Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט שירוקו 2015 *מתעדכן*

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם התקציב של מה שהוא שילם על הג'נטים והצמיגים הללו, הוא אולי אולי יוכל לקנות ג'נט וצמיג 15' של חברות טובות.

אני חושב, שאם הבן אדם לא נוסע על רכב עתיר מומנט או לא מצצע נהיגת מסלול פעם בשבוע, זה לא כזה נורא לנסוע על ג'נט רפליקה.

אני חושב שהמקרה החמור זה שמוכרים זיוף כמקורי.

לגבי הצמיגים מסכים עם כל מילה.

יש פה שילוב של שלושה גורמים: צמיג זול במיוחד, ג׳אנט זול במיוחד וחוסר התאמה במידות של שניהם. כל אחד מהם בנפרד זו בעיה בטיחותית, דווקא בגלל שמדובר על נהג לא מיומן שמקרה של איבוד אחיזה גם סביר להניח יאבד שליטה.

בנוסף לזה הוא גם רוצה להוסיף כוח. לדעתי שילוב קטלני (ולא במובן החיובי).

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מסכים איתך שהנתונים הללו הם בעייה בטיחותית. הצמיגים אולי לא אוחזים כמו הצמיגים האיכותיים, הג'נטים אולי לא חזקים ויכלים לספוג מכות כמו הג'נטים המקוריים. אבל עדיין, לא חושב שמדובר באיזה מפגע בטיחותי שחייבים להוכיר מהחברה שלנו.

אצלנו בצפון לפחות, מאז שהתחילה כל בועת המימונים, רואים כמות גדולה מאוד של רכבים עם הסטייל הזה... במיוחד לאונים ואיביזות למינהן. למרות שאני מסכים איתך 100% שזה דבר טיפשי להתשגיע על משהו שרק נראה מרשים אבל חסר יכלת (בדיוק כמו תחתון שמחוברת אליו גרב למראה חבילה מרשימה...) חייבים להכיר בזה שיש כמות אנשים לא מבוטלת שרק נראות מעניינת אותה.

פורסם

צמיג סיני זול? על זה אין ויכוח למרות ש-90% מרכבי הליסינג בארץ נוסעים על צמיגים סיניים זולים.

ג'אנט זול? לא יודע, כולה ג'אנט סיני שגם פה - רוב הג'אנטים אפטר מרקט הנמכרים בארץ הם סיניים כך שאין פה משהו חריג.

ג'אנט רחב מדי? גם זה לא בטוח, לכל צמיג יש טולרנס מסויים ברוחב הג'אנט עליו הוא מותקן.

צמיג במידה 225/40R18 יכול להיות מותקן על ג'אנט בטווח של "7.5 עד "9 כאשר האופטימלי הוא "8.

שורה תחתונה, אין פה משהו חריג לכבישי ישראל ונהגים צעירים (ונלהבים) על רכבים ראשונים.

עריכה:

Taipan הקדים אותי.

פורסם
לא מסכים איתך שהנתונים הללו הם בעייה בטיחותית. הצמיגים אולי לא אוחזים כמו הצמיגים האיכותיים, הג'נטים אולי לא חזקים ויכלים לספוג מכות כמו הג'נטים המקוריים. אבל עדיין, לא חושב שמדובר באיזה מפגע בטיחותי שחייבים להוכיר מהחברה שלנו.

אצלנו בצפון לפחות, מאז שהתחילה כל בועת המימונים, רואים כמות גדולה מאוד של רכבים עם הסטייל הזה... במיוחד לאונים ואיביזות למינהן. למרות שאני מסכים איתך 100% שזה דבר טיפשי להתשגיע על משהו שרק נראה מרשים אבל חסר יכלת (בדיוק כמו תחתון שמחוברת אליו גרב למראה חבילה מרשימה...) חייבים להכיר בזה שיש כמות אנשים לא מבוטלת שרק נראות מעניינת אותה.

לא בעיה בטיחותית ביום יום, אבל ברגע שיש מצב קיצון (בור בכביש, שלולית מים, בלימת חירום, כניסה מהירה מדי לפניה) אתה מבין שהיה עדיף להשקיע עוד 1,000 - 2,000 שקל מאשר לגמור עם רכב ונהג טוטאלוס.

בלי שום קשר, עבדו עליו בעניים בלי שום בושה ואני לא מדבר רק על עקיצה של כסף (ניחא). מכרו לו אביזרי בטיחות באיכות פח שמתחזים למותגי יוקרה איכותיים. אח"כ הבן אדם ירגיש סופרמן על הכביש בגלל הביטחון שהמוכר סיפק לו ויגמור בתוך קיר.

