Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב שבוע טוב ! , אני כרגע במשא ומתן לגבי Audi A1

מחירון שלה 64 לוי יצחק ובגלל הק''מ הנמוך ויד 2 המשוקלל הוא 72.

עכשיו רציתי לדעת כמוכר בעתיד רכב נמכר לפי משוקלל ומישם מתמקחים ?

ולגבי קונה גם כמובן האם הוא אמור להתמקח איתי מהמחירון המשוקלל או לא משוקלל

תודה רבה

פורסם

מובן שנקודת המוצא היא המחירון המשוקלל.

ערך המכירה צריך להיות שיקול משני לחלוטין - אם אינך מתכוון למכור את הרכב בחודשים הקרובים הרי שאין כל דרך להעריך את מצב השוק בעוד מספר שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מובן שנקודת המוצא היא המחירון המשוקלל.

ערך המכירה צריך להיות שיקול משני לחלוטין - אם אינך מתכוון למכור את הרכב בחודשים הקרובים הרי שאין כל דרך להעריך את מצב השוק בעוד מספר שנים.

ברור , אבל בגדול כשאני מוכר רכב אני יכל לדרוש מחיר משוקלל ? שלא יבוא מישהו ויתחיל להגיד לי " אין דבר כזה משוקלל , לא מסתכלים על זה " יש מחירון רגיל

פורסם

אתה יכול לדרוש מה שאתה רוצה, והקונה יכול להציע מה שהוא רוצה. מדינה חופשית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בגדול אתה אדם פרטי והוא אדם פרטי , וכמוכר אתה תמצא טיעונים למה מגיע לך יותר עבור הרכב בעוד שהקונה ימצא טיעונים למה מגיע לך פחות.

הכל יסתכם בכמה כל אחד מכם מוכן להתגמש , אין פה חוקים , המחירון הוא בגדר המלצה בלבד בנסיבות האלה.

פורסם

תבדוק בלוח יד 2 מה רמת המחירים לדגם הנ"ל עם נתונים דומים. ככה יהיה לך יותר קל להעריך, האם המחיר המבוקש הגיוני או לא. לפעמים מחירונים לחוד ומצב השוק לדגם מסויים לחוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחיר הזול משני המחירונים ללא שקלול- זה מה שיסכימו לשלם בדרך כלל, מי שמוכר ולא לחוץ ובאמת הרכב שלו שווה- יכול להתעקש לקבל יותר. אבל לפעמים ההמתנה לקונה המתאים לוקחת זמן רב והמחירונים יורדים מחודש לחודש

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
תבדוק בלוח יד 2 מה רמת המחירים לדגם הנ"ל עם נתונים דומים. ככה יהיה לך יותר קל להעריך, האם המחיר המבוקש הגיוני או לא. לפעמים מחירונים לחוד ומצב השוק לדגם מסויים לחוד.

מה קשור במחילה? הלוח נותן את המחירים (הלעיתים הזויים) שמוכרים מבקשים בידיעה שהם ירדו. תמונת ראי של "מחיר קונים".

מה שאתה מבקש ממנו לעשות זה בדיוק מה שמחירון יד 2 מתיימר לעשות -- לרכז את מחירי הסגירה המדווחים לא הפתיחה. אם הוא מצליח או לא זו שאלה דתית עמוקה.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

כאשר מדובר בדגם נישה ולא רכב נפוץ שנמכר במספרים גבוהים מליסינג, כדאי להסתכל על מצב השוק של הדגם הספציפי . יכול להיות שהמחירון לא משקף את רמת המחירים בגלל הביקוש ( לשני הכיוונים ). גם מחירון יד 2 הרבה פעמים לא תואם למצב בפועל. אז יכול להיות שכולם מבקשים מחירים הזויים כלפי מעלה, ויכול להיות שיש עוד רכבים עם נתונים טובים שהמוכרים לא חושבים שיש להם דג זהב ביד. ויכול להיות שהמוכר לרכב הספציפי מבקש מחיר יותר נמוך מאחרים, ואז צריך להזדרז ולחטוף את הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בס"ד

1. חסרה היסטוריית טיפולים, לא ידוע מה נפגע/הוחלף.

2. אין הערכת שמאי, אין אפשרות לדעת מה הנזק לאחר תאונה/כמה אחוז הפחתה מהמחירון.

3. בכמה סוג הרכב הנ"ל נסחר בפועל..

