Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף צמיגים למאזדה 6 שלי.

בגלל שאני מאמין שהצמיגים זה הדבר הכי חשוב

אני רוצה המלצה לצמיג מחברה טובה בעל ערכים מצויים

איזה צמיג לקחת?

פורסם

מקורי? הרכב שלו מ-2006 לפי הודעות קודמות.

מי יודע מה היה, אם הדגם עוד קיים ואם הוא נותן מענה לצרכים העכשוויים או בכלל.

כדי להתייחס באופן רציני לשאלה המקורית, אנא ציין מידה מלאה.

אם במקרה נרשם ברשיון הרכב (או מופיע במדבקה ברכב) גם קוד מהירות ועומס, ציין גם אותם.

ציין גם תקציב, דרישות ולא יזיק לציין מה דגם הצמיגים המדויק כיום והאם בסה"כ מרוצה מהם.

אחרת, פתח כל שרשור שעוסק בצמיגים ותמצא המלצות כלליות, לדגמי צמיגים שונים, שנכונות עבור 90% מהנהגים.

פורסם

בכללי - אל תתפתה לצמיגי פרפורמנס - הם יקרים ואתה לא תחמם אותם מספיק בכדי להביא אותם למצב עבודה נכון ותקין שלהם בנהיגה מנהלתית.

תחפש צמיגי קיץ או ALL SEASON ממותג טוב בטווח מחירי ביניים

אם זה מותגי פרימיום כמו מישלן או גוד ייר וכך הלאה - אנרג'י סייבר או פרימסי יהיו פשוט נהדרים כך גם גודייר אפישנט גריפ ואפישנט גריפ פרפורמנס. לא צריך לעוף על הפיילוט ספורט ישר.

טויו נאנו אנרג'י - נהדרים למחירם.

פאלקון סדרה 914

וכך הלאה לא חסרים צמיגים טובים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין סיבה ממשית או כלשהי לרכוש צמיגי All Season בארץ.

צמיגי קיץ יתפקדו בצורה הרבה יותר מוצלחת במסגרת הטמפרטורה הממוצעת בארץ, גם על כביש רטוב.

פורסם
הגיע הזמן להחליף צמיגים למאזדה 6 שלי.

בגלל שאני מאמין שהצמיגים זה הדבר הכי חשוב

אני רוצה המלצה לצמיג מחברה טובה בעל ערכים מצויים

איזה צמיג לקחת?

טעות שלי, המידה שלי היא

205/55R16.

לגבי התקציב תקציב פשוט לחברות טובות 2000 שקל ל4 אני מניח.

פורסם

אני בדיוק עם אותו רכב כמו שלך - מאזדה 6 דור ראשון ונועל גודייר אפישנט גריפ פרפומנס.

צמיג מעולה! רכשתי בכ-300 ש"ח לצמיג בגלגלי המגן.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
אני בדיוק עם אותו רכב כמו שלך - מאזדה 6 דור ראשון ונועל גודייר אפישנט גריפ פרפומנס.

צמיג מעולה! רכשתי בכ-300 ש"ח לצמיג בגלגלי המגן.

אתמול התקנתי בגלגלי המגן גודייר אפישנט גריפ פרפומנס (מידה אחרת) - ארץ ייצור גרמניה, שבוע 20

הכי זולים בארץ במידה שלי ומסתבר שעובדים גם בלילה, רק תתקשר קודם לוודא...

• תוכן חדש...