Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הקרוז 2011 הנאמנה שלי, מצריכה שיפוץ גיר,

ואני מעדיף לקנות רכב חדש במקום להשקיע 6,000 בתיקון התקלה.

אשמח לקבל הצעות לגבי רכב משפחתי אמין, וחסכוני בדלק עד 45K.

כרגע מצאתי ביד 2 שברולט קרוז טורבו 2014 LT יד ראשונה עם 45 קילומטרז'.

האם לפי דעתכם כדאי ללכת שוב על שברולט? או שכדאי לחפש רכבים אחרים?

בתודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

אתה יכול להריץ חיפוש בפורום, רבות דובר בדגם זה. מקריאותיי כאן בפורום ולא מניסיון אישי עולה שהדגם 1.4 טורבו מומלץ כל עוד קיימת היסטורית טיפולים מסודרת ולפי הוראות יצרן כי הטורבו רגיש להזנחה, כמו כן השוק של הקרוז חלש.

מקווה שבעלי הרכב בפורום יוכלו לעזור לך יותר, אופציות אמינות נוספות הן המשפחטומטיות הרגילות בתקציב הנ"ל כמו קורולה, i30, סיוויק וכו'.

אופציה אמינה וחסכונית יכולה להיות טויוטה פריוס.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

ישנם מכוני שיפוץ גיר שישפצו את הגיר הזה בפחות מ 6,000 ש"ח.

הרכב שלך בשוק נסחר בין 10-15,000 ש"ח,איך בדיוק תמכור רכב עם גיר דפוק וכמה אתה חושב שישלמו לך עליו ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שלום,

הקרוז 2011 הנאמנה שלי, מצריכה שיפוץ גיר,

ואני מעדיף לקנות רכב חדש במקום להשקיע 6,000 בתיקון התקלה.

אשמח לקבל הצעות לגבי רכב משפחתי אמין, וחסכוני בדלק עד 45K.

כרגע מצאתי ביד 2 שברולט קרוז טורבו 2014 LT יד ראשונה עם 45 קילומטרז'.

האם לפי דעתכם כדאי ללכת שוב על שברולט? או שכדאי לחפש רכבים אחרים?

בתודה רבה לכל העוזרים.

למרות שהרכב שלך ישן - ממליץ להכנס למוסך מורשה יבואן. היבואן עדיין משתתף בשיפוץ הגירים הללו. אם הקילומטראז' של הרכב אינו גבוה. שיפוץ עם השתתפות פחות מ-2000 ₪

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תישאר עם קרוז, תקח דגם חדש יותר, גם אני עם הקרוז ואחרי שהרבה קטלו את הרכב אני יכול להגיד שאחרי כמעט 3 שנים, עם קרוז 2012 זה אכן רכב אמין ומומלץ אגב על כמה עומד הקילומטראז שהלך לך הגיר?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
תישאר עם קרוז, תקח דגם חדש יותר, גם אני עם הקרוז ואחרי שהרבה קטלו את הרכב אני יכול להגיד שאחרי כמעט 3 שנים, עם קרוז 2012 זה אכן רכב אמין ומומלץ אגב על כמה עומד הקילומטראז שהלך לך הגיר?

איזה דגם הקרוז?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

דווקא הבנתי שהרכב עגלה, לא אמין ובולע דלק

לדעתי תשקיע בשיפוץ או תעיף את הרכב בחלקים, למכור עם תקלה זה סופר קשה במיוחד קרוז 1.6 ישנה.

לשאלתך אם להישאר עם קרוז - יש מנוע 1.8 גם רכב טוב בלי טורבו אמין וסבבה, 1.4 זריז יותר.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

לדעתי תשקיע בשיפוץ או תעיף את הרכב בחלקים, למכור עם תקלה זה סופר קשה במיוחד קרוז 1.6 ישנה.

לשאלתך אם להישאר עם קרוז - יש מנוע 1.8 גם רכב טוב בלי טורבו אמין וסבבה, 1.4 זריז יותר.

שמע לא אמין? לא נתקלתי כמובן מטופל ושמור, צריכת דלק סבירה למנוע 1.6 עושה 1:10, לא סוחב? סחיבה סבירה ביותר

פורסם

אם אצלך מחמאה זה סחיבה סבירה ביותר אז הרכב עגלה, נסעתי עליו.. ויש לי הרבה למה להשוות, יש בחוץ מנועי 1.8 או הטורבו שעדיפים עליו בהרבה.

Xpeng P7 LR - For me

פורסם

אם אצלך מחמאה זה סחיבה סבירה ביותר אז הרכב עגלה, נסעתי עליו.. ויש לי הרבה למה להשוות, יש בחוץ מנועי 1.8 או הטורבו שעדיפים עליו בהרבה.

הכסף של אחרים "זול" לך.

"הבנת" שהרכב לא אמין עגלה ובולע דלק... על סמך מה הבנת? אמנם לא מדובר ברכב חסכוני או ספורטיבי, אבל מדובר בחבילה סבירה בהחלט שבמחיר שהיא נמכרת אין לה מתחרים של ממש.

אמינות? מי שלא אמין במקרה זה - זה כנראה לא הרכב, וד"ל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עוד פעם נכון הרכב לא מכונית מרוץ, אבל את העבודה הוא עושה

פורסם

ברור שעושה,

היה לחבר טוב שלי רכב כזה מחברת חשמל בליסינג והוא קילל אותו בלי סוף, בעיות חשמל, בעיות בגיר

צביט - נהגתי על הרכב, לטעמי (סובייקטיבי לחלוטין) נוסע חלש...

בולע דלק זו הגדרה שאותו חבר נתן לרכב.

אם לאחרים זה מספיק - שיבושם להם, אני עם 45 אש"ח מעדיף מנוע גדול יותר.

Xpeng P7 LR - For me

פורסם
ברור שעושה,

היה לחבר טוב שלי רכב כזה מחברת חשמל בליסינג והוא קילל אותו בלי סוף, בעיות חשמל, בעיות בגיר

צביט - נהגתי על הרכב, לטעמי (סובייקטיבי לחלוטין) נוסע חלש...

בולע דלק זו הגדרה שאותו חבר נתן לרכב.

אם לאחרים זה מספיק - שיבושם להם, אני עם 45 אש"ח מעדיף מנוע גדול יותר.

ארחובות אילת וחזור על מיכל 1 אם זה בולע דלק לבריאות,אחזקה סבירה, צריך לדעת לשמור נכון על הרכב ולא להשתולל איתו,הוא מגיע למהירויות יפות מאד, נכון הוא כבד אבל עושה את העבודה

פורסם

נוהג על קרוזים 1.4 טורבו מהעבודה, אוטו חזק, יושב מצוינת על הכביש, שקט מאד (אין רעשי רוח ורעש חיצוני) בקיצור איטום מעולה.

2015 נסחרות סביב התקציב שלך, אבל מה? נושא מערכת הקירור רגיש, שים לב לנזילות מהצינורות או מהמיכל עיבוי, יצא לי לתפוס נזילות על חם ומיד שלחתי למוסך, לא משחקים עם זה.

כנ''ל לאופל אסטרה ברלינה 1.4 טורבו.

• תוכן חדש...