Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט באיזור תעשיה כפר סבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לטסט לרכב.

למי שמכיר את מכון הרישוי באזור התעשיה כפר סבא,

אם אני מגיע ביום חול באמצע שבוע בשעה 8:30, כמה זמן אמור לקחת?

בהנחה שאין רג'קטים וכו'.

• אחראי פורום
פורסם

באתי לשם פעם בשישי על הבוקר ולקח 25-30 דקות בערך

וזה כלל החלפת נורה מאחורה, הכנת לוחיות רישוי אספנות ועיכוב מכל המתלהבים שלא ראו אלפא סוד 30 שנה :)

לרכב מודרני באמצע השבוע בטח ייקח פחות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

העברתי שם טסט לקליו שלי לפני 3 חודשים- הגעתי באמצע השבוע (יום ד'), בערך ב-10:00-11:00 וסיימתי, ללא ריג'קטים, תוך 40 דקות (מיהרתי לטיסת צהריים ללונדון).

למיטב ידיעתי, המכון עבר לבעלות חדשה לפני שנה- שנתיים והדבר ניכר בשירות; פותחים עמדה נוספת בשעות העומס (בדיוק קרה לי), לא מתעכבים על שטויות.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אם אתה מתכוון לטסט בשרון, עשיתי שם טסט פעמיים, ופעמיים הכשילו את הרכב על דברים* שעברו בלי שום בעיה במכון אחר בשנה לפני. אז עם כל הכבוד לתגובות של שני החברים מעלי, הייתי מציע לך לחפש מכון אחר. ולו בשביל השקט הנפשי.

*למען הסר ספק, מדובר בדברים לא בטיחותיים שלא מתבלים. לא רוצה להיכנס לפרטים מעבר לזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מדובר במכון אובר-קפדן. מאחר ולידיעתי הוא היחיד בכפר סבא מציע לנסוע לרעננה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...