Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מציע ללמוד הנדסה בניין. שמעתי על מספר סטודנטים שבזמן החופש הלכו לעבוד אצל קבלן (קרעו את התחת) וקיבלו הרבה כסף בשביל המחיה במשך השנה.

אחרי 4 שנים יצאו עם תואר מהנדס. זה אחת ההנדסות שלא רק יושבים בתוך המשרד, אלא יוצאים לשטח מדברים עם אנשים. הבעיה בלימודים שמלמדים אותך איך ללמוד ולשנן, ובשביל זה צריך לשבת על הטוסיק כמה שנים טובות.

פורסם
נתחיל מזה מה זה אינטגרטור :roll:

כמו טכנאי הרכבות, אבל כזה שגם יודע לעשות קצת פבריקציה והתאמה במידה והמציאות לא תואמת את השרטוט. פחות עניין של כישורים (שאפשר לרכוש עם הזמן) ויותר של גישה.

פלוק זה יצרן אגב, שיש להם הרבה מכשירים שונים ומשונים...

לא צריך להיות קטנוני, 'פלוק' זה מונח גנרי לרב-מודד. סביר להניח שלא תידרש ליותר מהפונקציות הבסיסיות שלו, בשביל מדידות מדוייקות יותר יש חשמלאים בחברה.

מולקס? אני מכיר רק חיבור מולקס אחד, שיש במחשבים הישנים שיש לו 4 חוטים.

מספיק טוב, זה אותו רעיון בין אם מדובר במחבר של שני פינים או עשרים. העיקר לא לעבוד כמו מתקין מערכות סטריאו ישראלי מצוי, עם שני חוטים מלופפים אחד על השני ואיזולירבנד. אם אתה צריך לחבר משהו למשהו אחר - שים סופיות, תכין מחברים ותגרום לזה להיראות מקצועי.

פורסם
נתחיל מזה מה זה אינטגרטור :roll:

.

אינטגרטור זה מלשון המילה אינטגרציה - אתה בעצם מטמיע מערכת/מוצר כלשהוא אצל חברה כלשהיא(לדוגמא מוצר הדפסה כלשהוא אצל לקוח של החברה המסויימת - לדוגמא אם HP אינדיגו תטמיע מוצר שכזה בחברה פיננסת/מערכת עיתון או וואטאבר אתה תהיה זה שתלווה את התהליך הטכני אצל הלקוח בשלבי ההטמעה והתמיכה במוצר).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

~

תמהני אם אדוני עבד אי פעם באינדיגו או פשוט שלף הגדרה מהמילון.

נדירים המקרים בהם אינטגרטור של יצור/פיתוח (שזה נושא הדיון פה) יתבקש לסור אל הלקוח ולהשתתף בהתקנה. גם כשזה יקרה, מדובר יהיה באינטגרטור ותיק עם 4-5 שנות נסיון, לא מישהו שהתחיל לפני חודשיים, והוא רק יסייע במקרה הטוב, לא יוביל. התקנות מטופלות בעקרון ע"י מהנדסי שירות שזו עבודתם, או במוצרים יקרים במיוחד - ע"י מחלקת התקנות יעודית שזה כל מה שהיא עושה.

המצב שונה בתכלית בסטארט-אפים קטנים, ויתכן שגם בסמיקונדטורים או בתחום התוכנה, אבל בחברות כמו HP אף אחד לא ימהר לשלוח אינטגרטור להתקנה אצל לקוח. אין בזה שום צורך. הכישורים האלה נחוצים במפעל ולא בשטח, להוציא מוצרי בטא ושדרוגים מיוחדים. יש הרבה שלבים במחזור המכירה של ציוד קפיטלי שכוללים אנשים נפרדים לאפיון, יצור, התקנה, הדרכה, ורק אז מה שנקרא ramp-up כשהציוד כבר מותקן באתר הלקוח (כלומר לבלות שם תקופה ולהראות למפעילים כיצד להשתמש בו באופן אופטימלי). זה גם תפקיד נחמד שאפשר להתקדם אליו עם הזמן, והשכר שם גבוה משמעותית בהתאם לנסיון הנחוץ.

פורסם

קודם כל לא טענתי שאינטגרטור חייב פיזית לצאת ללקוח - אתה לא חייב פיזית לצאת ללקוח כדי להתמיע מוצר כלשהוא או לאפיין אותו אתה יכול לעשות את זה בחלק מהמקרים בכלא קיוביקלים ליד נהר ביוב בהודו, זה לא באמת משנה(גם מרחוק הוא יכול להכין ולהתמיע דרישות של לקוח על מוצר מסויים, בעולם המחשוב הוא גם יכול לבצע את כל ההתקנה).

לא עבדתי באנדיגו, אני גם לא מתעסק בעולמות ההפדסה הדיגיטליית(יש מצב שבאמת מדובר פה במושג שונה) - אני מכיר מהעולם שלי ומעולמות דומים של קולגות את המשמעות של המושג "אינטגרטור" - ובתור אחד כזה בעולם התוכן שלי(מתמיע מוצרי IT של חברת תוכנה אמריקאית גדולה אצל מגוון לקוחות בארץ ובעולם מטעם אחד מספקי תשתיות המחשוב הגדולים בישראל כבר יותר מ3 שנים) אני יודע מה זה אומר מבחינתי ומבחינת עולמות התוכן שלי(מחשוב).

אני מכיר שהמושג זהה גם בעולמות תוכן אחרים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נדיר מאוד ששולחים אינטגרנטור ללקוח, גם אם הוא ותיק.

