Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התחילו כבר לטפטף פרסומות של מבצעי סוף שנה בצ'מפיונס מוטורס (72 שעות של מחירים טובים), רציתי לדעת מה גובה ההנחות בערך? מה היה בשנים קודמות? כמה אתם מעריכים סיאט איביזה תעלה?

תודה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום

התחילו כבר לטפטף פרסומות של מבצעי סוף שנה בצ'מפיונס מוטורס (72 שעות של מחירים טובים), רציתי לדעת מה גובה ההנחות בערך? מה היה בשנים קודמות? כמה אתם מעריכים סיאט איביזה תעלה?

תודה

בס"ד

סידרו את הגיר?

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

ברור, הם כל שנה מצהירים שכל הבעיות נפתרו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מבצעי סוף שנה בצ'מפיונס מוטורס

צ'מפיונס ליג. צ'מפיון מוטורס.

לגבי ההנחות - בד"כ מדובר בתוספת אבזור ללא תוספת תשלום או הנחה של כמה אלפים בודדים על הדגמים הבסיסיים.

פורסם
בס"ד

סידרו את הגיר?

מצד אחד יש כאלה שמדברים על בעיות בגיר, מצד שני יש כאלה שאומרים שאין שום בעיה וזה תלוי בנהג ובסוג הנהיגה.

לאיזה מהם להאמין?

וגם אם יש בעיה- יש לי 3 שנים אחריות, זה לא אמור להרגיע אותי?

פורסם

כל יומיים נפתח פה שרשור שמתייחס לגירים האלה. אמינים הם לא.

3 שנים אחריות זה נחמד ואני הייתי מאוד רגוע ביום שבת אחד כשהגיר מת בתוך חניון והייתי תקוע (חודש אחרי בעיה עם הטורבו שגם השביתה את הרכב ביום שבת).

הייתי גם רגוע ביום ראשון כשסיפרו לי במוסך המרכזי שאין להם מכטרוניקה מתאימה במחסן והם צריכים להזמין מחו"ל.

הייתי גם רגוע אחרי שבוע וחצי, כשהתקשרתי לשאול מה קורה עם האוטו שלי ואמרו לי שהחלפים עדיין לא נשלחו מגרמניה כי הם מאחדים משלוחים.

הייתי גם מאוד רגוע בזמן שהסברתי לאיש השירות במוסך שאני לא מתעלל בקליפסים של מאפרות והוא נשבר משום שהוא עשוי גרוע והם צריכים להחליף אותו באחריות (בסוף עשו לי "טובה").

בעיקר הייתי רגוע כשקיבלתי את הרכב בחזרה תוך ידיעה שהמחליפה שלה, שהזמנתי כמה ימים קודם, צריכה להמסר לי בקרוב.

אני יכול להבין איך אנשים לוקחים את המכוניות האלה בליסינג אבל לא מסוגל להבין למה שמישהו יעשה את זה לעצמו מכספו שלו.

פורסם

תראה, יש כאלו שרוכשים דווקא רכבים ידניים מהם, וזה למרות שכל המנועים שלהם כבר מגיעים עם טורבו שגם כן יכול לעשות בעיות. לגבי גירי ה- DSG זה פשוט מחוסר ידיעה ושיווק חזק מאוד בפייסבוק, באינטרנט, ובכל מקום אפשרי (וגם כי יש להם רכבים שנראים טוב וקורצים לקהלים מאוד מסויימים - צעירים מכל מיני סוגים).

פורסם

להבנתי זה תלוי במלאי הקיים.

לפני כשנה בימי מכירות, עבור הטיגואן, שעוד היה מלאי קטן היתה הנחה של עד 2,500 ש"ח.

על האטקה שלא היתה במלאי, לא היתה הנחה כלל.

את שנת האחריות השלישית אתה רוכש.

מאחר ושאלת לגבי האביזה, אזי עשה חיפוש ברשת את שילוב האותיות/מספרים dq200 ותחליט בעצמך.

בדיוק הבוקר באחד הצמתים באשדוד היה שלט, מרובע מסתובב כזה, עם פרסום של איזה מוסך והיה כתוב 'התמחות ב-dsg' :lol:.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

הגיר הזה אמין ברגע שמפסיקים להתייחס אליו כאל גיר אוטומטי.

להחליף קלאץ' זה הגיוני בגיר ידני,ובנהיגה נכונה הוא יכול להחזיק גם 100-120 אלף ואפשר לגמור אותו גם תוך 30 אלף ק"מ.

הכל תלוי סגנון נסיעה.

אם אתה עומד בפקק בעליה כל בוקר הגיר הזה פחות מתאים והבלאי יהיה גבוה.

אם אתה נוסע בכבישים מהירים הוא יעשה עבודה מעולה לאורך זמן רב.

בהתחלה היו בעיות רבות,עכשו פחות והן נפתרות על ידי היבואן.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...