Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישת מאזדה 3 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני רוצה בבקשה לקבל ממכם חוות דעת עבור רכב מסוג מאזדה 3 2014, דגם קומפורט, מנוע 1.5 ליטר.

הקנייה מתבצעת מאוטו סנטר, כאשר הרכב הוא יד פרטית.

נתוני הרכב:

יד ראשונה פרטית, 74,000 קילומטר, מטופל יחסית בזמן (חסר תיעוד לטיפול אחד של ה45K, אך הרכב במצב טוב של טיפולים לאחר בדיקה של מוסך).

העסקה היא טרייד אין, כאשר הרכב שלי הוא גם מאזדה 3 2010 קומפורט, 122 אלף קילומטר, יד 2 פרטית, ואני מוסיף על הרכב שלהם עוד סביבות ה43 אלף שקלים.

מצרף לכם גם את טופס הבדיקה שביצעתי לרכב על ידי, במכון אהרון בפתח תקווה.

אציין כי אני מקבל מאוטו סנטר שנתיים אחריות, (שנה ראשונה 10 מכלולים, ושנה שנייה מנוע וגיר) ותיקון של כל הליקויים שנמצאו בבדיקה, כמו מצבר חדש, שובר ל4 צמיגים חדשים, החלפת משולשים, כיוון פרונט, תושבות מנוע, בלמים כולל נוזל, מצלמת דרך, ושובר טיפול עתידי לטיפול במוסכי הרץ שלהם.

מן הסתם כל העבודה תיקון הליקויים, והחלפת החלקים מתבצעים במוסך שלהם.

אשמח לשמוע חוות דעת על העסקה, והבדיקה

פורסם

פות"ש, איפה הבדיקה?

מכיוון שהמחירון של מר לוי לא חינמי, יעזור אם תעלה מחיר מחירון לרכבים.

ואיתמר, שים לב האיש מחפש רכב פרטי דגם מפואר (קומפורט), מה שאתה העליתה זה מליסינג ודגם אקטיב הפשוט, מיותר לציין שאין שאין מה להשוות.

פורסם
פות"ש, איפה הבדיקה?

מכיוון שהמחירון של מר לוי לא חינמי, יעזור אם תעלה מחיר מחירון לרכבים.

ואיתמר, שים לב האיש מחפש רכב פרטי דגם מפואר (קומפורט), מה שאתה העליתה זה מליסינג ודגם אקטיב הפשוט, מיותר לציין שאין שאין מה להשוות.

מחיר מחירון לרכב שלי משוקלל: 34000

מחיר מחירון משוקלל למאזדה החדשה: 72000

אני נותן מספרים בערך, ולא על השקל.

פורסם

אז הורידו לך 15% ממחיר הרכב שלך, לגטימי,

זו הצעת טרייד אין טובה לדעתי.

בכל זאת הייתי מתעקש להבין מה קרה בטיפול 45K.

פורסם
אז הורידו לך 15% ממחיר הרכב שלך, לגטימי,

זו הצעת טרייד אין טובה לדעתי.

בכל זאת הייתי מתעקש להבין מה קרה בטיפול 45K.

דעתך על הבדיקה?

פורסם

הבדיקה נראת לי כמו בדיקת רכב ליסינג שנטחן בלי רחמים.

האוטו בסה"כ עם 74K ק"מ ועם יותר מיד בלאי גבוהה מאוד, נראה שהרכב טופל בהזנחה יתרה,

אני הייתי מחפש רכב אחר,

אח שלי בדיוק לפני כחודש פלוס קנה מאזדה 3 2014 גם קומפורט, וזאת הבדיקה שעשה לשם השוואה:

TEST.PNG

פורסם

הצעה נוראית מאזדה 3 2014 יוצאת ליסינג נמכרת בסביבות 55 עד 60 אלף שח.

תמכןר את הרכב שלך ב30 אלף שח. והרי לך ההפרש אם תבוא עם מזומן.

אתמול נסעתי ברכב, וראיתי מאזדה 3 למכירה חדשה לגמרי.

צילמתי לחבר, המחיר גבוהה לן מדי אבל אם אתה מתכנח להוסיף כזה נפרש תמכור בשוק הפרטי ותקח את זאת

מצרף לך תמונה, גילוי נאות אין לי שום קשר למןכר לא מכיר ולא יודע.

יכול רק להגיד שהרכב נצפה בכרמיאל.IMG-20181025-WA0065.jpeg

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם

אם יש משהו שלמדתי על בשרי הוא לעןלם לא לרכוש רכב יצא ליסינג תקשיב לשיר וגם תבין כמה הוא נכון

, ועכשיו ברצינות מציע לשקול עיסקת ליסינג פרטי , או קניית רכב חדש אין מחיר לשקט הנפשי .
  • תוכן חדש...