Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

לאחר סביב ה-6 שנים של עמידה במקום פחות או יותר, אני מבין שמהתואר בביולוגיה שעשיתי לא תבוא הישועה.

אז פוזל לדברים אחרים.

אני באופן אישי מכיר רק הנדסאי אלקטרוניקה אחד, שבגדול גם קוף מאולף יכול לעשות את מה שהוא עושה.

מעניין אותי לדעת, האם מישהו מכיר הנדסאי מהשנים האחרונות(לא מישהו מלפני 20 שנה) שלפחות הייתה לו אפשרות להתמקצע, ללמוד, ולהתפתח בתחום שלו ברמת הידע?

תודה לעונים

פורסם

הנדסאים שאני מכיר, עובדים לרוב ב-QA חומרה/תוכנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי המון חברים הנדסאים (אלקטרוניקה) שעובדים בעבודות נחמדות- אינטגרציה ברפאל, אנשי IT, מבקרי איכות.

משכורות לכן ולכן, יש חבר'ה של 7-8 נטו ויש כאלה שעוברים את ה11 בכיף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בחברות כמו hp אינדיגו מגייסים באופן תדיר הנדסאי אלקטרוניקה לתפקידי אינטגרטור בקו ההרכבות

יש עוד חברות כמו אפלייד, אינטל, סטארטסיס, לנדא וכו

Sent from my iPhone using Tapatalk

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
בחברות כמו hp אינדיגו מגייסים באופן תדיר הנדסאי אלקטרוניקה לתפקידי אינטגרטור בקו ההרכבות

יש עוד חברות כמו אפלייד, אינטל, סטארטסיס, לנדא וכו

האמת שזה מסלול קלאסי למקצועות השירות הטכני, הפיתוח, השיווק והמכירות במספר תאגידים בינלאומיים שפועלים בארץ. לא צריך אפילו להיות הנדסאי בשביל זה (אבל לא מזיק).

פורסם
שבגדול גם קוף מאולף יכול לעשות את מה שהוא עושה.

תגיד תודה שאתה לא בתחום המחסנים. שם, קופים באמת יכולים לעשות את כל העבודה, כולל הניהול, ולמעשה לקופים יש ייתרון אחד בולט על בני האדם- יותר קל להם לספור עד 20 כי הם לא לובשים נעליים. :?

מצטער, אבל אין לי תשובה למה ששאלת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
האמת שזה מסלול קלאסי למקצועות השירות הטכני, הפיתוח, השיווק והמכירות במספר תאגידים בינלאומיים שפועלים בארץ. לא צריך אפילו להיות הנדסאי בשביל זה (אבל לא מזיק).

השאלה איך מגישים מועמדות לHP אינדיגו?

ראיתי רק ג'ובנט ולא היה להם משרה בכלל בשירות טכני/מכירות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

שמח שהעלית את השאלה הזו.

לא זכור לי שנתקלתי במודעות דרושים, לא רק עבור HP אלא גם עוד מקומות- פיליפס, GE, סנמינה ועוד ועוד מקומות שהם יחסית היי-טק. אולי לא בקטגורייה שלי, תגידו.

אבל לא, גם לא במשרות טכניות כמו אינטגרצייה למשל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
השאלה איך מגישים מועמדות לHP אינדיגו?

ראיתי רק ג'ובנט ולא היה להם משרה בכלל בשירות טכני/מכירות.

נסה באתר שלהם

עדיף

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

~

כמו ששביט כתב, עקוב אחרי האתר שלהם:

https://h30631.www3.hp.com/location/israel-jobs/3544/294640/2

או דרך לינקדאין, למתקדמים... HP ספציפית לא חזקים בגיוס, ולמצוא עובדים זה בעיה היסטורית בשבילם. בד"כ הם פונים לכל מיני מנפאוור וכד', שם סיגי שולפת קו"ח רנדומליים מהמאגר, והתוצאה בהתאם. מיקור החוץ הזה הוא מדיניות אמריקאית מטומטמת שגורמת הרבה בעיות לסניפים שלהם בישראל.

פורסם

כאחד שלמד הנדסאי אלקטרוניקה ועובד היום אבל לא ממש בתחום, אני יכול לומר בביטחון מלא שצריך לבטל את התעודה הזו שלא נותנת שום דבר. בזבוז זמן.

באקדמיה מקבלים על השנתיים-שלוש שאתה קורע את עצמך אולי 24 נקודות מתוך 160-170 שצריך לתואר מהנדס. עדיף להשקיע וללמוד מהנדס.

פורסם
~

כמו ששביט כתב, עקוב אחרי האתר שלהם:

https://h30631.www3.hp.com/location/israel-jobs/3544/294640/2

או דרך לינקדאין, למתקדמים... HP ספציפית לא חזקים בגיוס, ולמצוא עובדים זה בעיה היסטורית בשבילם. בד"כ הם פונים לכל מיני מנפאוור וכד', שם סיגי שולפת קו"ח רנדומליים מהמאגר, והתוצאה בהתאם. מיקור החוץ הזה הוא מדיניות אמריקאית מטומטמת שגורמת הרבה בעיות לסניפים שלהם בישראל.

אכן כן רוב המשרות האלו נתקלתי דרך כ"א מנפאוור וכדומה

לא ישירות באתר החברה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
כאחד שלמד הנדסאי אלקטרוניקה ועובד היום אבל לא ממש בתחום, אני יכול לומר בביטחון מלא שצריך לבטל את התעודה הזו שלא נותנת שום דבר. בזבוז זמן.

באקדמיה מקבלים על השנתיים-שלוש שאתה קורע את עצמך אולי 24 נקודות מתוך 160-170 שצריך לתואר מהנדס. עדיף להשקיע וללמוד מהנדס.

למה אתה לא עובד בתחום אם אפשר לשאול?

פורסם

היי

אצלינו בקונטרופ חברת בת של רפאל בהוד השרון מחפשים מדי פעם

כרגע הצצתי וראיתי שיש משרות

https://www.controp.com/category/career-opportunities/

במידה ואתה עונה על הדרישות - תגיש דרך המייל באתר

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...