לדוגמא: אם הרכב נסחר סביב ה 70 והמחירון 80, זה שהוא יוריד לאחר הפחתה ל 60, משקף הורדה של 12% לערך, ולא הורדה מ 80 ל 60.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

1. כדאי שתפסיק לפתוח שרשור בנושא כל חצי שעה. נראה שאתה לחוץ על הרכב ועיוור לחלוטין לחסרונות שלו.

2. מהמסמכים שהעלית עולה שהיו שתי תאונות: הראשונה חזיתית ב-17/2/2016 ושניה ב21/3/17 שלא תוקנה במוסך של החברה אלא במקום אחר.

3. מ3/2017 עד היום הרכב נסע פחות מ-2000 ק"מ, מה שנראה מאד מוזר.

4. מהמסמכים שהעלית נראה שהתאונה של 2016 היתה תאונה עם פגיעה משמעותית בחזית, והתאונה השניה - לך תדע.

5. תברח - ויפה שעה אחת קודם. טוב לא יצא מכאן יש יותר מדי נעלמים ונורות אדומות

אל תשקיע גרוש משופשף בלבדוק אותו - פשוט קח את רגליך, ולך משם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נשמע שפשוט אין לך כסף לאאודי a1 מהמודל שאתה רוצה, ואתה מצאת אחד שמוכר בזול ומנסה לשכנע את עצמך שזה אקזמפלר בסדר - הסיכוי שזה המצב הוא ממש נמוך, אין מתנות חינם ואין פה בונוסים.

הצעה(אבל בבקשה אל תהרוג אותי עליה),

בסופו של יום הa1 היא גיב-אור-טייק איביזה מפונפנת - בתקציב שלך(איזור ה50) אתה יכול למצוא איביזה בת שנתיים-שלוש פרטית סופר שמורה, סביר להניח יותר מאובזרת מהa1 אבל עם פחות מותג מסביבה - אם תוותר על המותג תוכל לקנות רכב חדש יותר, שמור יותר ומאובזר יותר בתאכלס אותו מחיר - נכון, מפתח של איביזה על השולחן זה לא כמו של אאודי(למרות שמעשית זה אפילו אותו מפתח רק לוגו אחר) אבל אתה מקבל פה הרבה יותר אוטו באותו כסף.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
נשמע שפשוט אין לך כסף לאאודי a1 מהמודל שאתה רוצה, ואתה מצאת אחד שמוכר בזול ומנסה לשכנע את עצמך שזה אקזמפלר בסדר - הסיכוי שזה המצב הוא ממש נמוך, אין מתנות חינם ואין פה בונוסים.

הצעה(אבל בבקשה אל תהרוג אותי עליה),

בסופו של יום הa1 היא גיב-אור-טייק איביזה מפונפנת - בתקציב שלך(איזור ה50) אתה יכול למצוא איביזה בת שנתיים-שלוש פרטית סופר שמורה, סביר להניח יותר מאובזרת מהa1 אבל עם פחות מותג מסביבה - אם תוותר על המותג תוכל לקנות רכב חדש יותר, שמור יותר ומאובזר יותר בתאכלס אותו מחיר - נכון, מפתח של איביזה על השולחן זה לא כמו של אאודי(למרות שמעשית זה אפילו אותו מפתח רק לוגו אחר) אבל אתה מקבל פה הרבה יותר אוטו באותו כסף.

תודה לכולם על הענות , האמת שזה בכלל לא עניין של תקציב , פשוט אני לא מוצא את הדגם והצבע הספציפי הזה שרציתי..

אני מסכים איתכם שהרכב עבר תאונה , פשוט חשבתי מקסימום לקחת לבדיקה ואם המצב ממש גרוע הלך 550 שקל

אבל בהחלט אקח לתשומת ליבי את הערות שלכם תודה רבה

פורסם

בוא אני אחסוך לך את ה-550 ש"ח - הרכב נבילה שמי שעיניו בראשו לא היה נוגע בה במקל. מעריך שבתאונה השניה הוגדרה כאבדן להלכה, שוקמה והוחזרה לכביש.

ואם זה עדיין לא ברור תברח

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הפעלתי את קשריי הטובים בכל מיני מקומות, והרי הממצאים:

הרכב הוגדר כאבדן להלכה ב-3/2017, הועבר לשיקום ב-3/2018, שוקם ונמכר ללקוח ב-31/05/2018.

סה"כ עמד שנה ורבע ב-3/2017 עד 31/05/2018.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...