Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי סיטרואן C5 2015 דגם Comfort. יש לי את סיטרואן C5 2007 PK ונראה שחלק מה"צעצועים" חסרים או שאני לא יודע להפעיל אותם.

1. מראה ימנית לא משנה כיוון למדרכה בשילוב להילוך אחורי

2. הרכב לא משמיע התראה כשיוצאים ממנו והאורות דולקים (במצב ידני, לא אוטומתי)

3. אורות הרכב כבים מיד בכיבוי הרכב, בדגם הישן האורות נשארים דולקים לפרק זמן שניתן לכוון

4. למערכת השמע אין אקולייזר? בדגם הקודם היה ניתן לשלוט ב-Bass וב-Treble

5. שליטה סימולטנית על מיזוג האוויר בצד ימין ושמאל. נראה שאני צריך לכוון את הטמפרטורה בכל צד בנפרד

תודה על כל טיפ

abcde

פורסם

1. לא מתכווננת יותר

2, 3. האורות נכבים בכיבוי מנוע, לדעתי ניתן לשינוי במחשב וההתראה תחזור

4. לדעתי יש לך, כפתור עם אייקון בצורת תווים שולט בהגדרות (במידה והמסך זה המקורי הקטן)

5. לא סימולטני יותר

ט.ל.ח

פורסם
שאני לא יודע להפעיל אותם.

פנה אל שירות הלקוחות של לובינסקי דרך המייל באתר שלהם, בצירוף צילום רשיון רכב ורשיון נהיגה\ת.ז. והם ישלחו לך ספר רכב. תמצא שם הרבה יותר מידע רלוונטי מאשר בפורום.

יום טוב גם לך

פורסם

2+3. זו הגירסה החדשה של ידית אורות/מגבים.

האורות היו דלוקים, כיבית את המנוע - האורות כבים. אין זמזם אורות. שזה הגיוני.

רוצה להשאיר אותם דלוקים - כשהמנוע כבוי, כבה אורות ותדליק שוב. אז הם ידלקו ויהיה זמזם.

פורסם

תודה על התגובות.

לגבי ספר הרכב, אני אקבל אותו מהטרייד שלהם.

הכפתור עם התווים מאפשר כיוון של הצליל ברכב בגרסה הישנה של הרכב, בחדשה יש פחות אפשרויות כיוון :(

לגבי האורות, כשנוסעים עם אורות דלוקים ידנית (גם ביום כפי שמתחייב בחודשי החורף), בזמן יציאה מהרכב האורות עדיין דולקים בלי התראה. ננסה במוסך לבדוק אם ניתן לשנות את ההתנהגות.

abcde

פורסם

אחרי כיבוי הם נשארים דלוקים לפרק זמן של חצי דקה-דקה

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

עברת מרמת גימור pk לקומפורט . יהיו חסרים דברים.

עברתי מ c4 pk ל 508 active. ויש כמה דברים שהיו ב c4 שחסרים ב 508

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...