Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Michelin primacy 4 חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

הרכב המדובר הוא וולוו s60.

למישהו יש ניסיון עם הצמיג? משהו לשים לב אליו לפני קנייה? - לא במובן של טריות או משהו כזה אלא יותר ארץ ייצור.

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם

אני ועוד חבר פורום הרכבנו כאלו, מידה 235/45/17.

הרכב דבוק לכביש. החבר,אם ירצה, יכול להעיד עד כמה דבוק לכביש...

הסט עלה 2900 לסט של 4, אם אני לא טועה.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

פגז, תיארתי לעצמי שמדובר בצמיג סופר איכותי. הבנתי שהוא חדש מאוד ומחליף כמובן את פרימסי 3 שהיה צמיג טוב בפני עצמו. עכשיו אוכל ללכת עליו בראש עוד יותר שקט.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הפרימסי 4 החדש צמיג איכותי ברמה גבוה מאוד לרכבים רגילים לא רכבי ספורט.

הצמיג שקט מאוד נוח ואוחז.

שלי מידה 205/50-17 והם מיוצרים באיטליה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

השבוע התקנתי 4 כאלו 205X55X16 לגולף. מייד שמתי לב שהצמיגים מאוד שקטים, (החליפו ברידג'סטון MY02 בני 5). אינני יכול לדווח לגבי אחיזה וכו' היות ואני נוסע רגוע.

הצמיגים מיוצרים באיטליה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש במודיעין בליגד סנטר מקום שנקרא "מחסני הצמיגים" זה נמצא בתוך תחנת הדלק סונול (למיטב זכרוני), הם משווקים מורשים של מישלין ויש להם מבחר רחב במחסן. הרכבתי פריימסי4  אצלהם שבוע שעבר.

• תוכן חדש...