומשם השמיים הם הגבול. שכר התחלתי על הגבול שבין 4 ל-5 ספרות ותוך חמש שנים אמור לעלות לכיוון 12-14k. צפה למשמרות לילה ולו"ז גמיש בשנה-שנתיים הראשונות.

המוקדים הגיאוגרפיים הם נתניה וקיסריה (hp סייטקס), פארק המדע ברחובות (hp אינדיגו, סטראטסיס, אקסג'ט), פארק אפק בראש העין (קורנית, סקודיקס, efi מתן ועוד כמה), אזה"ת הצפוני של לוד (מסיבית) וקריית גת (hp אינדיגו). בחלק מאותם מקומות תמצא גם תפקידים ומסלול דומים בתעשיית המוליכים למחצה - אינטל, אפלייד, נובה וכו'.

באמת אחד התחומים הקלים להשתלב בהם, רק עניין של זמן וקצת פרוטקציה. יצא לך מוצלח אם זה מה שאתה אוהב. דבר איתי בפרטי אם תצטרך סיוע בתהליך.

נ.ב. בהמשך לרעיון של קורן על אנרגיות מתחדשות - תעיף מבט בהודעה של דני לגבי סולר אדג' בהרצל"פ.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
^

אינטגרטור באיזה עולם תוכן? בלי ניסיון?.

למשרת test executor בהרצת טסטים ידנית לא תהיה בעיה להתקבל ללא ניסיון. רק ידיים טובות, הבנה בסיסית ורצון לעבוד.

העבודה עצמה היא די monkey see monkey do. מריצים טסט לפי הוראות כתובות, ומדווחים את התוצאות לממונים עליך.

אבל משם אפשר יהיה לראות כיוון להתקדמות.

אם פות"ש למד אלקטרוניקה, בכלל טוב, הוא בא עם ידע מוקדם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תעשיית מכונות הדפוס הדיגיטלי בישראל מפותחת למדי ותשמח לקלוט אותך. בהיעדר נסיון רלוונטי מהצבא או תעודת הנדסאי, המסלול המתבקש הוא מפעיל מכונה בפיתוח -> טכנאי/אינטגרטור בייצור או בפיתוח -> טכנאי שירות, ומשם השמיים הם הגבול. שכר התחלתי על הגבול שבין 4 ל-5 ספרות ותוך חמש שנים אמור לעלות לכיוון 12-14k. צפה למשמרות לילה ולו"ז גמיש בשנה-שנתיים הראשונות.

המוקדים הגיאוגרפיים הם נתניה וקיסריה (hp סייטקס), פארק המדע ברחובות (hp אינדיגו, סטראטסיס, אקסג'ט), פארק אפק בראש העין (קורנית, סקודיקס, efi מתן ועוד כמה), אזה"ת הצפוני של לוד (מסיבית) וקריית גת (hp אינדיגו). בחלק מאותם מקומות תמצא גם תפקידים ומסלול דומים בתעשיית המוליכים למחצה - אינטל, אפלייד, נובה וכו'.

באמת אחד התחומים הקלים להשתלב בהם, רק עניין של זמן וקצת פרוטקציה. יצא לך מוצלח אם זה מה שאתה אוהב. דבר איתי בפרטי אם תצטרך סיוע בתהליך.

נ.ב. בהמשך לרעיון של קורן על אנרגיות מתחדשות - תעיף מבט בהודעה של דני לגבי סולר אדג' בהרצל"פ.

שכר התחלתי על גבול 5 ספרות... אני בכתובת הנכונה. דבר אליי :-D

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אני עובד בתור אינטגרטור באחת מחברות הדפוס שDerish הזכיר.

שכר התחלתי של 5 ספרות ללא ניסיון אפשרי אבל רק עם שעות נוספות וימי שישי.

אצלנו לפחות, בן אדם שבא ללא ניסיון כנראה יתחיל במכאניקה בהרכבות (בתנאי שיש לו ידיים טובות) ואם יוכיח את עצמו יתקדם.

אם אתה הולך לראיונות, תדע איך להשתמש בפלוק, להשתמש בלוחץ מולקס וסופיות וכמובן לקרוא שרטוטים ואז יש סיכוי שתתקבל בתור אינטגרטור.

תמיר.

פורסם
אני עובד בתור אינטגרטור באחת מחברות הדפוס שDerish הזכיר.

שכר התחלתי של 5 ספרות ללא ניסיון אפשרי אבל רק עם שעות נוספות וימי שישי.

אצלנו לפחות, בן אדם שבא ללא ניסיון כנראה יתחיל במכאניקה בהרכבות (בתנאי שיש לו ידיים טובות) ואם יוכיח את עצמו יתקדם.

אם אתה הולך לראיונות, תדע איך להשתמש בפלוק, להשתמש בלוחץ מולקס וסופיות וכמובן לקרוא שרטוטים ואז יש סיכוי שתתקבל בתור אינטגרטור.

נתחיל מזה מה זה אינטגרטור :roll:

כל השאר זה קל.

פלוק זה יצרן אגב, שיש להם הרבה מכשירים שונים ומשונים...

מולקס? אני מכיר רק חיבור מולקס אחד, שיש במחשבים הישנים שיש לו 4 חוטים.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...