Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריקה בסל"ד גבוה- יאריס 2000 1.0 MT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

275K,

מנוע 1.0 VVTi

הרכב אצלי כמעט 4 שנים (70 וקצת אלף ק"מ).

בזמן האחרון שריקה בסלד של 3.5 ומעלה, במאמץ, אפילו קל.

כלומר גם האצה ב עלייה מאוד מינורית בהילוך 2/3/4 כשהסל"ד גבוה יש שריקה.

אני מתלבט אם כיון שסתומים זה הפיתרון.

בספר רכב מצויין לעשות כל 90K.

אין נורות דולקות.

אין שינוי משמעותי בצריכת דלק/ שמן/ סחיבה.

רעיונות מאיפה להתחיל לבדוק?

מישהו מחזיק ספר טיפולי רכב לדגם הזה?

פורסם

יש לי בעיה דומה ברכב הונדה.

אני לא מאמין שזה קשור לתזמון שסתומים שכן הסימפטומים שם הם יותר נקישות משריקות.

מחיפוש שביצעתי בזמנו רוב הנושאים הצביעו על איטום לא טוב של צנרת היניקה.

תנסה לעבור לאט לאט על הצנרת לראות האם יש מצב שנוצר שם חור או רווח. זה הכיוון הראשוני שצריך להיות לדעתי.

אשמח אם תחזור לעדכן.

פורסם

צריך לשמוע מאיזה איזור מגיעה השריקה. ייתכן אחד המותחנים בלוי ברמה שהוא יצייץ בסיבובים מהירים יותר. כמו כן לבדוק צינורות וואקום ואויר שכולם במקום לא סדוקים או קרועים. לבדוק סעפת יניקה שהיא שלמה לחלוטין ותקינה.

פורסם (נערך)
צריך לשמוע מאיזה איזור מגיעה השריקה. ייתכן אחד המותחנים בלוי ברמה שהוא יצייץ בסיבובים מהירים יותר. כמו כן לבדוק צינורות וואקום ואויר שכולם במקום לא סדוקים או קרועים. לבדוק סעפת יניקה שהיא שלמה לחלוטין ותקינה.

בזמן האחרון יצא לי להחליף אטם מכסה שסתומים, אטם סעפת יניקה (כולל ניקוי יסודי שלה מכל כיון אפשרי שמצאתי, ותו"כ גם ניקוי מצערת יסודי כולל פירוק), איטום בעזרת RTV של החיבור בית בית פילטר אויר והמצערת. כל זה בוצע כמה חודשים לפני שהשריקה החלה.

אז לא נראה לי שזה מה ששינה לכאן או לכאן.

אבל הכיון של מותחן כלשהו נשמע מתאים, זאת נשמעת שריקה מתכתית יותר ופחות לחץ אויר.

על איזה מותחן היית מהמר? מה לבדוק ראשון ואיך לאבחן?

לא ניסיתי לבדוק בניוטרל ב 3.5K סל"ד.

עריכה אחרונה על ידי ners
  • תוכן חדש...