Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם הגיוני שצריכת דלק השתפרה בממוצע לאחר החלפת מצמדים בגיר DSG 7 ?

קודם לכן 13.8 היה הממוצע , לאחר החלפת מצמדים 15.1 .

המעקב שביצעתי הינו כפול, גם ברכב וגם בתכנת "נצר" וניהול הדלקנים .

המזגן כרגע עובד אצלי בדיוק כמו בחודשים יולי/אוגוסט (דם חם) .

או שזה פסיכולוגי נטו?

פורסם

אם הקלאצ' לא החליק לפני ההחלפה, לא הגיוני.

לדעתי שילוב של נהיגה עדינה יותר לאחר חוויית החלפת הקלאצ'ים (כן למרות שזה ליסינג), ונפילה של טמפרטורת הסביבה מה שמשפיע על עבודת המזגן (גם אם הוא דלוק קבוע)

יום טוב גם לך

פורסם

לא היה מחליק, כן הייתה קפיצה במעבר בין הילוכים.

יגאל,

דווקא הנסיעה הפכה קצת פחות עדינה רק כי יותר כיף לנהוג... בנוסף לזה הנסיעה הפכה לפקוקה יותר ( אשקלון) :(

פורסם

אשמח לדעת מה הסיבה (אשמח לפירוט מדויק מה הרגשת), מה המחיר וכמה ק"מ עברת להחלפת המצמדים. אני כרגע גם מנסה לאתר תקלה של "גמגום" בהחלפת הילוכים ואני חושש שאלו המצמדים. כל בעלי המקצוע שבדקו את הרכב שלי אמרו שהוא תקין לגמרי אבל אני מרגיש שיש תקלה.

2016 BMW M235i.

פורסם

אגב,

גם מצתים שעשו שלהם משפיעים באופן ישיר על העברת ההילוכים .

מה הרגשתי?

מנוע לא עובד לגמרי עגול בעת עמידה במקום .

קפיצה במעבר בין הילוכים, משמע מ2-3 ישנה ממש קפיצה .

רעידה בתחילת נסיעה .

וכמובן כל נסיעה בפקקים לוותה בחבטה בהורדת הילוך.

מחיר? לא יודע רכב באחריות של חברת הליסינג .

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?662122-חוות-דעת-על-מקצועיות-רכב-הנגב-מורשה-פולקסוואגן

פורסם
לא היה מחליק, כן הייתה קפיצה במעבר בין הילוכים.

יגאל,

דווקא הנסיעה הפכה קצת פחות עדינה רק כי יותר כיף לנהוג... בנוסף לזה הנסיעה הפכה לפקוקה יותר ( אשקלון) :(

אישית אצלי אני הבנתי עם הזמן שכל העסק הוא פסיכולוגי, אחרי טיפול כלשהוא בגיר אני אישית הרגשתי שיפור תמיד אבל בפועל גם נהגתי באופן יותר "מודע"(לא בהכרח פחות כייפית) אבל מודעת לנקודות חולשה של הגיר(לדוגמא, בפקקים או בנהיגה עירונית "למדתי" איך למנוע ממנו לקפוץ) - גם בDSG של האיביזה וגם בEDC ברנו.

אבל עדיין, גם אחרי הטיפול מרגישים קצת קפיצות של ההילוכים במקרים מסויימים - ב2 תיבות ההילוכים, באיביזה לדוגמא זה באמת 2-3 בעיר ברנו זה יותר 1-2 ולמדתי שזה ההתנהגות הסטנדרטית של הגיר ואין הרבה מה לעשות איתה - גם אצלך מתישהוא הקפיצות יחזרו חרף החלפת המצמדים, וכבר לא בא לי לפנות לנציג של הליסינג שיקח את הרכב ל4-5 ימים ויביא לי רכב חלופי בן 5 עם 110 אלף קילומטר מסריח מסיגריות,בלי דיבורית ובלי בקרת שיוט.

לומדים לחיות עם זה, מקווה שלא אחווה תקלות שונות במוח גיר או מצמדים(בגלל הדיבור הרב על זה פה זה מלחיץ, בטח שהגעתי ל41 אלף בקליאו - הנסועה שמדברים שבה זה מתחיל לקרות וקצת אחרי שזה קרה לחבר צוות אחר ב39 אלף).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם הגולף הייתה אצלי יד ראשונה לא הייתי עובר החלפת מצמדים זה בטוח .

כבר ב15,000 הוחלפו לה מצמדים .

גם הגיר הוא בדיוק על גבול המגבלת מומנט 25.5 .

מקווה לטוב ;)

• תוכן חדש...