לעיתים רחוקות שולחים אותנו, רק אם יש לחץ במחלקת שירות.

אגב, שאלה לDerish, ידוע לך כמה מרוויח אינטגרטור ייצור עם ניסיון של שנתיים בממוצע בשוק?

תמיר.

פורסם
כמו טכנאי הרכבות, אבל כזה שגם יודע לעשות קצת פבריקציה והתאמה במידה והמציאות לא תואמת את השרטוט. פחות עניין של כישורים (שאפשר לרכוש עם הזמן) ויותר של גישה.

לא צריך להיות קטנוני, 'פלוק' זה מונח גנרי לרב-מודד. סביר להניח שלא תידרש ליותר מהפונקציות הבסיסיות שלו, בשביל מדידות מדוייקות יותר יש חשמלאים בחברה.

מספיק טוב, זה אותו רעיון בין אם מדובר במחבר של שני פינים או עשרים. העיקר לא לעבוד כמו מתקין מערכות סטריאו ישראלי מצוי, עם שני חוטים מלופפים אחד על השני ואיזולירבנד. אם אתה צריך לחבר משהו למשהו אחר - שים סופיות, תכין מחברים ותגרום לזה להיראות מקצועי.

אוי ואבוי מי שיעשה לי חיבורים כאלה בין החוטים באוטו... בגלל זה הכל עושה לבד..

ושולף קילומטרים של חוטים עם חיבורים כאלה כמו שתיארת :)

אנשים שעושים את זה.. יש להם מדורה בגהנום ששמורה רק להם.

סהכ לא נשמע מסובך.

התאמות וזה. דיסק, מקדחה ולעבודה.

בנתיים מחפש מי יקח אותי ללמוד על מחרטה קונבנציונלית :(

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
ידוע לך כמה מרוויח אינטגרטור ייצור עם ניסיון של שנתיים בממוצע בשוק?

אני לא הכי מעודכן, אבל עד כמה שידוע לי במרכז הארץ 9-12 בחברה גדולה, 11-15 בסטארטאפ. במפעלים של קריית גת תוריד 20%.

פורסם

האינטגרצייה היחידה שאני מכיר מניסיוני היא הרכבה של מערכות רפואה גרעינית במפעלים כמו פיליפס ו-LG.

בגדול, ממה שהצלחתי לראות ולהבין (התפקיד שלי היה אחר, בחברה שנתנה להם שירות "בבית הלקוח"), מדובר על מכלולי "לגו". קו שמרכיב מכלול X, קו שמרכיב מכלול Y, וקו שמאחד את כלל המכלולים לידי מכונה מוגמרת.

במאמר מוסגר, הייתי מאד שמח לעבור הסבה מקצועית לאינטגרטור שכזה. עבודה בסבבה עם הידיים והשכל, תנאים של מפעל מסודר, יכולת וכישורים מתאימים יש, שרטוטים יודע לקרוא וגם לייצר (אני אוהב לבנות דברים, לפעמים צריך לתכנן על הנייר... אין מה לעשות), זיקה ואהבה לזה גם בהחלט נוכחת... פלוס אני כבר מגיע עם רישיון מלגזה מובנה :wink: יעיל באין ספור מצבים. וזה לא ספירות מלאי! טוב, אולי גם, בקטנה.

אחרי שכל זה נאמר- יש מקומות שבהם יספיק חוש טכני של תולעת משי, ויש מקומות שצריך בהם חוש מגובה בניסיון של עבודה בשטח בתנאים משתנים ועם אלתורים.

בוא ונגיד שאם אתה עושה התקנות ברכב לעצמך, אתה כנראה מהסוג המשובח יותר.:wink:

מהצד השני של המשוואה, אין לי נתונים כלל. האם יש בזה עתיד? לאן להתפתח? לגדול? לא ידוע לי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מהצד השני של המשוואה, אין לי נתונים כלל. האם יש בזה עתיד? לאן להתפתח? לגדול? לא ידוע לי.

אתה יכול להיות אינטגרטור של ברווזים ! להביא אוכל מהמחסן למקום המחייה של הברווזים ולהניח את האוכל בצלחת.

יש עתיד ? אתה כבר תגלה...:-P

איזה כייף לי :)

פורסם

במאמר מוסגר, הייתי מאד שמח לעבור הסבה מקצועית לאינטגרטור שכזה. עבודה בסבבה עם הידיים והשכל, תנאים של מפעל מסודר, יכולת וכישורים מתאימים יש, שרטוטים יודע לקרוא וגם לייצר (אני אוהב לבנות דברים, לפעמים צריך לתכנן על הנייר... אין מה לעשות), זיקה ואהבה לזה גם בהחלט נוכחת... פלוס אני כבר מגיע עם רישיון מלגזה מובנה :wink: יעיל באין ספור מצבים.

חבר הפורום michaelbe6 מפרסם פה מדי פעם משרות פנויות מהתחום הרפואי בג'נרל אלקטריק. למיטב זכרוני יש להם משרד גדול בטירת הכרמל, לא רחוק ממך. יתכן שהוא יוכל לקשר אותך גם למשרות בתחום הייצור/שירות/אינטגרציה שלהם. שווה בדיקה.

פורסם

אני רואה ועוקב אחרי המשרות הפנויות שהוא מעלה...:wink:

אבל אדבר איתו. אולי ייצא מזה משהו. תודה על המחשבה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...