Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סה"כ נשמע רכב סבבה.

היום משביתים מכוניות על כלום. אשכרה על מאפרה שמתמלאת הרכב עובר לשמאי, ומשם אבדן להלכה.

בטוח שתוקן עם מיטב החלפים האיכותיים ביותר, שיובאו בקונטיינר מדוחס באמצעות הטסה מיוחדת במטוס פרטי, עם בקרת טמפרטורה ולחות, על מנת שיגיעו במצב אופטימלי לבוטיק התיקונים האיכותי ביותר.

לא רואה סיבה לא לקנות אותו.

תתחדש!

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו - אתה מזכיר לי נשכחות...

לפני שלושים שנה בערך כשהייתי ממרמניק בקבע, ביקש ממני חבר להתלוות אליו לבדוק אופל קדט שנת 1985 שעליו פניו נשמעה בונבוניירה של ממש.

כשהגענו למקום הבנתי שכל מיני פלסטיקים לא ממש יושבים במקום. מפה לשם הסתבר שמדובר ברכב שהורכב משתי מכוניות החלק קדמי שנת 1985 חטף בומבה מאחור, והחלק האחורי משנת 1986 חטף בומבה מלפנים. אחרי שהסוחר הבין שעלינו עליו הוא ניסה לשכנע אותנו שהרכב שווה יותר ממחירון כי החלק האחורי חדש יותר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
דיסקו - אתה מזכיר לי נשכחות...

לפני שלושים שנה בערך כשהייתי ממרמניק בקבע, ביקש ממני חבר להתלוות אליו לבדוק אופל קדט שנת 1985 שעליו פניו נשמעה בונבוניירה של ממש.

כשהגענו למקום הבנתי שכל מיני פלסטיקים לא ממש יושבים במקום. מפה לשם הסתבר שמדובר ברכב שהורכב משתי מכוניות החלק קדמי שנת 1985 חטף בומבה מאחור, והחלק האחורי משנת 1986 חטף בומבה מלפנים. אחרי שהסוחר הבין שעלינו עליו הוא ניסה לשכנע אותנו שהרכב שווה יותר ממחירון כי החלק האחורי חדש יותר...

בס"ד

אחד לאחד, פרק מ- pimp my ride.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

מעניין אם למרות כל מה שאמרו לו פה כמה פעמים בשרשור ולאור האובדן להלכה הוא עדיין הולך לקנות את הרכב. יש אנשים שהם כאלו עקשנים ו״מאוהבים״ שכשהם נעולים על משהו כלום לא יעזור.

פורסם
מעניין אם למרות כל מה שאמרו לו פה כמה פעמים בשרשור ולאור האובדן להלכה הוא עדיין הולך לקנות את הרכב. יש אנשים שהם כאלו עקשנים ו״מאוהבים״ שכשהם נעולים על משהו כלום לא יעזור.
בס"ד

חכה חודש חודשיים..

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

ZVIT

אלוף! כל הכבוד על העזרה

מניח שאיך שיקיר חוזר מהבדיקה מודה לך גם!

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אם יקיר לקח את הרכב לבדיקה (חצי) נכשלתי. אני יכול להתנחם שעשיתי את המקסימום (ואפילו קצת מעבר) כדי להציל את יקיר מעצמו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
הפעלתי את קשריי הטובים בכל מיני מקומות, והרי הממצאים:

הרכב הוגדר כאבדן להלכה ב-3/2017, הועבר לשיקום ב-3/2018, שוקם ונמכר ללקוח ב-31/05/2018.

סה"כ עמד שנה ורבע ב-3/2017 עד 31/05/2018.

ואו קודם כל תודה רבה .. אני מאמין שלא אסגור עם הבנאדם , אבל מתוך סקרנות שאתה אומר הוגדר כאבן להלכה מה הכוונה ? האוטו הושבת? ומה הכוונה בהועבר לשיקום? במורשה ? מה זה אומר ומה הירידת ערך של דבר כזה בכלל ,

מבחינה מכנית אתה אומר שאם אני אקח את הרכב הוא יהיה עם תקלות ? ( עזוב את הפאן המכירתי )

אשמח לפירוט

פורסם

אבדן להלכה אומר שהנזק שנגרם לרכב הוא בין 50 ל-60 אחוז מערכו, ווללכן הבעלים מקבל את מחיר המחירון וחברת הביטוח מוכרת את הרכב לחברה שעוסקת בשיקום כלי רכב שמתקנת את הרכב ומוכרת אותו הלאה.

רכב משוקם הוא רכב שלא הייתי רוכש בשום מחיר בשל בעיות בטיחות, ובשל בעיות אמינות. זה רכב שלא הייתי רוצה לנסוע בו מבחינה בטיחותית, ובמורכבות של כלי הרכב אני צופה שתהיינה גם בעיות אמינות עם הזמן.

המלצה: תשכח מהרכב הזה - אל תקנה אותו בשום מחיר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הניסוח שלך של ״אני מאמין שלא ארכוש ממנו״ אחרי כל מה שנאמר לך דווקא גורם לי לחשוב שאתה תרכוש באבוה תרכוש.

לא בקטע רע אבל אני מכיר טיפוסים כמוך, כשאתם נדלקים על משהו זה בלתי אפשרי להזיז אתכם לא משנה כמה רציונאל ידחפו לכם לראש. כבר אמרת בנושא הזה ממש באחד השרשורים שהשתכנעת מכל מה שאמרו לך ושאתה תחפש רכב אחר ולא עבר יום ופתחת שוב שרשור על אותו הרכב ממש כאילו כלום לא נאמר.

כמו שאומרים, מאוהב, אבל במקרה הזה אתה מאוהב במכשפה שהולכת למרר לך את החיים, לא בסינדרלה.

פורסם
מבחינה מכנית אתה אומר שאם אני אקח את הרכב הוא יהיה עם תקלות ? ( עזוב את הפאן המכירתי )

אשמח לפירוט

זה אומר שיכול להיות הכל - מתקלות הזויות למיניהן ועד זה שהאוטו יישבר על באמפר.

די עם האוטו הזה כבר. וד"א, הפלסטיקים האדומים מכוערים ברמות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אבדן להלכה אומר שהנזק שנגרם לרכב הוא בין 50 ל-60 אחוז מערכו, ווללכן הבעלים מקבל את מחיר המחירון וחברת הביטוח מוכרת את הרכב לחברה שעוסקת בשיקום כלי רכב שמתקנת את הרכב ומוכרת אותו הלאה.

רכב משוקם הוא רכב שלא הייתי רוכש בשום מחיר בשל בעיות בטיחות, ובשל בעיות אמינות. זה רכב שלא הייתי רוצה לנסוע בו מבחינה בטיחותית, ובמורכבות של כלי הרכב אני צופה שתהיינה גם בעיות אמינות עם הזמן.

המלצה: תשכח מהרכב הזה - אל תקנה אותו בשום מחיר.

רכב משוקם הוא רכב שחייב להיות מתוקן בזול - ממש זול, אם לחברת הביטוח לא השתלם לתקן אותו לסוחר שיתקן אותו צריך מאוד להשתלם.

לדוגמא, דברים כמו כריות אוויר והמחשב שלהן זה רכיב סופר יקר - מול זאת להחזיר את הכריות אוויר מפוצצות פנימה ולקצר את המחשב כרית אוויר או לקצר את הנורית בלוח מחוגים הרבה יותר זול, לגבי התאונה? שהפרייאר הבא יתמודד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מי נתן לך זה דרעאק!?!?!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...