פורסם (נערך)

לא צריך להגזים מיליון רכבים נוסעים עם ג'אנטים סיניים וצמיגים סיניים

גם אצלי במשפחה 3 רכבים היו עם ג'אנט סיני ללא שום בעיה

לגבי הצמיגים לא הייתי רוכש סיניים אבל במידות האלה הבדלי המחירים הם עצומים

במידה 245/45R18 PRIMACY 3 שמותקן על אחד הרכבים מחירו לצמיג נע בסביביות 1000 ש''ח(החירים ביד 2 צמיגים לא קשורים למציאות למי שהתקשרנו הצמיג לא במלאי ומציעים צמיגים אחרים)

לדעתי האישית לא שווה את הכסף שלו נשחק ממש מהר

לפי מה שהבנתי ג'אנטים חייבים לכלול איזשהו תקן כדי שיכסנו לארץ

במצבי קיצון אני מאמין שמה שיכשל זה הנהג הרבה לפני הצמיגים או הג'אנטים

עריכה אחרונה על ידי vic1234
פורסם
לדעתי האישית לא שווה את הכסף שלו נשחק ממש מהר

אתה לא באמת אמרת את זה כרגע, נכון? זה שצמיגים סיניים עשויים מפלסטיק ומחזיקים עשר שנים בלי להישחק לא אומר עליהם שום דבר טוב. רוצה צמיגים לכל החיים? שים גלגלי עץ. הכי טוב, לא נשחק בכלל.

מה גם שהצמיגים שייעצו לו פה מחזיקים בכיף שנתיים שלוש, ואם לא נוהגים חזק אז גם יותר. מעבר לזמן הזה, בשמש מזרחתיכונית, הצמיג מאבד את היכולות שלו בגלל התייבשות שמגיעה הרבה לפני שחיקה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לגבי הצמיגים לא הייתי רוכש סיניים אבל במידות האלה הבדלי המחירים הם עצומים

את פערי המחירים במידה של פותה"ש ציינתי בהודעה #28, ופותה"ש ציין שהצמיגים שרכש עלו לו 550 ש"ח לצמיג.

בקיצור, פערים שלא הייתי מגדיר כעצומים בכלל.

פורסם

תעזוב בצד את השיפורים של הרכב ותשפר את עצמך כנהג.

להחליק בגשם אפשר גם עם צמיג סיני וגם עם צמיג מהשורה הראשונה,מי שיתקן את ההחלקה זה אתה ויכולת ההתמודדות שלך עם המצב תקבע את הנזק שייגרם לרכב ולסביבה.

את הצמיג כבר קנית,סע עליהם שנה-שנתיים ותחליף.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
אתה לא באמת אמרת את זה כרגע, נכון? זה שצמיגים סיניים עשויים מפלסטיק ומחזיקים עשר שנים בלי להישחק לא אומר עליהם שום דבר טוב. רוצה צמיגים לכל החיים? שים גלגלי עץ. הכי טוב, לא נשחק בכלל.

מה גם שהצמיגים שייעצו לו פה מחזיקים בכיף שנתיים שלוש, ואם לא נוהגים חזק אז גם יותר. מעבר לזמן הזה, בשמש מזרחתיכונית, הצמיג מאבד את היכולות שלו בגלל התייבשות שמגיעה הרבה לפני שחיקה.

PRIMACY 3 במידה שציינתי קודם מורכבים על VITO לא בדיוק רכב שנוהגים עליו חזק נשחק עוד לפני שהספיק להתייבש

פירלי P7 225/45R17 שהיו מותקנים על הקורולה של אחותי לעומת זאת התייבשו מאוד מהר

על רכב אחר TOYO DRB 225/45R17 שאומנם נוסעים קצת יחסית נראים מצויין

את פערי המחירים במידה של פותה"ש ציינתי בהודעה #28, ופותה"ש ציין שהצמיגים שרכש עלו לו 550 ש"ח לצמיג.

בקיצור, פערים שלא הייתי מגדיר כעצומים בכלל.

פה אתה צודק מסכים 100% שבמחיר הזה פותה"ש נפל חזק

ובכלל לא דיברתי על רכישה של צמיגים סיניים בין ה סיניים ל PS4 או ל PRIMACY שדיברתי קודם יש הרבה צמיגיים טובים

פורסם

את הצמיג כבר קנית,סע עליהם שנה-שנתיים ותחליף.

לא מבין את האדישות הזאת! מכרו לו את הצמיג כ-Kumho, מותג מהשורה הראשונה (והוא לא). מכרו לו את הג'אנט כ-ווסאן, ג'אנט מהשורה הראשונה (והוא לא). זה פאקינג עוקץ! לא הייתי ממשיך לנסוע עליהם עוד שניה ומבקש את כל הכסף חזרה.

פורסם
לא מבין את האדישות הזאת! מכרו לו את הצמיג כ-Kumho, מותג מהשורה הראשונה (והוא לא). מכרו לו את הג'אנט כ-ווסאן, ג'אנט מהשורה הראשונה (והוא לא). זה פאקינג עוקץ! לא הייתי ממשיך לנסוע עליהם עוד שניה ומבקש את כל הכסף חזרה.

לא התעמקתי בהשתלשלות העניינים.

קראתי רק שהוא בחר צמיג אחד מבין 2,שעל ההבדלים ביניהם כבר דובר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תגיד, נכנסת פעם לטיפטופ ברמלה? אתה מבין מי הטיפוסים שמנהלים את המקום שם?

פורסם
תגיד, נכנסת פעם לטיפטופ ברמלה? אתה מבין מי הטיפוסים שמנהלים את המקום שם?

בחיים לא שמעתי על המקום הזה

פורסם
בוא רק נאמר שאלו לא אנשים שאתה יכול להכנס לשם ולאיים עליהם בצעקות או בתביעה.

למה מלכתחילה לאיים?

למה לצעוק?

למה לא לבקש יפה לשדרג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...